SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vozio sam 140 kod kuce cveca, snimila me kamera, stigao mi poziv za sud...verujem da je ogranicenje realno 60. koliko ce da me kazne? a treba da mi stigne i sa ibarske kazna, preticao sam slep sluzbu preko pune linije i uhvatila me policija stigli me posle par kilometara...

jel mogu da mi uzmu dozvolu na poene, tesko?

’ебига, ко ти је крив кад као клинац ниси долазио да се поклониш.

a jbga, rekao mi majstor da moram povremeno da vozim kola 4-5000 obrtaja, da produvam dizne i te fore i generalno bolje vuce kad ga povremeno nagazis....inace ne vozim brzo nikada 90-110 petom i to na autoputu, kod mene na zrenjanincu uvek idem 60 u ogranicenju nikad ne vozim brze cak ni nocu kad je prazan put...a tada bio prazan put gore, dan, siroka ulica tri trake i ja dao gas, nisam se nigde zurio...htedoh da ucinim uslugu motoru...

minvajl ispred moje zgrade... :zcepanje:

IMAG0661.jpg

vozio sam 140 kod kuce cveca, snimila me kamera, stigao mi poziv za sud...verujem da je ogranicenje realno 60. koliko ce da me kazne? a treba da mi stigne i sa ibarske kazna, preticao sam slep sluzbu preko pune linije i uhvatila me policija stigli me posle par kilometara...

****** ti si gori od mene... u stvari nisi, lažem... ono što sam ja uradio nije niko...

- - - - - - - - - -

a jbga, rekao mi majstor da moram povremeno da vozim kola 4-5000 obrtaja, da produvam dizne i te fore i generalno bolje vuce kad ga povremeno nagazis....inace ne vozim brzo nikada 90-110 petom i to na autoputu, kod mene na zrenjanincu uvek idem 60 u ogranicenju nikad ne vozim brze cak ni nocu kad je prazan put...a tada bio prazan put gore, dan, siroka ulica tri trake i ja dao gas, nisam se nigde zurio...htedoh da ucinim uslugu motoru...

Šta voziš?

samo u dalmaciji ima galebova? :sad2:

ima i na otpadu u Vinči... i to na tone...

Nego, jel si naučila šta novo sa njemačkih sajtova kako se kuva srpski ručak?

Pitao sam neke kosovare oko problema nepranja gača čoveku...
Kažu da je to sveprisutno po selima gde se žensko pokondirilo
Kažu da ima slučajeva gde domaćin sa kerovima spava samo da ne bude u kući sa ženom...
Možda bi to bilo zanimljivo socijalnim službama medjutim, Albanci preuzeli teritoriju
Naravno da će je preuzeti kad njih žene slušaju i po desetoro radjaju
Nisam siguran da bi Albanac dozvolio ženi da ga natera da spava usran pored kučića...
To može samo kod Srba ali opet ne znam od koga su to Srbi videli pa naučili?
Sem ako nije sa stranih sajtova...

U gradu mislim da je 50 ograniceno po novom zakonu. Zajedno s Ibarskom racunaj bar 4 meseca bez dozvole, za lovu ne znam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back