milica cobanica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Ističe moju lepotu do neslućenih granica.![]()
i pamet i sve ostalo naj naj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ističe moju lepotu do neslućenih granica.![]()
i pamet i sve ostalo naj naj![]()
Prva ligaJa to ne volim, dosadno mi je. Pandan tome su danasnji koncertti Dream Theatera
sacu da gvirnem
![]()
Zurka gotova..ispucasmo 100 postova za pola sata...![]()
jedno vreme sam bas to drzao kao melodiju na telefonu, ali to cesto menjam. Uglavnom su ti rifovi. A mislim da je medju nasim mladim gitaristima tad bio najpopularniji onaj iz ''Smoke on the water''Nisu za poređenje, Dream Theater mi se nije sviđao previše ni na prvom CD-u, iako su vrhunski muzičari, baš smore sa predugim pesmama, dok to nije slučaj sa starim hard rock bendovima, koji te voze svojim rifovima. Zato su Led Zeppelin, AC/DC, ZZ Top, KISS... carevi. Nema puno vratolomija, ali prže rifčine.
- - - - - - - - - -
O ovome pišem: http://www.vesti.rs/Kultura/Gitarski-rif-u-Whole-Lotta-Love-je-najbolji-2.html
To su mnogi očekivali, ali šipak. Na gitariste tog vremena (a tu su najveća imena i dan danas) je najviše uticaja imao Ace Frehley iz KISS. Čovek nume sve one vratolomije na gitari da svira, ali zato stvara muziku u kojoj uživaš. Ono što zna, radi vrhunski.
Može čak i u umetnosti, ali to moraju da ocene ljudi iz struke, ne ti i ja. Zato i jestu pitani najveći svetski gitaristi.
.
Metalika je znacajna i veoma je cenim, ali mnogi su znacajni bili pre nje.Pazi ovako Refke, ja znam da matore generacije to ne mogu da razumeju, ali za taj tvrdji zvuk, niko nije imao veci uticaj na muzicku kulturu od Metalike, i niko se tako kao Metalika od kultnih bendova nije menjao u skladu sa vremenom.
Pazi ovako Refke, ja znam da matore generacije to ne mogu da razumeju, ali za taj tvrdji zvuk, niko nije imao veci uticaj na muzicku kulturu od Metalike, i niko se tako kao Metalika od kultnih bendova nije menjao u skladu sa vremenom.
Da obučem moju poznatu rozle majicu?
ne moras...pederluk ti je i bez toga zastitni znak...![]()