SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To su mnogi očekivali, ali šipak. Na gitariste tog vremena (a tu su najveća imena i dan danas) je najviše uticaja imao Ace Frehley iz KISS. Čovek nume sve one vratolomije na gitari da svira, ali zato stvara muziku u kojoj uživaš. Ono što zna, radi vrhunski.
Može čak i u umetnosti, ali to moraju da ocene ljudi iz struke, ne ti i ja. Zato i jestu pitani najveći svetski gitaristi.

- - - - - - - - - -

i pamet i sve ostalo naj naj :lol:

Naravno, nema potrebe to potencirati.

Nisu za poređenje, Dream Theater mi se nije sviđao previše ni na prvom CD-u, iako su vrhunski muzičari, baš smore sa predugim pesmama, dok to nije slučaj sa starim hard rock bendovima, koji te voze svojim rifovima. Zato su Led Zeppelin, AC/DC, ZZ Top, KISS... carevi. Nema puno vratolomija, ali prže rifčine.

- - - - - - - - - -

O ovome pišem: http://www.vesti.rs/Kultura/Gitarski-rif-u-Whole-Lotta-Love-je-najbolji-2.html
jedno vreme sam bas to drzao kao melodiju na telefonu, ali to cesto menjam. Uglavnom su ti rifovi. A mislim da je medju nasim mladim gitaristima tad bio najpopularniji onaj iz ''Smoke on the water''

To su mnogi očekivali, ali šipak. Na gitariste tog vremena (a tu su najveća imena i dan danas) je najviše uticaja imao Ace Frehley iz KISS. Čovek nume sve one vratolomije na gitari da svira, ali zato stvara muziku u kojoj uživaš. Ono što zna, radi vrhunski.
Može čak i u umetnosti, ali to moraju da ocene ljudi iz struke, ne ti i ja. Zato i jestu pitani najveći svetski gitaristi.
.

Pazi ovako Refke, ja znam da matore generacije to ne mogu da razumeju, ali za taj tvrdji zvuk, niko nije imao veci uticaj na muzicku kulturu od Metalike, i niko se tako kao Metalika od kultnih bendova nije menjao u skladu sa vremenom.

Pazi ovako Refke, ja znam da matore generacije to ne mogu da razumeju, ali za taj tvrdji zvuk, niko nije imao veci uticaj na muzicku kulturu od Metalike, i niko se tako kao Metalika od kultnih bendova nije menjao u skladu sa vremenom.

Kad se Metalika pojavila, već je istorija bila dobrano ispisana. Inače, najgori živi nastup koji sam gledao je bila Matalika u Budimpešti. Raspad. A onda posle njih izađoše AC/DC... i wow, ništa više, samo wow!

vozio sam 140 kod kuce cveca, snimila me kamera, stigao mi poziv za sud...verujem da je ogranicenje realno 60. koliko ce da me kazne? a treba da mi stigne i sa ibarske kazna, preticao sam slep sluzbu preko pune linije i uhvatila me policija stigli me posle par kilometara...

jel mogu da mi uzmu dozvolu na poene, tesko?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back