SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ima i na otpadu u Vinči... i to na tone...

Nego, jel si naučila šta novo sa njemačkih sajtova kako se kuva srpski ručak?

Pitao sam neke kosovare oko problema nepranja gača čoveku...
Kažu da je to sveprisutno po selima gde se žensko pokondirilo
Kažu da ima slučajeva gde domaćin sa kerovima spava samo da ne bude u kući sa ženom...
Možda bi to bilo zanimljivo socijalnim službama medjutim, Albanci preuzeli teritoriju
Naravno da će je preuzeti kad njih žene slušaju i po desetoro radjaju
Nisam siguran da bi Albanac dozvolio ženi da ga natera da spava usran pored kučića...
To može samo kod Srba ali opet ne znam od koga su to Srbi videli pa naučili?
Sem ako nije sa stranih sajtova...

pa lepo si rekao, pitao si kosovare...da si pitao kosovce rekli bi ti nesto drugo...:cool:

- - - - - - - - - -

Si ispekla sataraš s čvarci i kobosice, onaj domaći povijesni iz Krvatske?

- - - - - - - - - -

:cmok:

cvarci i kobaje ostavljam tebi, ja ne jedem masno...

- - - - - - - - - -

Si ispekla sataraš s čvarci i kobosice, onaj domaći povijesni iz Krvatske?

- - - - - - - - - -

:cmok:

cvarci i kobaje ostavljam tebi, ja ne jedem masno...

ne treba meni nista, sve je savrseno, ne moze mi biti bolje...:cool:

ali impotencija u tvojim godinama ume da bude zayebata...:sad2:

Немо се љутиш, немам појма како изгледаш, али време је да се питаш зашто се мушки свет вади на импотенцију кад си ти у питању.

Stvarno. Udario sam ogradu policijske stanice u Janji i upao u jarak kraj puta... najcrnje je što je to bilo auto od mog druga i što je šteta na autu bila jedno 300 evra... + kazna od preko 100 evra... a najcrnje od svega je što su dvije cure bile sa nama i što mi je žena to saznala od jednog kretena pandurskog...

- - - - - - - - - -

Ali, poslije toga sam se opametio... kad malo razmislim, tako nešto mi je i trebalo...

Zamisli face pandurima kad su ga videli. :mrgreen:

Jednom prilikom sam vozio iza pandurskog kombija, punog nekih sa činovima... i uđemo mi u raskrsnicu, a kroz crveno utrči neki nadrkoš i zamalo da ih udari, i krene kroz prozor da ih napušava, što su mu se isprečili. I onda njegov šok, kad su iz kombija krenuli da izlaze, stavljaju kape i zatežu uniforme... onako fino, dobar dan. :hahaha:

Policajac što je stajao ispred stanice mi je rekao da idem... ali nisma mogao da upalim auto... snijeg je padao nenormalno i bilo je klizavo, zato sam i udario... poslije 2 sata je došla saobraćajna policija i natjerali me da duvam balon... a ja sam za to vrijeme nastavio da cugam na benzinskoj pored... to je sve bilo u 5-6 ujutru...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back