SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno. Udario sam ogradu policijske stanice u Janji i upao u jarak kraj puta... najcrnje je što je to bilo auto od mog druga i što je šteta na autu bila jedno 300 evra... + kazna od preko 100 evra... a najcrnje od svega je što su dvije cure bile sa nama i što mi je žena to saznala od jednog kretena pandurskog...

- - - - - - - - - -

Ali, poslije toga sam se opametio... kad malo razmislim, tako nešto mi je i trebalo...
Да сам ти ја жена...одузела бих ти ту возачку и још што шта у жиФоту. :lol:

Зашто сте ви мушкарци тако инфантилни до гроба?

ne moz', ruznoca je prelazna...:evil:

Kesa ima dvostruku ulogu, služi i kao zaštita od tih prelaznosti.

- - - - - - - - - -

Manje vina, manje vina
Dobro vece :)

E, upade ovaj Reef :mrgreen:

Desam ti up'o?

- - - - - - - - - -

On je najveca legenda srpskog srpsko-politickog novinarstva. :mrgreen:

Otkad mi imamo takve, ne zaebaji.

- - - - - - - - - -

Да сам ти ја жена...одузела бих ти ту возачку и још што шта у жиФоту. :lol:

Зашто сте ви мушкарци тако инфантилни до гроба?

Ko, bre? :whistling:

Па како онда можете да будете женама неки ослонац и заштита?

Никако, изгледа. :lol:

Pa nikako, to i nije normalan partnerski odnos, normalan partnerski odnos je prijateljstvo, a ne da je neko telohranitelj i/ili vodja.

- - - - - - - - - -

znam ko je andjus ali pojma nemam ko su živa i milovan..:lol:

Legende :rtfm:

Pa nikako, to i nije normalan partnerski odnos, normalan partnerski odnos je prijateljstvo, a ne da je neko telohranitelj i/ili vodja.

- - - - - - - - - -

Legende :rtfm:

Изгледа се партнерски однос жене и мушкарца своди на то да жена добије у мушкарцу велико дете.

Карикирам...ви сте пице углавном кад сте болесни.
Има , наравно, и оних непоузданих на које се не може ослонити никад и ни једна али углавном будете употребљиви за што шта. :lol:

Изгледа се партнерски однос жене и мушкарца своди на то да жена добије у мушкарцу велико дете.

Има , наравно, и оних непоузданих на које се не може ослонити никад и ни једна али углавном будете употребљиви за што шта. :lol:

:lol:

Ako nekome nesto ne odgovara, onda to nije partnerski odnos, naravno.

Jedan od vecih problema u m/z odnosima je taj sto su zene prepune strahova, pa su negde izgubile dete u sebi. Biti dete nije nesto lose, kako to zene misle, naprotiv.

Nije toliko bitno Sofi ko je za sta upotrebljiv.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back