SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

:heart: :heart: :heart:

onaj orandžasti advance je iz limited editiona, ima fanatika koji zbog boje maske plaćaju debelo
umeo to nintendo da se zeza sa takvim ponudama mada mislim da bi ornadžasti trebao da ima crnu donju masku a da je ovo neki fejkić...

a onaj GBC sa frontlajtom je modovan (umeju ljudi to samostalno) i kao takav mnogo vuče bateriju

ostalo standardno...

:heart: :heart: :heart:

ovu nedelju posvećujem običnom GB-u
a i brat bratu svaki Japanac kaže da najviše ceni ovaj model
i dosta Nemaca se slaže da Super Mario uopšte nije igra za decu, možda simpatičan čovečuljak...

images

a ja kažem da su igrice neponovljive
da je zalud i PC sa poslednjom gfx karticom...

Poslednja izmena:
Имам колегиницу из Тузле...избегла, морала.
Тузланска колона, мртви војници, избегавање одговорности од стране муслимана...

Како је пре рата било, не знам.
Знам како је било у мом крају, одувек - сви смо као кул ал' се нико ни са ким не меша.

koji je to kraj?

ja imam drugaricu iz prijepolja, pricala mi sve super ako musliman zeni srpkinju, ali obrnuto ne ide.

Појмим али и даље не схватам твоју констатацију о забрани продаје.

Прича о терору над Србима с Космета је смешна као оправдање за продају имовине.
Не зато што га није било, било га је.
Али га је било у најгорем облику и над Србима у Хр и БиХ, па нису продавали.
Два'ес година након Другог рата, у Хр и БиХ је рат и даље трајао. Служба је убијала сваког ко је био превише националан, гонила у затвор, остављала без коре хлеба. Све док их нису довели у ситуацију да се плаше и у рођеној кући да кажу истину.

Али их ни то није спречавало да не продају имања. А колико видим, и ако су доживели погром и нато бомбе, не праве од себе жртве веће него што јесу били, нису се с две плате служили, лепо су се асимиловали и саживели са Србијом.

moj rodjeni stric, oficir MUPa, je od 1981 bio prosecno po 6 meseci godisnje na Kosmetu...kasnije kad se ozenio manje je isao ali je isao... te prve godine sluzbe, 1981e, dakle dobrano unazad dok je Jugoslavija bila mnogo jaka, i imala jak sistem bezbednosti, oteli su dvojicu njegovih kolega, i kada su ih nasli posle nekog vremena u nekoj sumi obesene, na obdukciji su obojici, pored brojnih tragova mucenja, pronasli pivske flase, u stomaku...mozes misliti kako su ih tamo ubacili... ako tako nesto nije bilo red alert za vlasti u Beogradu...onda znamo kako je funkcionisao sistem bratstva i jedinstva i na ciju stetu

Poslednja izmena:
Hladnoruka, kude s' ti pošla u kontru? :mrgreen:

nije kontra rifet vec istina...i ti to vrlo dobro znas iako ne zelis da priznas...;)

zar nije besramno optuzivati ljude koji su decenijama bili pod raznoraznim pritiscima i morali da prodaju i odu?
ja ne poznajem nijednog kosovca koji je kuce i imanja prodao iz cefa...zasto bi, dole su imali sve...sve osim slobode...

a sto je jos besramnije, te optuzbe dolaze od ljudi ciji su roditelji i dedovi iz bih otisli jer su eto, "imali izbora"...dakle, ne zbog nedostatka slobode i iz straha za svoje zivote vec zato sto su imali izbora...

nisu ni oni bili imuni na novac ali je problem sto nije bilo nikoga da im nudi novac za imanja i kuce...muslimani su bili ista sirotinja kao i oni...
a i nije da su imali bogzna sta...krajevi gde je bilo najvise srba su uglavnom bili neplodni...
inace bi itekako prihvatili 300.000 maraka pre nego bi se uputili put kulovgrada...:p

e, a interesantno da im je svima cilj bio beograd...ako ne dodju bas u beograd kao da nista nisu uradili...:zcepanje:
ostatak srbije se ne racuna, ako izuzmemo neke ratne izbeglice koji su razumljivo morali bilo gde da sklone zivu glavu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back