svarozic
Buduća legenda
- Poruka
 - 35.145

Gdje si čika Rifke?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Rifke je Zagor, ti mo'š da budeš Čiko.![]()

Znaš kad sam odgovarao Nasljedno kod onog kretena Dike Antića... i pita me vojnički testamant... ja naučio to pitanje ko hafiz... i krenem da biflam... i samo umjesto komandir čete kažem komandant čete... kretenčina odvali da se smije i kaže: da, da diko, komandant Mark i vukovi sa Ontarija... i obori me piččka mu materina korumpirana...Jok, ja sam komandant Mark, ti si Flok.![]()

imaaaaaa, samo mišovi![]()

Jes' oborio te što si znao, hoće to tako...![]()
hoće kod Olivera Antića... mrzio me što se sve studentkinje lože na mene...
Proliver te otkačio???? sramdamuudje!!!

![]()
hoće kod Olivera Antića... mrzio me što se sve studentkinje lože na mene...

- - - - - - - - - -
ne damo mi našr pingvinče ni za 10 naj frajera
- - - - - - - - - -
sa Krste![]()

To u nekoj školi za one sa slabim vidom?
Nikad mi nisu bile jasne priče ljudi da su pali ispit, a znali su. Doduše nikad mi nisu bile jasne priče ljudi da su pali ispit.
Nikad mi nisu bile jasne priče ljudi da su pali ispit, a znali su. Doduše nikad mi nisu bile jasne priče ljudi da su pali ispit.

Ma nemate vi pojma šta je Pravni faks u Bg ili neki drugi ozbiljan fakultet...
Rorka, tebe bi Dika Antić izbacio sa ispita i rekao da fakultet nije za trudnjače, ne bi ti ni dao da polažeš...

mislim da ne bi imao pravo na to...
niko vama nije kriv sto se ne borite za svoja prava...![]()
Ma nemate vi pojma šta je Pravni faks u Bg ili neki drugi ozbiljan fakultet...
Rorka, tebe bi Dika Antić izbacio sa ispita i rekao da fakultet nije za trudnjače, ne bi ti ni dao da polažeš...

Moj otac ga završio u Kraljevini Jugoslaviji. Komunisti mu nisu priznali diplomu pa je imao dodatne ispite pedesetih godina iz Marksizma i šta ti ja znam pa i to položio . Ima dve diplome istog faksa.![]()