- Poruka
- 15.221
ja radim reklame u HTML/u...
POPUST ZA PENZIONERE 50%

POPUST ZA PENZIONERE 50%

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

naziv kosovar i bosanac ne mozes da uporedjujes...
siptari su sebe oduvek zvali kosovarima, a srbi sebe kosovcima...to je pitanje jezika i niceg drugog...
ja sam iz metohije, treba li da se ljutim kad me zovu kosovkom?
kosovo i metohija su dve oblasti, kao i bosna i hercegovina...znaci, cisto geografski pojmovi...
nego, kako onda zovu srbina koji zivi u federaciji?![]()

Тај народ тамо (у РС) највише поштујем. Најкарактернији су.
Наравно да је упоредиво, чак идентично.
Муслимани себе без блама зову Босанцима, правили су унитарну Босну, а данас су национално дефинисани као Бошњаци.
Па знају ваљда Срби из тих крајева да ли их то вређа или не?
Најбоље им ти одржи лекцију о томе.
Узгред, ја не знам ни једног Србина из БиХ који је за масне паре продавао муслиманима своје имање, земљу и сл. као што су на Космету многи радили.
Наравно да је упоредиво, чак идентично.
Муслимани себе без блама зову Босанцима, правили су унитарну Босну, а данас су национално дефинисани као Бошњаци.
Па знају ваљда Срби из тих крајева да ли их то вређа или не?
Најбоље им ти одржи лекцију о томе.
Узгред, ја не знам ни једног Србина из БиХ који је за масне паре продавао муслиманима своје имање, земљу и сл. као што су на Космету многи радили.

valjda srbinom? ili ti za srbe uvek imas drugi naziv![]()

i šta da radim sa tim Fotošopom?
Da kupim original i sve dodatke to košta oko 3.000€
a jedini realan posao u Srbiji za poznavaoce Fotošopa
je da rade mesečno za 190 evra kako bi skalarno umanjili ananas, jabuke i krompir
pa da na A4 format bude mesta za naslov "AKCIJA DOK TRAJU ZALIHE"
![]()
aham, držee se zakona i morala dok je o drugome reč
to mi pozat kalup odavno... kada su oni u pitanju e tu može malo da se zaobidju procedure...

neko ko srbe sa kosmeta zove kosovarima i siptarima nema pravo da se ljuti kad je nazivaju bosankom...
valjda si poreklom iz bih...![]()

Na Kosmetu je i "sirotinja" prodavala po višestrukoj ceni. Nije samo SFRJ vlast kriva za KiM, već i sami stanovnici, poprilično.

onda se cude sto muslimanima nisu prodavali imanja i kuce za kako neko ovde rece masne pare...zasto bi kad ih je u kulovgradu cekalo sve na gotovo?
preko babovih, amidzinih i raznoraznih klanovskih i plemenskih veza i vezica...
ona sirotinja je ostala...kao sto je ostala i na kosmetu...

Na Kosmetu je i "sirotinja" prodavala po višestrukoj ceni. Nije samo SFRJ vlast kriva za KiM, već i sami stanovnici, poprilično.
Наравно да ће Косовци продавати имања кад Б’граџани ћуте...
Tako je to u životu.ma pogledas samo popise stanovnistva. dok su siptari radjali devetoro, nase zene jedno-dvoje. ali ni to ne bi bio problem da su kao u bih svi uzeli oruzje u ruke.
Sofke, nese mesam...but, pitaj srpski zivalj u Tuzli..kako su tretirani od strane muslimana
Dok su neke silovali, drugi su leteli i zezali se. I to veoma uspešno.Tako je to u životu.

У питању су шездесете и седамдесете године када су Шиптари одрадили посао, тј. добили државу. У српској престоници нико се није бунио.
ni ovde ni nigde. niko se nije bunio jer smo imali broza. e ali kada je poceo rat u bosni, svi su uzeli oruzje. kad je poceo rat na kosmetu, cekali su srbe iz beograda.

A zašto bi se to meni desilo, nisam na KiM? Da li se to tebi desilo?
Kad su mojoj familiji tako pretili, uzeli su naoružanje, organizovali straže, borili se. Doduše, drugi deo zemlje je bio, ali su isto Srbi u pitanju. Nisu prodavali ništa neprijateljima. Mada nisu ni leteli. Naročito ne neuspešno.
Ваљда је тад на КиМ постојала држава. Ако је држава дозвољавала да Срби продају своја имања и селе се за Београд... Онда, ’ебига.
ni ovde ni nigde. niko se nije bunio jer smo imali broza. e ali kada je poceo rat u bosni, svi su uzeli oruzje. kad je poceo rat na kosmetu, cekali su srbe iz beograda.