SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nemate vi pojma šta je Pravni faks u Bg ili neki drugi ozbiljan fakultet...

Rorka, tebe bi Dika Antić izbacio sa ispita i rekao da fakultet nije za trudnjače, ne bi ti ni dao da polažeš...

Јес' али сте имали право да бирате испитивача за пар стотина динџи. ;)

Код нас тога није било, па кад ти се заломи будала ...

Мада, ја сам имала само два-три лоша искуства ал' не тако да су ме оборили већ су ми дали мању оцену, свесно и намерно.

Мушкарци као некад изађу из пубертета? :lol:

Уствари овако ствари стоје: прво вам пубертет траје до 40 година, а онда улетите у андро синдром и стање вам је до, негде, 70. год. непромењено. :mrgreen:

Боел вас уши.:D

Мушкарци као некад изађу из пубертета? :lol:

Уствари овако ствари стоје: прво вам пубертет траје до 40 година, а онда улетите у андро синдром и стање вам је до, негде, 70. год. непромењено. :mrgreen:

Боел вас уши.:D
A šta ću onda ja posle 70 da budem? :sad2:

[/SIZE]

[/B]

ni meni...:lol:
ako si vec upisao fakultet valjda znaci da treba da zagrejes stolicu...
kad ja sa stomakom do zuba nikad nisam dobila manje od devetke valjda mogu i ostali...:mrgreen:

Bila si debela i kao student? :eek:

:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ma nemate vi pojma šta je Pravni faks u Bg ili neki drugi ozbiljan fakultet...

Rorka, tebe bi Dika Antić izbacio sa ispita i rekao da fakultet nije za trudnjače, ne bi ti ni dao da polažeš...

Moja draga ga završila i nije imala te tvoje probleme sa ispitima. :rtfm:

el garantuješ? :sad2:

- - - - - - - - - -

Ne znam čo´eka. :sad2:

evo ga taj coek :lol:

thumbnail.php

Јес' али сте имали право да бирате испитивача за пар стотина динџи. ;)

Код нас тога није било, па кад ти се заломи будала ...

Мада, ја сам имала само два-три лоша искуства ал' не тако да су ме оборили већ су ми дали мању оцену, свесно и намерно.

Ja sam jednom dobio samo nižu ocenu, otišao da se sv... dogovorim i dokazao da sam u pravu, ali ebga, reče slepac da vidi da ja to odličnom znam i da izađem u sledećem roku... baš sam želeo to, ko ge iebe. A još par pšuta sam se svađao sa profanima i svaki put im pokazao da sam u pravu. Ta sam sukobe "dobio". :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Otac nam je govorio: Mi Ilići smo ka djeca do četereste. Posle odrastemo. A ja još nisam izašao iz puberteta. :rotf:

Jesu li bar brucke počele da ti niču? :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back