SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako nekome nesto ne odgovara, onda to nije partnerski odnos, naravno.

Jedan od vecih problema u m/z odnosima je taj sto su zene prepune strahova, pa su negde izgubile dete u sebi. Biti dete nije nesto lose, kako to zene misle, naprotiv.

Nije toliko bitno Sofi ko je za sta upotrebljiv.

А шта је бито ооо познаваоче м/ж односа? :lol:

- - - - - - - - - -

Ja ne verujem u brak.

Meni su super cool oni neki dogovori da se napravi i zajednicki odgaja dete.

А шта је то него заједница- читај брак?

Ženam je, što su starije, to sve teže i manji imperativ. A to je tako pogrešno. :(

Мени никад није био.
Без шале, ни као девојчица нисам имала ту врсту маштања, као удаја, венчаница, принц, тра-ла-ла...
Не знам зашто је то тако било, али чињеница је да јесте.

Pa, u ovoj pogodbi koji ja volim da zovem New Deal, niko nikome nema pravo da zakera sto izlazi negde ili recimo resi da se po ceo dan zatvori u sobu i gleda serije.

Јао што бих ја волела да имам мужа који ће с времана на време да се затвори у собу и гледа цео дан серије. :lol:

За зујање напољу , већ бих имала замерке.

Мени никад није био.
Без шале, ни као девојчица нисам имала ту врсту маштања, као удаја, венчаница, принц, тра-ла-ла...
Не знам зашто је то тако било, али чињеница је да јесте.

Venčanica i svadba su tu najmanje bitni. Porodica je suština, ali naravno, ne sa nekim ko nije u stanju da se uklopi i da održi porodicu. Zato treba birati, ne srljati, ali ni čekati predugo. Što je više godina, teže je pristati na kompromise, a oni jesu možda i najbitniji u braku.

Venčanica i svadba su tu najmanje bitni. Porodica je suština, ali naravno, ne sa nekim ko nije u stanju da se uklopi i da održi porodicu. Zato treba birati, ne srljati, ali ni čekati predugo. Što je više godina, teže je pristati na kompromise, a oni jesu možda i najbitniji u braku.
Ма наравно...све је то јасно, не доводи се у питање.

Udaj se za mene :)

Za izlaske cu te vec nekako obrlatiti :mrgreen:
Не могу, обећана сам.:lol:

Ne, sustina je sreca i ljubav, porodica je samo logicna posledica tih stvari. Bolje nemati porodicu, nego raditi nesto zato sto to tako treba (a ne zato sto to zelis), jer ti je ujka Refke tako rekao.

• Podržavam
Reactions: Tol
Ne, sustina je sreca i ljubav, porodica je samo logicna posledica tih stvari. Bolje nemati porodicu, nego raditi nesto zato sto to tako treba (a ne zato sto to zelis), jer ti je ujka Refke tako rekao.

Tako je.

Zato se ja uopste ne opterecujem previse.

U osnovi, ja imam jaku teznju da se razmnozim, ali to moze da se postigne i bez tradicionalnog braka.

Ili preko New Deal-a, ili preko Zajednickog Odgajanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back