SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
alo bre ti, ima da navijas za grobare :zplez:

Никада :mrgreen: Највише што могу је да навијам против противника, и то једино ако гледам утакмицу. А само једном сам гледао утакмицу загребачког клуба, против Фенербахчеа. Када је клуб са армијског пашњака водио са 2-0 па су се дечки обрукали и Турци изједначили.

Никада :mrgreen: Највише што могу је да навијам против противника, и то једино ако гледам утакмицу. А само једном сам гледао утакмицу загребачког клуба, против Фенербахчеа. Када је клуб са армијског пашњака водио са 2-0 па су се дечки обрукали и Турци изједначили.

Ja se sjećam onog gradskog derbija kad je bilo 5:0 za Dinamo (tj. Kroaciju)...

nikad ne reci nikad. i ne diraj me u klub :(

da mesi nesto vredi ovakvu utakmicu bi odlucio gde su i jedni i drugi bili slabi
ali mesi je patuljak usro se

Па не може Меси све. Када је имао лопту, скоро увек је био опасан и зато је био окружен најмање тројицом Немаца. Имао је две одличне прилике, створио неколико прилика за саиграче, али срећа није била на његовој страни, не може један играч да носи целу екипу, ни Марадона то није радио.

BsdP-AzIQAIeomM.jpg

Па не може Меси све. Када је имао лопту, скоро увек је био опасан и зато је био окружен најмање тројицом Немаца. Имао је две одличне прилике, створио неколико прилика за саиграче, али срећа није била на његовој страни, не може један играч да носи целу екипу, ни Марадона то није радио.
Samo nam uvali na Mrakani gol lobom Stojanovića sa 18 metara. :sad2:

Igrali su ofanzivno, napadali sa puno igrača, više su pretrčali, imali više loptu u posjedu i bolje šanse... mi k'o da nismo gledali istu utakmicu... Argentina je igrala mnogo grublje...

Нису имали боље шансе, Аргентина је имала боље шансе, са Месијем (у првом полувремену и у првом продужетку), Игуаином (у првом полувремену) и Паласиом (у другом полувремену и првом продужетку).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back