Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako sam se prekin'o sinoć... prespavao sam cio dan i opet sam mrtav umoran...
Njemačka zasluženo prvak...

idi bre Sunči![]()
Kako sam se prekin'o sinoć... prespavao sam cio dan i opet sam mrtav umoran...
Njemačka zasluženo prvak...
Takoe bre.

Bili su bolji večeras...Potpuno nezasluženo.![]()
Ja za Groblje navijam kad igra protriv bilo kog stranog tima a ne samo protiv švapskog.![]()

Ja za Groblje navijam kad igra protriv bilo kog stranog tima a ne samo protiv švapskog.![]()

Govorim o nemačkoj igri. O najslabijem svetskom prvaku do sada. Kraj utakmice su dočekali ležeći na zemlji i simulirajući. I ne samo kraj utakmice već veći deo.
Inače, za Nemačku mogu da navijaju samo poremećenu umovi, ma protiv koga Nemačka igrala.![]()

Ovoga Derera treba prijaviti Papi Franji.

nekreativni nemci su sutirali na gol i pre nego sto su ga dali
kreativni Argentinci nisu, 0 jedini doprinos im bio lakat u glavu
te nebuloze slusamo oduvek ko i ono da smo mi evropski Brazilci
pa sada i jesmo![]()
pazi jedno je da komentarises utakmicu, a drugo kad svrsavas na nemce jer su nemci, jer imaju merkelovu a na nju svrsava av. kako sad da ti to objasnim?![]()
Kad je sport koji ja volim da gledam (fudbal, skijanje, ski skokovi) u pitanju, ja uvek navijam za švabe...Naravno. Ko hebe one Ruse, zaboravljene u Ukrajini. A Merkelovoj uskoro rođendan, pa joj evo mali dar.

nekreativni nemci su sutirali na gol i pre nego sto su ga dali
kreativni Argentinci nisu, 0 jedini doprinos im bio lakat u glavu
te nebuloze slusamo oduvek ko i ono da smo mi evropski Brazilci
pa sada i jesmo![]()

Kad je sport koji ja volim da gledam (fudbal, skijanje, ski skokovi) u pitanju, ja uvek navijam za švabe...
eto mesiju dadoše patikicu da kiti muda s' nju![]()
kakva merkelova idi bre heklaj
nemci su jednostavno bili bolji celu utakmicu
argentina je ***** od tima a mesi pokazao da je picketina
sledece sezone ce opet da da 50 golova u premieri gde se svi natrte da ih barsa i real guze
ali on je 0 za maradonu

Ovoga Derera treba prijaviti Papi Franji.
Nije! Valjanje po terenu, vuča za dresove i klizeći startovi u noge protivnika nisu fudbal.Ja sam navijao za Argentinu, ali Njemačka je po igri zaslužila pobjedu večeras...
A ti za fudbal i sport uopšte.![]()
kakva merkelova idi bre heklaj
nemci su jednostavno bili bolji celu utakmicu
argentina je ***** od tima a mesi pokazao da je picketina
sledece sezone ce opet da da 50 golova u premieri gde se svi natrte da ih barsa i real guze
ali on je 0 za maradonu