gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Kad je sport koji ja volim da gledam (fudbal, skijanje, ski skokovi) u pitanju, ja uvek navijam za švabe...
eto mesiju dadoše patikicu da kiti muda s' nju![]()
Nevaljala...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad je sport koji ja volim da gledam (fudbal, skijanje, ski skokovi) u pitanju, ja uvek navijam za švabe...
eto mesiju dadoše patikicu da kiti muda s' nju![]()

Е, то није добро. Можеш навијати против његовог противника, али никако за клуб са армијског пашњака.

Е, то није добро. Можеш навијати против његовог противника, али никако за клуб са армијског пашњака.

onda zbog leva navijas za svabe?
realno timovi su bili podjednaki. mesi jeste bio za trofej - najbolji nevidljivi igrac utakmice, ali ceo tim je generalno dobar. da nije, ne bi bio u finalu. aj sad idi na dojce vele i pisi löv ich liebe dich.
poenta sporta je pobediti, u ovom slucaju dati gol
izgeda prekomplikovano za neke da shvate
Nije! Valjanje po terenu, vuča za dresove i klizeći startovi u noge protivnika nisu fudbal.
Ujeee, pa poenta života je rezultat, ali ovaj rezultat nije dokaz da su Nemci bitno bolji od Argentinaca.
Upravo. Da ti pojednostavim. Ovde se govori o navijanju za Nemačku. Ili ti opet nije ništa jasno?poenta sporta je pobediti, u ovom slucaju dati gol
izgeda prekomplikovano za neke da shvate

da mesi nesto vredi ovakvu utakmicu bi odlucio gde su i jedni i drugi bili slabi
ali mesi je patuljak usro se
realno timovi su bili podjednaki. mesi jeste bio za trofej - najbolji nevidljivi igrac utakmice, ali ceo tim je generalno dobar. da nije, ne bi bio u finalu. aj sad idi na dojce vele i pisi löv ich liebe dich.
da mesi nesto vredi ovakvu utakmicu bi odlucio gde su i jedni i drugi bili slabi
ali mesi je patuljak usro se
jeste dokaz
da je Argentina igrala super pa ovi srecno dali gol bilo bi kako ovde lupetate
ali Argentina je bila gora od nemaca
chinjenice
Upravo. Da ti pojednostavim. Ovde se govori o navijanju za Nemačku. Ili ti opet nije ništa jasno?![]()
Ne mlati, izbroj koliko je dao golova u životu, sviđao ti se ili ne.
Ћути ти, да ти не запалим стан, комшијо...
zasto bre gledas fudbal zeno kad veze nemas?
Igrali su ofanzivno, napadali sa puno igrača, više su pretrčali, imali više loptu u posjedu i bolje šanse... mi k'o da nismo gledali istu utakmicu... Argentina je igrala mnogo grublje...

Uh, nauka neviđena. Prosto ko pasulj. Najjednostvniji sport.
Mesi je vrhunski igrač, ali večeras je djelovao bezvoljno...
Меси је можда био невидљив, али је ипак био најбољи офанзивни играч Аргентине вечерас. Јесмо ли видели Агуера? Игуаин само промашује одличне шансе, као и Паласио, мада се овај труди и у одбрани, свака му част, али му не опраштам ону прилику у првом продужетку.
zasto bre gledas fudbal zeno kad veze nemas?
kad veze nemaš!?Igrali nemaštovito. Kurvanjski se branili. Simulirali po terenu. Dali gol na čistu sreću.![]()