lab_man
Iskusan
- Poruka
- 5.590
Desi labe, vidi datum.
pogledao sam..po mom pravoslavnom kalendaru sada je 01.07.2014....

Sveti mučenici i besrebrenici Kozma i Damjan...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Desi labe, vidi datum.

da se nadovežem mico od onih koji mi pvo padnu na um...
paja, žiskar, misoni, sw, vlajko, dana, antioxidans, žaba,....

meni je krivo što ja ne umem da provalim kad je reč o klonu.joj da vlajko srce malo. nedostaje mi spuki koga je vodenica mlela, nedostaje mi zabac naravno, i paja, i misoni... estlerka, esh, flawor, markom. i najjaci frajer ovde - novica![]()
saleće devojčice i babe po pdf-u žene
prvu kaznu na forumu, zaradila sam od njega.
mislim da na tom pdf-u vlada još veća tiranija nego ovde. ono ko kavez s' kurjacirecke je nesto studirao i radio u isto vreme pa se sklonio zbog previse obaveza koliko znam. a es je otisao jer se nesto posvadjao sa zenama na zenama![]()

mislim da na tom pdf-u vlada još veća tiranija nego ovde.

A gdje je ona Fata SNS-ovka?
Sveti mučenici i besrebrenici Kozma i Damjan...![]()

ma kakva tiranija, tamo je anarhija, tamo je lud zbunjenog. svadje kakve budu ovde su za one tamo smesne. sodoma i gomora ovog foruma
- - - - - - - - - -
tu je fata, piskara ponekad. ona je divna osoba samo ne znam sta vidi u av.

Nisi ti čitao neka druga naša pisanja.I sa Milicom, uh, volimo nas dvoje tako...
![]()

uhvatile me emocije i razmisljam ko mi sve ovde nedostaje. moj dragi komsija jasami bicufin, pa najlepsi forumas tension, nedostaje izvini, nedostaje vw, djavolja nevesta, ncf, nedostaje mi paprikarius to sam vec juce kukala, nedostaje cak i djole na forumu ali tek kad je trezan, nedostaje andjela...

Crveni ne treba nikad više ni da dodje. Plavi će doći kad ga ja pozovem.da se nadovežem mico od onih koji mi pvo padnu na um...
paja, žiskar, misoni, sw, vlajko, dana, antioxidans, žaba,....
pozdrav labiću šareniću

Znam ja sve to ali kao što rekoh, neukusno je bilo za čitanje.![]()

Spuki se zaljubio, SQUID studira a novica je ovde pod drugim nikom, nemo se praviš blesava.joj da vlajko srce malo. nedostaje mi spuki koga je vodenica mlela, nedostaje mi zabac naravno, i paja, i misoni... estlerka, esh, flawor, markom. i najjaci frajer ovde - novica![]()

Ma nije, da vidiš kad krenemo da se napušavamo, a volimo se. Takvi smo mi današnji mladi![]()

Pobrisani su. Nemo se praviš blesav.Gde si video vulgarne postove?![]()

zovi zabu, zovi zabuPlavo boldovanji je ok lik, napravio svojevremeno masakr od crveno boldovanog. Crveni ne moraju ni da dolaze. Lepši je forum bez njih.
- - - - - - - - - -
Crveni ne treba nikad više ni da dodje. Plavi će doći kad ga ja pozovem.

Spuki se zaljubio, SQUID studira a novica je ovde pod drugim nikom, nemo se praviš blesava.
A onaj crveno boldovani kepec bolje da ne dolazi da ga ne dohvatim opet.![]()

Pobrisani su. Nemo se praviš blesav.

Pobrisani su. Nemo se praviš blesav.
A i ko moje i labo uzima za ozbiljno (osim njega)? 
a i on voli da se pravi blesav. isamaracu ga na kafi, mojne se sekiras![]()

Lako ti je da šamaraš slabijeg, nađi nekog tvoje veličine pa se hvali po kafani.![]()

Dobar dan dobri ljudi
Dobar dan zla zeno
al ste se raspisali...

Sveti mučenici i besrebrenici Kozma i Damjan...![]()