- Poruka
- 5.797
Ma otvorite temu.
"Koprofagija među tinejđerima"
"Koprofagija među tinejđerima"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DONEO SAM ODLUKU DA NAPRAVIM TURNEJU PO SRBIJI U CILJU MASOVNOG UPOZNAVANJA SA FORUMASIMA!!!
Kakva je ideja... ideja je da ja u roku od nekoliko dana posetim nekoliko gradova koji su bitni tj interesantni po tome sto tamo zive mnogu forumasi. U najavi su za sada Nis, Novi Sad, Smederevo i naravno Beograd...
Cilj ove teme je da svi kazu da li su zainteresovani za ovako nesto i koliko su spremni da se zrtvuju povodom ove akcije (u vidu dolazenja u neki njima blizak grad ako se ne skupljamo bas u njihovom gradu... npr ako ima neko iz Pirota da kaze da li je spreman da dodje do Nisa... razumete... na tu foru...)
Detaljne informacije povodom ove akcije kao i datumi posete odredjenih gradova bice naknadno, ali naravno blagovremeno objavljene.

Stefane, okachi slike vishe, mamicu mu!

umoran sam mlogo...

Nisi, baš si kul ispala.
Ja, s druge strane, izjavljujem da uživo izgledam mnogo bolje nego pred kamerama, tako da se gosti ne uplaše kad Sofija postavi slike s današnjeg skupa.![]()

А какве слике си тражила?
Bilo kakve. Da vas malo vidim...presla prvih 30 strana crkla citajuci sva vasa brbljanja a slika nema
Sem ovih poslednjih![]()
I ti si bila?
Kao sto rekoh Stefanu K,bas mi je zao sto nisam mogla,htedoh sofiju da upoznam,i jos da sam znala da ces ti doci...

Jesam taj
Nego sam krenula od napred nadajuc se da cu videti i neke od forumasa koji vise ne dolaze...
Buhuhu
A ti iovako znam kako izgledas sta ces mi ti![]()

]Ja sam licno potpuno izgubila volju za okupljanjem...
Kad sam bila mladja jedva sam cekala da se forumasi nekog foruma ili chat rooma okupljaju pa da upoznajem ljude a sada samo gledam kako da izbegnem takva dogadjanja:/

Eh...nismo se mi jos nesto ni druzili ( virtuelno) kad sam ja prvi put dosla na forum....tek kasnije ..a tad sam vec postala matora haha
shmrc! Uopste me nisi primecivala...
hteo sam i temu da postavim... 
al' te volem!