Скупови форумаша

• Začetnik teme Začetnik teme Dovla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Primetila sam. :D:D

Inače, da se pridružim hvalospevima:

"Šinodice, savršen si! :rumenko:"

Naravno da se sprdam. :D
:hahaha:

Hvala, hvala,
prozreo sam ja taj tvoj lazni sarkazam odavno, djaba se vadis! :p :mrgreen:

Kakav bre Luka?! :eek:

Šinodica je naj!
Ima da ga vodim na burek i palačinke kada dođe u Novi Sad. :D
I Lana ako bude htela sa nama! :D
Necemo bas naj, al' u top 5! :lol: da te drzim za rec, a? :confused: nesto sumnjam...

Uuu,Mimo,znash da je Rumi prije bio 4umska qchka? =)

:lol:

cuj nju: bio :lol:

Ma kakvi.
Ionako se sprdam s' tim Šinoda je naj. :D

da, da... :roll::p

E,da,cijeli autobus me zayebavao za 'chestitku'
i niko mi nije vjerovao kad sam isprichala pravu prichu.
lol.

zbog zasto? :lol: ako je zbog rukopisa onda ok! :lol: to bre sve ljubomorno... kad ja kazem mojima da idem da se vidim sa forumashima, svi kao nesto prevrcu ocima, a voleli bi i oni malo! :cool:

E Stefane goni se u pi*** strininu! :lol:
I shto sam sad jadna?! A tebe shto ''hvalim'' paa... heh, gari lep si nema shta ali ne palim se ni na jednog forumasha... vishe praktikujem ljubav u real life... :confused:

xaxaxa :hahaha:
pa znas kao jaaaadna svi je napadaju... :lol: deder, sve je ovo shega zna se... ali docicu ja u NS, a ti se pazi! :twisted::mrgreen:

Pa,bash i ne.
Stef K. je,kako se sjecjam,prvi spomenuo auta,a L i ja smo sporazumno pocheli prichu o cheu ;pppp
O chemu se nije prichalo? Stefan je na jednom kraju stola prichao o kolima ( :roll: ajme)
da,da,da,prichalo je o kolima [nisam uchestvovala],kao i o omiljenim kafama ;pppp
Jooj, ***** li vam sunce bezobrazno :lol: sad će još da ispadne da sam celo veče pričao o tome. :lol:

Inače, lično nisam znao da će dotična nazovi čestitka biti okačena javno, a ovaj Nadrealni je očigledno znao... :think:

Poslednja izmena:
Auh, otkrio si me! :eek::eek:
Ah, avaj!
Šta li ću sad?! :confused:

:D:D
Jednom, ako i Lana bude htela, pa da nas dve bežimo od plime žemki u Zmaj Jovinoj. :mrgreen:
Xa! Znao sam! Rodjeni sam Sherlok... sta god da uradis znaj da sam ja to vec predvideo, muahahah! :twisted:

Pazi, mozete vas dve i da me branite! :p malo frknete na njih, i sve ce se razbeze...

Ja sam za taj mali okup Shix, Mimce i ja....slobodno i Sibil ili onaj ludi balkanac burekoljubitelj ako bi nailazili kojim slucajem.:)

Ne volim prevelika okupljanja:(
Inače, jao super, mali skup! :D:D
wau, pa vi ste jos i ozbiljne izgleda... :eek: moracu da vam uslisim zelju! :mrgreen:

@Shix-qchka : Jao pokazujem ja fotke vashe svojim curama u busu i vidjele tebe.
da citiram : "Shto nisi i nas vodila na taj skup!?" - balavljenje - "Bash je ono...uhhhhh."

;pppppp

oh! :eek: znaci da se pazim ako budem dolazio 25. aprila? :lol:

Back