Скупови форумаша

• Začetnik teme Začetnik teme Dovla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:rotf::rotf::rotf: :dash::dash::dash: :rotf::rotf::rotf:

Куку мени мајко, исмејах се слатко :D

Иначе, фор тхе рецорд Влада НИЈЕ причао о колима.

Прича о кондомима се водила из разлога што је Тина рекла да је скупо куповати сваки дан по два паковања (то је колико сам разумео њена мера) и како то заправо треба држава да финансира и да буду џабе... :)

O pa shta ce to biti... (:

Tina, qq lele, dva pakovanja na dan... :eek:

@ shone

A shta cesh, kad ima i takvih ljudi koji imaju losh smisao za humor... =/

uz one besplatne shto se dijele na dan borbre protiv side.
ja sam dobio na dan glasanja za studentske predstavnike na fakultetu.
dođe riba u nekoj reklamnoj majci, kaže idi glasaj kod oglasne table i da mi kondom.
ja uzmem i gledam... reko "ne razumem šta treba da radim, da glasam il...?"
Aj' nemoj me sad i ti pliz. Ionako nisam posteno uzeo olovku u ruku negde od prve godine faxa :neutral:
pa uzmi, čoveče božji. :P

Ju, ljudi... :lol:
Slike su super, al mi se chini, Sofija, da ih je bilo malo vishe. :P

Svakako, bilo je super: Mislila sam da ce nas biti manje, al taman. :) Novo poznanstvo Luka- mnogo me podseca na jednog druga iz Petnice. :)
O chemu se nije prichalo? Stefan je na jednom kraju stola prichao o kolima ( :roll: ajme), na drugom je Sofija prichala o filmovima, pala je i pricha o forumu ( :lol: ) i tako. :) Uvek mi proleti vreme...

Ju, ljudi... :lol:
Slike su super, al mi se chini, Sofija, da ih je bilo malo vishe. :P

Svakako, bilo je super: Mislila sam da ce nas biti manje, al taman. :) Novo poznanstvo Luka- mnogo me podseca na jednog druga iz Petnice. :)
O chemu se nije prichalo? Stefan je na jednom kraju stola prichao o kolima ( :roll: ajme), na drugom je Sofija prichala o filmovima, pala je i pricha o forumu ( :lol: ) i tako. :) Uvek mi proleti vreme...

nije,ostale je stef fotkao =))

da,da,da,prichalo je o kolima [nisam uchestvovala],kao i o omiljenim kafama ;pppp

Stvarno niko nema lep rukopis. :D

A čini se da je i Stefan K. napisao -успена- umesto -успеха-. :D:D

Inače, svi ste lepi, slatki i tako to.
p.s. mrzi me da turam srcadiće i slično.

Ajde da ih opravdam, Luka ima [za mushko] lep rukopis i Tina ima lep. Eto...

A KLL nemoj da se vadish, sram da te bude, cirilicu i latinicu meshash...cccc...

I Stefan K. nije napisao uspena, vec uspeha ali nakaradno. (:

A ja ne mogu da se nagledam Sofike koliko mi je lepa tamo... cu postanem crvenokosa... :mrgreen:

Shone

Pretpostavi na koga sam mislila kada sam rekla da ima ljudi sa loshim humorom... :roll:

Back