"Skupoća je velika": Građani krpe kraj s krajem, a trgovine zarađuju držeći enormno visoke cene

možeš i dalje

pa i bojkotujem vas i dalje, najskuplji ste. jedino povrce nekada svratim i kupim, jer nemam vremena bas za pijacu.

nego, kazi ti meni jel istina ono sto se pisalo po novinama da vam poslovodje uzimaju telefone i novcanike pre radnog vremena i dobijate ih na pauzi. ko da radite u db, a ne u maxiju. :eek:

jos da dodam vas stvarno nije tesko bojkotovati, nego em ste skupi, em nikada nema nekih proizvoda na akciji.

sladoled na akciji ne moze da se nadje svecom da se trazi.

pa i bojkotujem vas i dalje, najskuplji ste. jedino povrce nekada svratim i kupim, jer nemam vremena bas za pijacu.
zajebi fore - nakupci su skuplji
nego, kazi ti meni jel istina ono sto se pisalo po novinama da vam poslovodje uzimaju telefone i novcanike pre radnog vremena i dobijate ih na pauzi. ko da radite u db, a ne u maxiju. :eek:
jok, samo debilkama koje čukaju dok ti cupkaš da te usluži evo još samo ovo da proveri nešto

o novčanicima je posebna priča imaš tupave a imaš koji izmišljaju da im nestalo baš kao i dragi potrošači - SELJANA U DUGOVIMA pa prevrće tudje

zajebi fore - nakupci su skuplji

jok

pazarim vecinski i dalje u lidlu. ne zato sto imaju najbolju robu, nego su i dalje sa svojim akcijama najpovoljniji. odem nakada u metro po hemiju i slicno. imam u kraju i neke specificne male lance prodavnica, lupe neki popust krajnje primamljiv i tako....

pazarim vecinski i dalje u lidlu. ne zato sto imaju najbolju robu, nego su i dalje sa svojim akcijama najpovoljniji. odem nakada u metro po hemiju i slicno. imam u kraju i neke specificne male lance prodavnica, lupe neki popust krajnje primamljiv i tako....
ma kupuj gde oćeš
ima u Americi - kilo za dolar, svi dobili kancer

po magazama ti je 90% robe bulja

jos da dodam vas stvarno nije tesko bojkotovati, nego em ste skupi, em nikada nema nekih proizvoda na akciji.

sladoled na akciji ne moze da se nadje svecom da se trazi.
Својевремено су имали и физичко Обезбеђење на Вратима..мало им оне зујалице биле на путеру и јогурту:lol:.

Својевремено су имали и физичко Обезбеђење на Вратима..мало им оне зујалице биле на путеру и јогурту:lol:.
ahaaaa
ti dakle gledaš koliko obezbedjenja ima pre nego kreneš?

znaš kako se to radi?
prvo kupiš 1 limenku piva, taman da snimiš :lol:

Back