38imak
Elita
- Poruka
- 20.672
Ne, u Lidlu i Rodi.jel MAXI?![]()
U Maksiju kupujem Guarane kada su na akciji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, u Lidlu i Rodi.jel MAXI?![]()

možeš i daljebojkotovala sam ti maxi bila.![]()
nama trebaju MUŠTERIJE SA PARAMANe, u Lidlu i Rodi.
U Maksiju kupujem Guarane kada su na akciji![]()
možeš i dalje

zajebi fore - nakupci su skupljipa i bojkotujem vas i dalje, najskuplji ste. jedino povrce nekada svratim i kupim, jer nemam vremena bas za pijacu.
jok, samo debilkama koje čukaju dok ti cupkaš da te usluži evo još samo ovo da proveri neštonego, kazi ti meni jel istina ono sto se pisalo po novinama da vam poslovodje uzimaju telefone i novcanike pre radnog vremena i dobijate ih na pauzi. ko da radite u db, a ne u maxiju.![]()
zajebi fore - nakupci su skuplji
jok
o novčanicima je posebna priča imaš tupave a imaš koji izmišljaju da im nestalo baš kao i dragi potrošači - SELJANA U DUGOVIMA pa prevrće tudje
ma kupuj gde oćešpazarim vecinski i dalje u lidlu. ne zato sto imaju najbolju robu, nego su i dalje sa svojim akcijama najpovoljniji. odem nakada u metro po hemiju i slicno. imam u kraju i neke specificne male lance prodavnica, lupe neki popust krajnje primamljiv i tako....
ala se pravimo blago retardirani Bože Bože ..

ma kupuj gde oćeš
ima u Americi - kilo za dolar, svi dobili kancer
po magazama ti je 90% robe bulja

mi nismo Crveni Krstti se ne pravis.
kao sto rekoh preskupi ste, osim kada imate one pcelice.
robe na akciji uglavnom nema.
jedino sto je ok je to povrce i to je to.
Evo vam onda pa jurite Djilasa da kupuje kod vas, kad vec necete srpsku sirotinju!nama trebaju MUŠTERIJE SA PARAMA
nema mesta za patetiku

mi nismo Crveni Krst
imaš para - nemaš para
demokratija
kapitalizam
pa nećemo valjda SFRJ hahaha?
pa naravno da imamo para, kada pazimo gde kupujemo. 
aje bre sa iPhonima putujete tamo Grčke, Turske, Jalte, Malte, ne izlazite iz kola ko da dele benzin džabe a onda mi na ovakve teme dodju nadžak babe
"neam ti ja sinko"
CRKNI

ćaci...ti bas mrzis svoj posao.![]()

Својевремено су имали и физичко Обезбеђење на Вратима..мало им оне зујалице биле на путеру и јогуртуpa i bojkotujem vas i dalje, najskuplji ste. jedino povrce nekada svratim i kupim, jer nemam vremena bas za pijacu.
nego, kazi ti meni jel istina ono sto se pisalo po novinama da vam poslovodje uzimaju telefone i novcanike pre radnog vremena i dobijate ih na pauzi. ko da radite u db, a ne u maxiju.
jos da dodam vas stvarno nije tesko bojkotovati, nego em ste skupi, em nikada nema nekih proizvoda na akciji.
sladoled na akciji ne moze da se nadje svecom da se trazi.
.mrzim mušterijeti bas mrzis svoj posao.![]()
ahaaaaСвојевремено су имали и физичко Обезбеђење на Вратима..мало им оне зујалице биле на путеру и јогурту.

Ja znam.Koje rate kredita kakvi stanovi?!?? Ne poznajem nikoga ko ima stan na kredit. To usrbiji ne postoji. Banke reklamiraju samo potrošačke keš kredite.