Jennifer Jennin
Elita
- Poruka
- 19.731
Čini mi se da su mnogi ovdje zaboravili da je skromnost VRLINA.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čini mi se da su mnogi ovdje zaboravili da je skromnost VRLINA.
Neugledni miseviSta mislite o tom kvalitetu?
Ko su zapravo ljudi koji slove za skromne?

Ja bih rekla da je MANAČini mi se da su mnogi ovdje zaboravili da je skromnost VRLINA.
Skromnost-osrednjost....
U svakom slucaju taj ko osvoji teniski kup u gradu u kome zivi, ne sme se ograniciti samo na tu pobedi, vec mora teziti ka visem, grabiti zivot krupnim koracima, ici dalje, na drzavni kup, na evropski kup, na svetski kup...itd...

Ja bih rekla da je MANASkromnost-osrednjost....
![]()
FataMorgen
Učlanjen 28.04.2010.
Pol ženski
Lokacija Novi Sad
Poruke 9.706
Reputaciona moć 16340

Ja bih rekla da je MANASkromnost-osrednjost....
![]()
Ne mora.
Moze npr. odrediti sebi druge ciljeve, prioritete u zivotu i trasirati put ka tome...opet nece biti skroman, vec svestran...
No, razlicito poimamo skromnost kao osobinu, i to je ok...
Teznja ka visem, boljem nije garancija za srecu, naprotiv...moze katkad biti i kontraproduktivna. Treba znati kad se zaustaviti...koliko ljudi tako "skrene" jer se u ambiciji emotivno isprazni, izgubi i ode u drugu krajnost... (npr. neki poznati glumci, sportisti i problem droge, alkoholizma...)
)
Kad ne znaju... da je SKROMNOST samo i uvek VRLINA... i to se ne menja...Čini mi se da su mnogi ovdje zaboravili da je skromnost VRLINA.
Skroman covek se nicega ne odrice, ali ne zeli visak.
skromnost stvar licnog izbora,..."skromnost vrhunac bogatstva"... (naravno ne materijalnog)
Uistinu skroman čovek je sposoban čovek ali je skromnost duhovni kvalitet kojeg je dosegao. To i jeste stvar ličnog izbora jer je dotična osoba upravo takva po svom unutarnjem dostignutom kvalitetu.Čini mi se da su mnogi ovdje zaboravili da je skromnost VRLINA.
Sta mislite o tom kvalitetu?

Sta mislite o tom kvalitetu?
Skromnom coveku je dosta jedna zena.![]()
Sta ti mislis,potpuno nebitno,bar meniI ne mislim na skromnost u smislu da treba biti pasivan i ne boriti se za svoje ciljeve i sl.
Ili na skromnost na svoju štetu koja graniči sa patologijom...
kako ste samo skloni ići iz krajnosti u krajnost...

Bas bi bilo lepo da se organizuje takmicenje u skromnosti, pa da najskromniji pobedi.
![]()

Za mene je skromnost mana!![]()