FataMorgen
Legenda
- Poruka
- 64.174
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako mene pitas,nisam plavusa
![]()
ja sam plavusa, al' ne prirodna
kakve veze ima to uopste?
Oni koji rade po sablonu,zive ,ponasaju se-su slabo kreativni ljudi da bi smislili nesto sto bi bilo njihovo,prisvajanje tudjih,stavova,ponasanje po nekom sablonu-karakteristika je ogranicenih ljudiPa bas te ne prirodne plavuse, zar nisu sablonizovane.
Sablonizovanost bi trebala da bude neka vrsta skormnosti.
A one ! ? !

Oni koji rade po sablonu,zive ,ponasaju se-su slabo kreativni ljudi da bi smislili nesto sto bi bilo njihovo,prisvajanje tudjih,stavova,ponasanje po nekom sablonu-karakteristika je ogranicenih ljudiMozda ogranicenost podrazumeva skromnost
![]()
Koje "one"? Plavuse? Sta si se u' vatio plavusaAli one nisu skromne.

netacno...Pa bas te ne prirodne plavuse, zar nisu sablonizovane.
Sablonizovanost bi trebala da bude neka vrsta skormnosti.
A one ! ? !
netacno...
Hocu da kazem da je ovo netacno : Sablonizovanost bi trebala da bude neka vrsta skormnosti...Pa jes ako uzmemo u obzir da farbe za kosu prave razliciti proizvodjaci i da plavuse uglavnom nemaju sede.
Oces da kazes da koriste jeftiniju farbu da bi bile skromne?
Hocu da kazem da je ovo netacno : Sablonizovanost bi trebala da bude neka vrsta skormnosti...
Sta ako plavuse nemaju sede ne razumem?
Kakve veze ima to sa skromnoscu![]()

...jer ne bismo se ni okrenuli, a život bi kao zec protrčao pored nas. Svi skromni ljudi nisu fer sami prema sebi, ostaju im samo mrvice dok se neskromni kite i svojim i tudjim perjem
.Nejasno je tebi puno toga i nema to veze sa temom![]()
Pošto imamo samo jedan život, ne bi valjalo da ga provedemo preterano skromni...jer ne bismo se ni okrenuli, a život bi kao zec protrčao pored nas. Svi skromni ljudi nisu fer sami prema sebi, ostaju im samo mrvice dok se neskromni kite i svojim i tudjim perjem
.
jako lepo si to rekla
Sta je skromno:
a) letovanje u Grckoj,
b) letovanje u Crnoj Gori?
sto bi? to su dve razlicite tememolim moderatora da spoji teme skromnost i posesivnost.
vrlo rado,ali bi mi to sada pokvarilo pogled,tj. htedoh reci vid.