Bzuva
Aktivan član
- Poruka
- 1.061
sta to fali reptilima sto ne vjerujes kad njih spomenu???
A ovo za nogu je dobro....volio bi to vidit![]()
Mislim da toga ima i dalje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta to fali reptilima sto ne vjerujes kad njih spomenu???
A ovo za nogu je dobro....volio bi to vidit![]()
Tačno tako. I šta sad?
Sedmi post na forumu, ali mnogo moćan, potkovan znanjem i argumentima.![]()
Zato sam i dao naslov temi Skriveni (javni) simboli...
u cemu je fora sa ovim simbolima? mislim deluju uverljivo i sve je tako kako si naveo ali zasto bi to iluminati ili neki drugi redovi novog svedskog poredka stampali na novcanicu od 1 dolara?
ne znam sva ova prica oko iluminata, masona...bla bla...zar nije bio njihov osnovni cilj borba protiv crkve i njenog zaglupljivanja naroda...?[/QUOTE
Za novcanicu mi je logicno, logicno najkorisnija, najupotrebljivija od svih drugih u njihovom sistemu i najvaznija jer je OSNOVA za ostalo. Kako to svedskog porekla?
Ma te zgrade su oni sami srusili samo da bi napali tamo one jadnike na bliskom istoku![]()
mnogo nelogicnosti buraz,suplja prica
Eto cula sam da su za evroviziju kod nas bili postavljani neki satanisticki simboli u plakatima... moguce....a sada i za olimpijadu isto....potrazicu malo o tome ako vas zanima.![]()
e, ovaj...nije moguce
zapravo, cijela prica oko vizualnog identiteta zadnje Evrovizije je toliko...stupidna
da je pravo cudo sto ga je uopce bilo, a za "satanisticke simbole" nit je bilo vremena nit je bilo...adekvatnog personala...![]()
IN GOD WE TRUST
a pored Luciferska piramida
![]()
Zato sam i dao naslov temi Skriveni (javni) simboli...
jevreji jos uvek cekaju mesaju i zato zure da obnove Solomonov hram na starom mestu.A kaze se da ce kada se pojavi doci sve nacije da mu se poklone.Jedino ih sada koci dzamoja na tom mestu u Jerusalimu.A koci mo ih i mi Pravoslavci jer ne prihvatamo to verovanje.Sa papom ce lako on ce sedeti sa njim na prestolu...Pa pise da vjeruju u BOGA, a ne u Isusa...Vjerovatno da Lucifera smatraju za Boga.
Nema mjesta tom smijehu tolikom![]()
iznad broja jedan postoji mali pauk koji plete mrezu
![]()