Skriveni (javni) simboli na američkom dolaru

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u cemu je fora sa ovim simbolima? mislim deluju uverljivo i sve je tako kako si naveo ali zasto bi to iluminati ili neki drugi redovi novog svedskog poredka stampali na novcanicu od 1 dolara?
ne znam sva ova prica oko iluminata, masona...bla bla...zar nije bio njihov osnovni cilj borba protiv crkve i njenog zaglupljivanja naroda...?[/QUOTE

Za novcanicu mi je logicno, logicno najkorisnija, najupotrebljivija od svih drugih u njihovom sistemu i najvaznija jer je OSNOVA za ostalo. Kako to svedskog porekla?

Ma te zgrade su oni sami srusili samo da bi napali tamo one jadnike na bliskom istoku:D

Da. Takodje mislim da je cista namestaljka. Pa videli ste Bin Ladenovog sina. Sasvim normalan. Pa zasto onda ne bi bilo da cela njegova familija zivi u SAD pa i on. Naravno da je zasticen kao beli medved, ali sve se poklapa. To je jedini razlog za objavu rata na bliskom istoku tj. borbu za naftu.

Da nebih otvarao novu temu napisacu ovde:
Iluminati vole igre s brojevima:

1) New York City ima 11 slova

2) Afghanistan ima 11 slova

3) Ramsin Yuseb ("terorista" koji je pretio da će srušiti Blizance 1993.) ima 11 slova

4) George W. Bush ima 11 slova

5) New York je bila jedanaesta država SAD-a

6) Prvi avion koji se zabio u Twin Towers je bio let broj 11

7) I let 11 je imao 92 putnika. 9+2=11

Let 77 koji se takođe zabio u Blizance je imao 65 putnika. 6+5=11

9) Tragedija se dogodila 11. septembra ili kako Amerikanci pišu 9/11. 9+1+1=11,
datum tragedije se poklapa sa Američkim brojem za hitne službe (911) 9+1+1=11

10) Ukupan broj poginulih putnika otetih aviona je 254. 2+5+4=11 - 11. septembar je 254. dan u godini

11) Bombaški napad u Madridu se dogodio 11.03.2004. 1+1+3+2+4=11.

Tragedija se dogodila tačno 911 dana nakon napada na blizance.
Zašto sve ovo?

Dve kule tržnog centra su nalik na broj 11. Možda simbolizuju i dva stuba ulaza u hram tajni koje treba da se ostvare njihovim rušenjem.

Brojevi izražavaju meru i odnose zbivanja svega u prostoru i vremenu.

Onaj ko želi da manipuliše zbivanjima u određenom prostoru i vremenu,
mora da vodi računa o brojevima!

Tako je oduvek bilo:

Abraham Lincoln je bio izabran u Kongres 1846. godine.
John F. Kennedy je bio izabran u Kongres 1946. godine.

Abraham Lincoln je bio izabran za predsednika SAD-a 1860. godine.
John F. Kennedy je bio izabran za predsednika SAD-a 1960. godine.

Imena Lincoln i Kennedy sadrže po sedam slova.
Obojica su se naročito zalagala za prava crnaca.

Oba predsednika su ubijena u petak.
Obojici je pucano u glavu.
Obojica su sedela pored svojih žena u vreme ubistva.
Oba njihova naslednika su se prezivali Johnson.
Andrew Johnson, koji je nasledio Lincolna, bio je rođen 1808. godine.
Lyndon Johnson, koji je nasledio Kennedyja, bio je rođen 1908. godine.

Lincoln je ubijen teatru Ford's theatre koga je izgradio Ford.
Kennedy je ubijen u automobilu Lincoln izrađenom od strane Forda.
I Lincoln-ovo i Kennedy-evo telo odneto je u zdanja koja imaju inicijale P i H: Lincoln u Petersen's house; Kennedy u Parkland Hospital.
Obojica ubica su poznati po sva tri svoja imena.
Imena obojice ubica sadrže po petnaest slova.
Booth je pobegao iz teatra nakon što je pucao u Lincolna i bio uhvaćen u skladištu.
Oswald je pobegao iz skladišta nakon što je pucao u Kennedyja i bio uhvaćen u teatru.
I Booth i Oswald su ubijeni pre nego što im je suđeno.

mnogo nelogicnosti buraz,suplja prica

Ne razumem cemu ovo negodovanje?
Zar nikada niste culi da na coveka deluju simboli podsvesno,pa recimo reklama,obicna reklama deluje na coveka vizuelno a podsvesno upijamo poruke.
Najidealnije mesto za smestanje simbola je novcanica,zasto na 1 dolaru jer je apsolutno svima dostupan pa cak i prosjak je posedovao 1 dolar nece sigurno da postave na 100 dolara,sto manji apoeni to je veca dostupnpost stize do svin od bogatasa do prosjaka.Mislim da ti simboli uticu na nekom nivou na svest coveka....ovo je vec nauka zasebe ali eto moje misljenje je da je moguce i logicno.
Eto cula sam da su za evroviziju kod nas bili postavljani neki satanisticki simboli u plakatima... moguce....a sada i za olimpijadu isto....potrazicu malo o tome ako vas zanima.:rtfm:

Eto cula sam da su za evroviziju kod nas bili postavljani neki satanisticki simboli u plakatima... moguce....a sada i za olimpijadu isto....potrazicu malo o tome ako vas zanima.:rtfm:

e, ovaj...nije moguce
zapravo, cijela prica oko vizualnog identiteta zadnje Evrovizije je toliko...stupidna
da je pravo cudo sto ga je uopce bilo, a za "satanisticke simbole" nit je bilo vremena nit je bilo...adekvatnog personala... :)

e, ovaj...nije moguce
zapravo, cijela prica oko vizualnog identiteta zadnje Evrovizije je toliko...stupidna
da je pravo cudo sto ga je uopce bilo, a za "satanisticke simbole" nit je bilo vremena nit je bilo...adekvatnog personala... :)

jel tako?
Pa tako sam samo cula,nije moja tvrdnja....cinilo se moguce,ma da za olimpijadu verujem...evo sta sedogodilo prvoga dana...ne znam ima logike,mozda gresim za te dve informacijesve je do mene doslo na rekla-kazala:)
Ipak hvala ti za informaciju da ne trazim dzabe,gubim vreme...dragoceno penzionersko:D

e pohvala za temu...

sto se tice dolara i te slicice na njemu sa trgovinskim centom...ne znam...mozda je slucajno ispalo mozda ne...
al sto se emisije tice...u to verujem...meni je odmah bila sumljiva cela ta prica oko trgovinskog centra...samo nikada do sada nisam videla da se javno prica o tome...tipa ove emisije...ali drago mi je sto postoji takva emisija...ako ima jos neka stavite link...:bye:

Pa pise da vjeruju u BOGA, a ne u Isusa...Vjerovatno da Lucifera smatraju za Boga.
Nema mjesta tom smijehu tolikom :)
jevreji jos uvek cekaju mesaju i zato zure da obnove Solomonov hram na starom mestu.A kaze se da ce kada se pojavi doci sve nacije da mu se poklone.Jedino ih sada koci dzamoja na tom mestu u Jerusalimu.A koci mo ih i mi Pravoslavci jer ne prihvatamo to verovanje.Sa papom ce lako on ce sedeti sa njim na prestolu...

to oko nije luciferovo..

oko datira iz starog egipta i to oko je oko Amon-Ra bog Sunca kasnije su to uzeli iluminati (ne'm pojma zasto, ne znaju ni oni valjda) isto ko shto je hitja tokenovao svastiku, a even je Tolkin pronashao inspiraciju tog oka za sauronovo oko..

sto se tiche tripa o dominaciji to je prisutno samo ne u globalnog obliku jer niko ne moze dovoljno da se ispruzi jer i drugi oce to isto shinko, tako da je korporativna politika zamenila krune i tripove takod a su carevi u odelima sa kravatama.. pa se ratovi ne prave cisto reda radi jel vec da se nesto zaradi,, a strogo su ekomonski dok se upucavaju po potrebi

i da je svaka od pomenutih iskrivljenih verzija price istina ko da zabole nekog za to ili moze da uradi nesto da isto promeni

righteyeofRA.jpg

well u sustini jeste ali oni su natripovani bili da su faraoni/bogovi/faraoni itd.. ustvari otelotvorenje vrhovnog boga na zemlji tako da to oko jeste oko Amon-Ra ali i Horus jer su svi faraoni hteli da se identifikuju sa bogovima

mada.. tvoja pricha ima vishe smisla jer se vishe tripovao taj izvesni ugladjeni Horus na oko nego sam Ra koji pomalo cutljiv iako je tamo gazda i vrhovni Bog tjalko na svi ostali, if you ask me :>
valjda nije hteo se mesha sa ostalom boranijom

elem i da ima i da nema veze i svejedno na kraju krajeva cije je samo trip o globalnoj zaveri je vrlo funkcionalan samo sto nikad nece imati dovoljno fjul da ostvare teznju

Inache to oko je na zapad odneo i propagirao za siroke narodne mase Alister Krouli koji je bio clan reda "zidari" kasnije sekte "zora" i josh nekih pijemo krv devicama tripovi organizacija

svi ti okultisti i dominantni tripovi su nedostatak normalnog zivotnog libida i prilichno iskvarene karme life is to good to be wasted on such trips

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back