Bzuva
Aktivan član
- Poruka
- 1.061
sta to fali reptilima sto ne vjerujes kad njih spomenu???
A ovo za nogu je dobro....volio bi to vidit
Mislim da toga ima i dalje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta to fali reptilima sto ne vjerujes kad njih spomenu???
A ovo za nogu je dobro....volio bi to vidit

Tačno tako. I šta sad?

Sedmi post na forumu, ali mnogo moćan, potkovan znanjem i argumentima.
Zato sam i dao naslov temi Skriveni (javni) simboli...
u cemu je fora sa ovim simbolima? mislim deluju uverljivo i sve je tako kako si naveo ali zasto bi to iluminati ili neki drugi redovi novog svedskog poredka stampali na novcanicu od 1 dolara?
ne znam sva ova prica oko iluminata, masona...bla bla...zar nije bio njihov osnovni cilj borba protiv crkve i njenog zaglupljivanja naroda...?[/QUOTE
Za novcanicu mi je logicno, logicno najkorisnija, najupotrebljivija od svih drugih u njihovom sistemu i najvaznija jer je OSNOVA za ostalo. Kako to svedskog porekla?
Ma te zgrade su oni sami srusili samo da bi napali tamo one jadnike na bliskom istoku

mnogo nelogicnosti buraz,suplja prica

Eto cula sam da su za evroviziju kod nas bili postavljani neki satanisticki simboli u plakatima... moguce....a sada i za olimpijadu isto....potrazicu malo o tome ako vas zanima.

e, ovaj...nije moguce
zapravo, cijela prica oko vizualnog identiteta zadnje Evrovizije je toliko...stupidna
da je pravo cudo sto ga je uopce bilo, a za "satanisticke simbole" nit je bilo vremena nit je bilo...adekvatnog personala...

IN GOD WE TRUST
a pored Luciferska piramida

Zato sam i dao naslov temi Skriveni (javni) simboli...

jevreji jos uvek cekaju mesaju i zato zure da obnove Solomonov hram na starom mestu.A kaze se da ce kada se pojavi doci sve nacije da mu se poklone.Jedino ih sada koci dzamoja na tom mestu u Jerusalimu.A koci mo ih i mi Pravoslavci jer ne prihvatamo to verovanje.Sa papom ce lako on ce sedeti sa njim na prestolu...Pa pise da vjeruju u BOGA, a ne u Isusa...Vjerovatno da Lucifera smatraju za Boga.
Nema mjesta tom smijehu tolikom
iznad broja jedan postoji mali pauk koji plete mrezu