smeh
Veoma poznat
- Poruka
 - 13.755

Super! 
Baš smo ponosni kad neki od "naših" pasa osvaja nagrade.

Baš smo ponosni kad neki od "naših" pasa osvaja nagrade.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I ja imam taj film (onaj originalan nikako da nabavimHvala ljudi, super ste, sudio je Nebojša Savičić, verovatno ćemo je izvesti na još par izložbi i to je to, najverovatnije će joj ona beogradska na kraju godine biti zadnja. Do sada smo je izvodili na ukupno 11 izložbi, od toga 3 medjunarodne i jedna specijalka. Na prvu smo je izveli dosta kasno,sa njenih 17 meseci i prijavili je razred mladih, pojma nemajući šta je CAC,BOB,RASA i ostali termini sa namerom čistog ocenjivanja zbog parenja.Naravno oduševljeni prvim uspehom nastavili smo ići po izložbama tako da je Lana do sada osvojila 1 x PRM, 10 x CAC, 2 x CACIB, 7x Prvak Rase, 2 x R.CACIB, 1 x BOG, 4 x R.BOG, 1 x BOG 3, Što se tiče titula,nekom je 100 prvaka rase malo a ima i onih koji se zadovoljavaju malim stvarima, mi smo inače sa našim psom presrećni.
ps. Nisam vam rekao kako sam nabavio Lanu :-)
Ja i supruga gledali Lassie, verziju iz 2006 godine sa Peter O'Toole i ja se naravno setih moje stare lesike koju sam imao kao klinac. Sutra ujutru sam okrenuo prvi telefon iz oglasa i kupio Lanu :-)
pozdrav svima
), i ima scena na koje se svaki put rasplačem 
. Samo ga ti lepo pripremi... pa kad se vidimo - ponesi!Imam ja original, ako bude trebalo poslacu vam ja![]()

, a poslednja me podseca na jednu Galinu..hmmm mislim da je imam u njenom forumskom fotoalbumu 
 Gala je ustvari jedan škotski ovčar koji želi da bude border collie 
, pa će izložbe nažalost opet da trpe 
 Pa gde ste ljudi, nigde nikog nema. Što se tiče naše Lane, za oko 3 nedelje očekujemo prve štence.Najava legla već se nalazi u malim oglasima neko vreme.Pozdrav svima i svako dobro.

... čestitam!