Škotski ovčar ("Lesi")

Hvala svima na lepim komentarima!:lol: U vezi stolice nema nikakvih anegdota moj Leo je mala spavalica zar ne? Uzgred imam jedno pitanje: ova zelena trakica predstavlja koliko ja slika mogu da postavim na forum kada ja to budem popunila necu moci vise slikica da saljem?

Prilozi

• Leo1.jpg
    Leo1.jpg
    93 KB · Pregleda: 13
Па, да, нећеш моћи више да стављаш слике, бар не на овај начин, али зато постоје други начини ;), а за то ти треба само да свратиш на тему "правила и објашњење како поставити слику"!

Da ne odemo u zaborav, malo Lea...

ovde je spavao dok je bio veoma mali...
ipak, smešnije je kako je izgledao u ovoj kutiji
kad je malo porastao, ali nemamo tu sliku...

žvakao je sve papuče po kući, zbog zubića

Leov prvi susret sa snegom...

ovde jede tortu (od mlevenog mesa
sa kačkavaljem na vrhu umesto svećice)
za svoj prvi rođendan

njegova kućica... ima čak i zavesu...
ovo je ipak bio prvi i poslednji
put da je ušao u nju,
i to jer mu je lopta upala unutra..

Da ne odemo u zaborav, malo Lea...

ovde je spavao dok je bio veoma mali...
ipak, smešnije je kako je izgledao u ovoj kutiji
kad je malo porastao, ali nemamo tu sliku...

žvakao je sve papuče po kući, zbog zubića

Leov prvi susret sa snegom...

ovde jede tortu (od mlevenog mesa
sa kačkavaljem na vrhu umesto svećice)
za svoj prvi rođendan

njegova kućica... ima čak i zavesu...
ovo je ipak bio prvi i poslednji
put da je ušao u nju,
i to jer mu je lopta upala unutra..

koliko leo ima godina?

Evo nekih slikica za takmicenje:D!:heart::heart::heart: Izgleda da nisam dovoljno pazljiva zato bih vas zamolila da mi kazete kako da dodjem do teme pravila i objasnjenja da bih znala kako na drugi nacin da postavim slicice jer uskoro necu moci da postavljam slike na ovaj nacin.:cry::cry::cry:

Prilozi

• leo6.JPG
    leo6.JPG
    94,9 KB · Pregleda: 8
  • leo5.JPG
    leo5.JPG
    78,6 KB · Pregleda: 8
http://img2.imagetitan.com/pic.php?image=10_leo10.jpg
Samo da vas obavestimo naucili smo da se igramo sa dve lopte odjednom!:D
Super!
Mali slatkiš! :)
Stvarno su neodoljivi tako pufnasti i šašavi! :p
Da ti ja ne pričam sad šta je Doa "naučila" u poslednja dva dana! :x
Juče sam po dvorištu skupljala krompir koji smo (neoprezno!) ostavili ispred vrata (istina, uredno spakovan u džak), a jutros sam čistila (i prala) terasu pošto je dovukla veliku kesu zemlje za cveće i sve rasula! :mad:

Dana 01.03.2008. godine u okolini naselja Braće Jerković nestao škotki ovčar žuto-bele boje, star 11 meseci, umiljat, ne snalazi se na ulici. Molim nalazača ili bilo koga ko ga je video da se javi na telefon 064/892-16-26. Inače, pas je vakcinisan i čipovan, tako da molim i veterinare da obrate pažnju i provere identifikacioni broj na svakom Lesiju kojeg im eventualno dovedu.

Prilozi

• 19012008004a.jpg
    19012008004a.jpg
    60,2 KB · Pregleda: 13
Dana 01.03.2008. godine u okolini naselja Braće Jerković nestao škotki ovčar žuto-bele boje, star 11 meseci, umiljat, ne snalazi se na ulici. Molim nalazača ili bilo koga ko ga je video da se javi na telefon 064/892-16-26. Inače, pas je vakcinisan i čipovan, tako da molim i veterinare da obrate pažnju i provere identifikacioni broj na svakom Lesiju kojeg im eventualno dovedu.

šta se podrazumeva pod okolinom? mi smo iz BJerković i večeas ćemo da prošetamo našu kucu pa da svratimo na mesta na kojima eventualno ima šanse da ga nađemo... kako se zove ili na koje ime se odaziva?

Hitno mi treba odgovor na ovo pitanje! Kada sam kupila Lea nije imao pedigre pa me je zena pitala kako zelim da se zove rekla sam da zelim da se zove Leonardo. Ona je rekla da ce mi javiti jer sve zavisi na koje slovo mora da pocinje ime! To je bilo u februaru tada smo je pozvali i rekla je da je sve sredila i da ce pedigre uskoro biti gotov. Danas smo je takodje pozvali i rela je da pozovemo kinolosko drustvo da pitamo kada se sve zavrsava. Sve smo prihvatili ali sada postoji jedan problem u pedigreu stoji ime ARCIBALD!:-x Ni to nije lose ime mogla bih da ga zovem Arci ali on se odaziva na Leo. I da ostane leo nema veze sto se mene tice ali kako cu ga voditi na izlozbu da li ce sudije dozvoliti da se odaziva na Leo?:( da li da pocnem da ga zovem Arci? Iskreno mislim da cu ga time zbuniti zato vasolim za pomoc!!!:-(

Потпуно је небитно како пса зовеш у рингу, судија то не гледа, већ број који носиш на себи и упорећује са каталошким бројем! Може пас и овако да ти се зове "Мапњераоерфгаеиврзагерезф" али га ти можеш звати "Лео"! Не оптерећуј се тиме. Мој пас се у родовнику звао Jasper, а звали смо га Џале, па ти види!

Juce je Leo po prvi put izasao napolje!:p Kada smo ga izveli napolje on se uplasio svoih komsija (Megi-Bisona i Mede-Maltezera), a igrao se sa (NJU FAUDLENDOM-Medom I BOB TEJLOM-Cupom)!!!:think: Uzgred htela sam nesto da vas pitam kada da izvodim napolje svog Lea pre ili posle obroka?

Back