КласичноЛибералан
Poznat
- Poruka
- 8.243
Дописник медијске куће, get this, восток.рс 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Амбасадор Сједињених Америчких Држава у Србији Кајл Скот написао је данас на Твитеру да је „статус кво” на Балкану неодржив, и поручио да „сви губе због застоја у преговорима”, делимично парафразирајући говор заменика помоћника америчког државног секретара Метјуа Палмера, одржан 12. јуна у Приштини.
„Сви губе због застоја у преговорима. Они који верују да ће доћи бољи услови у којима ће испреговарати повољнији споразум морају знати да бољег тренутка од овог нема”, написао је амерички амбасадор на свом твитер профилу.
http://www.politika.rs/scc/clanak/432007/Skot-Status-kvo-na-Balkanu-nije-odrziv
У преводу, браћо Срби, Америка остаје водећи геопол играч. Замрзнути конфликт није привремено решење док не пукне долар, већ дуготрајни пут у амбис.

Косово је америчка војна база. Стицај околности. Sh*t happens.Јенкији изгледа добијају "рецитације" и сви званичници уче напамет:
Болтон: Очување статуса кво по питању Косова није у интересу ни српске ни косовске стране
Објављено: 19.07.2019.год.
"Очување статуса кво око ситуације на Косову није у интересу ни српске ни косовске стране", рекао је помоћник председника САД-а за националну безбедност Џон Болтон.
"Било је лепо примити српског министра спољних послова Ивицу Дачића. Сложили смо се да би дијалог с Косовом требао кренути напред, будући да ни једној страни не користи `статус кво`. Време је да обе стране делују", саопштио је Џон Болтон на Твитеру, објавивши фотографију са Дачићем са Белпом кућом у позадини.
John Bolton
@AmbJohnBolton
It was a pleasure to host FM Dacic of Serbia today. We agreed that the Dialogue with Kosovo needs to move forward as neither side benefits from the status quo. The time for both sides to act is now.
12:39 AM · Jul 19, 2019 · WH Digital
S poštovanjem,С поштовањем,
Милош Гајић,
.
![]()
.
С поштовањем,
Милош Гајић,
Како не разумеш, јбт - Јенкији НИКАДА НЕ МОГУ БИТИ УЗОР СРБИМА НИ У ЧЕМУ......Косово је америчка војна база. Стицај околности. Sh*t happens.
Што пре то прихватиш, пре ће те Болтон сматрати нормалним човеком. Што више будеш узвикивао “Косово је аорта Србије” то су мање шансе да се спријатељиш са најузвишенијом цивилизацијом у универзуму - Англосфером, како јој тепа Ден Хенен.
Шта је ваш одговор гос’н Крцун?
Не разумем - написао је одличан текст.........S poštovanjem,
Miloš Gajić - FullRetard
Ахам........ само се ви надајте.......Ako ja dobro računam, gospoda su već odslužila svoje kazne

Па ако је та словна грешка ЈЕДИНО ШТО СИ МОГАО ДА ПРОНАЂЕШ ДА ЈЕ НЕГАТИВНО - ја сам одушевљен.......Palenje, naravno.
Mito, baš si ti neka PALEVINA

Друг, Америка за 250 што Србија ни за 1.500 година.Како не разумеш, јбт - Јенкији НИКАДА НЕ МОГУ БИТИ УЗОР СРБИМА НИ У ЧЕМУ......
Срби могу да оду код њих да раде јер имају боље зараде - и то је то......... а све друго ЊЕТ !!!
Dobro, Mito, pobogu čovečeНе разумем - написао је одличан текст.........
Znači kad Robin Kuk bude uhićen, prestaćeš podržavati Smrad i KalАхам........ само се ви надајте.......![]()
![]()
Um, where do I start here...гос’н Милошевићу, Сједињене Америчке Државе не признају револуционарне,народне и политичке судове.

Рекох, не региструју комунистичке судове. Нисам рекао да спасавају све жртве комунизма. По питању чиче, четника уопште, ова божанствена држава је експлицитна.Ma daj!? A gde su bili kada je bravarev revolucionarni sud 'U Ime Naroda' sudio i osudio Dražu? Nisu smeli ni pisnuti radi straha od Staljina!?![]()
![]()
Vekovmi nemar srpske akministracoje je rezultat ovoga što imamo danas . Ubiše nas emocije.. Kolege jeste se vi ikad zapitali a šta bi vi radili sa mil siptara, da neko stra i vrati Kosovo u, sastav Srbije.. 1/3 poslanika Albanaca u parlamentu npr sa ovim indijancima koje stvarate bi moglo dovesti do mngo gore situacije od ove danas.. Jeste li spremni za Haradinsja kao ministra ili možda predsednika vlade.?? ..
Nikad nismo bili mnogo pametni
Ne ide to tako, .. To nije realno... Nisu, oni, nacionalna manjina oni su nacionalna većina na teritoriji koju kontrolišu i mogu ući samo kao, ravnopravan partner ..Šiptari nikad ne bi imali ni blizu trećine poslanika u parlamentu. Koliko ih glasa na njihovim izborima, oko pola miliona ukupno? To znači da bi toliko glasova sve njihove partije dobile i na srpskim izborima, gde u proseku izađe oko 4 miliona glasača. Dakle, ukupno bi to bilo nekih 4,5 miliona, što znači da bi neka objedinjena šiptarska partija, koja bi pokupila sve glasove bez ostatka, imala između 10 i 12 posto glasova, otprilike kao što sada ima SPS. A to je samo kada bi postojala jedna šiptarska opcija, dok u verovatnijem slučaju razjedinjenosti većina njihovih partija ne bi ni prešla cenzus, dok bi one koje bi prešle imale pet ili šest posto glasova i bile minorna opcija u parlamentu.
Ne ide to tako, .. To nije realno... Nisu, oni, nacionalna manjina oni su nacionalna većina na teritoriji koju kontrolišu i mogu ući samo kao, ravnopravan partner ..
Ja ne mislim da je i ovo realno a kamoli to o čemu ti pričaš ali mislim da je pogubnoOni ne bi učestvovali na izborima na Kosmetu, nego u Srbiji, što znači da bi na njih bio primenjen isti princip kao i na ostale. Ili ti misliš da bi oni uopšte pristali da budu nacionalna manjina? Tražili bi ravnopravan status kao i u Čokalistanu, a dobili bi tako nešto samo na teritoriji gde su većina. Što se srpskog parlamenta tiče, tamo bi bili manjina. Ne znam kako ti tačno zamišljaš da oni budu ravnopravni, da njima jedan glas vredi kao deset? Ili da imaju zagarantovan broj poslanika bez obzira na rezultat izbora? I u tom slučaju, a shodno njihovoj brojnosti, bilo bi ih maksimalno 15 posto, opet ni blizu trećine.
Ja ne mislim da je i ovo realno a kamoli to o čemu ti pričaš ali mislim da je pogubno
Moralo bi se ići na zagaratovani broj mandata.. To su sve izazovi sa kojim bi morali da se nosite.. Ja ne mislim da ste sposobni da postavite kadar koji je sposoban da se nosi sa tim problemima...

Ma ne.
Srbija nije u poziciji da diktira uslove već može samo da daje ustupke.... Ja izražavam svoju zabrinutost dokle bi to moglo da ide... Mozda ni ta 1/3 nije granica možda bi pristali i na 1/2..![]()
imam veoma dobar odgovor na tvoje pitanje uradili bi isto ono sto su usrase,siptari i balije uradile srbima lepo ih sutnule nazad u maticnu zemlju i problem resenVekovmi nemar srpske akministracoje je rezultat ovoga što imamo danas . Ubiše nas emocije.. Kolege jeste se vi ikad zapitali a šta bi vi radili sa mil siptara, da neko stra i vrati Kosovo u, sastav Srbije.. 1/3 poslanika Albanaca u parlamentu npr sa ovim indijancima koje stvarate bi moglo dovesti do mngo gore situacije od ove danas.. Jeste li spremni za Haradinsja kao ministra ili možda predsednika vlade.?? ..
Nikad nismo bili mnogo pametni
Kako god se to završilo i gde god bile granice Srbije, jedno je sigurno: U Srbiji će biti samo Srbi i ostali kao MANJINE! Ne pushimo više 'bratstvo i jedinstvo' prok*njavanja! Postojaće samo ravnopravnost GRAĐANA, kao pojedinca, bez nekakve nacionalne ravnopravnosti! A to što u nekoj selendri većinu čine pingvini, to im ne daje pravo na status ravnopravnog naroda!Ne ide to tako, .. To nije realno... Nisu, oni, nacionalna manjina oni su nacionalna većina na teritoriji koju kontrolišu i mogu ući samo kao, ravnopravan partner ..