majo
Zainteresovan član
- Poruka
- 329
desava se Samanta ....sve je moguce....ne postoje pravila...Moje iskustvo sa bikovima je takvo,prijaju mi najvise od svih znakova...za sada....;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nemoj,..ja sam Bik i nijdnnu Skorpiju nisu imala, mada mi se jedna svidja ali,..nemam zivaca za njega,...on je neveran i los!
hm..pitam se ko je ta skorpija???.....ali cekaj ti si bik...bikovi su verni?
Jesu,..da znas da jesu,..kad su sa nekim u vezi 8)
hm..pitam se ko je ta skorpija???.....ali cekaj ti si bik...bikovi su verni?
Ovo je za bikove:
Verni, da.... Neko vreme... A, kada se nagomila puno loseg prema nekoj osobi, znamo da varamo, a i odemo.. ne okrecuci se iza - NIKAD! Obicno im bude zao kad se to dogodi![]()
Ma gde verni.. I sama sam shkorpija i bila sam u vezi sa momcima u tom znaku, i ni V od vernosti nigde tu nije postojalo.. Samo smo se i predobro skrivali svi od reda pa se naravno tek posle svega tako ispostavilo..![]()
Kada voli...škorpija nikada neće prevariti..
Da vas priupitam sad, ovako: ja bik, on skorpija, krenula je neka neobavezna varijanta, jer smo strasno privukli jedno drugo, ali oboje nismo za neku ozb. vezu, jer smo po temperametnu isti, tj. saramo po malo...Medjutim, "moja" skorpijica me upoznala sa svojim drustvom, djuskali u klubu celu noc, cak i dirty dancing...Ranije sam pokusavala da izvucem iz njega bilo sta o prethodnim vezama, ali se nije dao... Dok jedno vece nije poceo sam da prica i da se otvara.... Ja ostala u shoku. MOlim, kratak komentar
![]()
hm, lepo, a shta mislite o kombinaciji mushka shkorpija zenski blizanac?![]()
U ljubavi je sve moguće, naročito ako vam uporedni horoskop ima dobre međusobne aspekte, ali za ženskog Blizanca jedan koristan (da ne kažem nezaobilazan) savet: Škorpije generalno ne podnose laž, a često kao laž umeju da shvate i prećutkivanje. Ne moraju se pred njih "prostreti" sve lične tajne, naravno, pošto su oni ljubitelji misterija, ali ako kažemo da smo kod frizera, a u međuvremenu se predomislimo pa odemo kod drugarice, to može da bude problem, a nedaj bože neka prava laž, (čisto da se izvučemo od neprijatnog razgovora, i sl.) može da košta veze. Može da podnese sve, osim neistine. Neki smatraju da su Blizanci skloni da slažu kada nađu da im je to jednostavnije od neprijatnog objašnjavanja, a često ljudima izgledaju da su prevrtljivi, jer suviše brzo misle. Ja znam da Blizanci samo često menjaju stav o nečem, kao rezultat neprestanog razmišljanja i fleksibilnosti; e, sad, da li to zna i konkretna Škorpija?![]()
hm... malo sam iznenadjena ovim tvojim vidjenjem osobina shkorpije i blizanca... pritom mislim na zivotno iskustvo koje imam, a ne na poznavanje astrologije... poshto poznajem nekolike mushke shkorpije i par zenskih mogu da kazem da su te shkorpije koje poznajem (izuzev jedne zenske koja je moja majka) prilichno lazljive,kakve su vec u vezi, to ne znam... ovako im je svima zajednichka jedna osobina, strashna posesivnost... e sad, i blizanci koje poznajem su bash lazljivi, a o sebi naravno nemam takvo mishljenje...o sebi mogu josh da kazem da chesto menjam raspolozenja a ne stav, i to teshko pada mom okruzenju bez obzira na horoskopski znak, a iskreno ni meni ne prija...
al yb-ga takva sam, umem u sekundi da eksplodiram, ali i da brzo dodjem sebi... no, sve to vishe i nije toliko vazno, naljutila sam se na tu shkorpiju, zamisli, zato shto me neshto slagao, pa vishe nije ni bitno kako bi se slagali da smo...
![]()
Kad naglo menjaš raspoloženja, to vodene znakove jako pogađa, pošto su emotivno ekstremno osetljivi, pa im treba suviše mnogo vremena da se "oporave", a ti si već nekoliko raspoloženja promenila za to vreme, i ne pada ti na pamet da oni još "pate" zbog onog prvog...![]()
![]()
moja bifsa zena je blizanac,naglasak na "bivsa".Kratko receno katastrofa.
Pa i jeste katastrofa. Meni je tata skorpijon a mama blizanac i totalno su dve razlicite osobe, ne kapiraju se ni pod tackom raznojedino sto imaju zajednicko to je mesec u ribama i nase vecite poplave po stanovima gde zivimo,osim toga.... katastrofa
![]()
Absolutely se slazem! Skorpije su po prirodi strastvene i time se vode. Kada vole, vole do kraja. Kod njih nema sredine, ili crno ili belo. Kada vole jednu osobu, posto su po prirodi posesivne, nece je ispustati niposto, a samim tim su verni... I ta sigurnost se oseti...