SKORPIONI,VERNI ILI NE

Da vas priupitam sad, ovako: ja bik, on skorpija, krenula je neka neobavezna varijanta, jer smo strasno privukli jedno drugo, ali oboje nismo za neku ozb. vezu, jer smo po temperametnu isti, tj. saramo po malo...Medjutim, "moja" skorpijica me upoznala sa svojim drustvom, djuskali u klubu celu noc, cak i dirty dancing... :) Ranije sam pokusavala da izvucem iz njega bilo sta o prethodnim vezama, ali se nije dao... Dok jedno vece nije poceo sam da prica i da se otvara.... Ja ostala u shoku. MOlim, kratak komentar :)

Ja sam bik, i bila sam sa skorpijom godinu i po dana. Samo cu ti reci: samo napred! Kako mi ova tvoja prica zvuci poznato, igranje, upoznavanje s drustvom... On def. zeli da se ti zadrzis malo duze na njegovoj stanici...:P i tu se def. desava neka hemija.. sigurno ga jako privlacis, samo se prepusti, oni su divni, pogotovo kad se zaljube.. ima strast da prsti na sve strane..znaju odlicno da saslusaju, da te postuju i da se dive tome kako si samo njegova i nicija druga. Nisam imala negativna iskustva sto se tice prevare, posto vidim da su pisali i o tome...

Škorpije su najvernije kao prijatelji. Verne su i u ozbiljnoj vezi ili braku, tj. kada veruju da su našle pravog partnera za sebe. ( Ukoliko nemaju neke baš izrazito loše aspekte, ili neki baš jako "suprotan" podznak, naravno.) Ovako, uglobalu, verne su, jer kad vole, onda je to "dušom i telom", pa i nema mesta za nekog drugog, a i same su dosta posesivne, samo je pitanje koliko i kada će to pokazati.
Uopšteno, ne gledajući ostale činioce horoskopa, kombinacija Bik - Škorpion je najidealnija od sve 144 kombinacije znakova, mada, stvar "bolje teče" ako je Bik žena, a Škorpija muškarac, jer su žene Bikovi manje "otrovne" od žena Škorpija.
Veza sigurno bude strasna i divna, a od ostalih komponenti oba horoskopa se može videti koliko će da raje i da li će i koliko biti burna ili uz teškoće.
Uglavnom, oba znaka teže stabilnim vezama "za ceo život".

hm, lepo, a shta mislite o kombinaciji mushka shkorpija zenski blizanac?:)

U ljubavi je sve moguće, naročito ako vam uporedni horoskop ima dobre međusobne aspekte, ali za ženskog Blizanca jedan koristan (da ne kažem nezaobilazan) savet: Škorpije generalno ne podnose laž, a često kao laž umeju da shvate i prećutkivanje. Ne moraju se pred njih "prostreti" sve lične tajne, naravno, pošto su oni ljubitelji misterija, ali ako kažemo da smo kod frizera, a u međuvremenu se predomislimo pa odemo kod drugarice, to može da bude problem, a nedaj bože neka prava laž, (čisto da se izvučemo od neprijatnog razgovora, i sl.) može da košta veze. Može da podnese sve, osim neistine. Neki smatraju da su Blizanci skloni da slažu kada nađu da im je to jednostavnije od neprijatnog objašnjavanja, a često ljudima izgledaju da su prevrtljivi, jer suviše brzo misle. Ja znam da Blizanci samo često menjaju stav o nečem, kao rezultat neprestanog razmišljanja i fleksibilnosti; e, sad, da li to zna i konkretna Škorpija? :heart::bye:

U ljubavi je sve moguće, naročito ako vam uporedni horoskop ima dobre međusobne aspekte, ali za ženskog Blizanca jedan koristan (da ne kažem nezaobilazan) savet: Škorpije generalno ne podnose laž, a često kao laž umeju da shvate i prećutkivanje. Ne moraju se pred njih "prostreti" sve lične tajne, naravno, pošto su oni ljubitelji misterija, ali ako kažemo da smo kod frizera, a u međuvremenu se predomislimo pa odemo kod drugarice, to može da bude problem, a nedaj bože neka prava laž, (čisto da se izvučemo od neprijatnog razgovora, i sl.) može da košta veze. Može da podnese sve, osim neistine. Neki smatraju da su Blizanci skloni da slažu kada nađu da im je to jednostavnije od neprijatnog objašnjavanja, a često ljudima izgledaju da su prevrtljivi, jer suviše brzo misle. Ja znam da Blizanci samo često menjaju stav o nečem, kao rezultat neprestanog razmišljanja i fleksibilnosti; e, sad, da li to zna i konkretna Škorpija? :heart::bye:

hm... malo sam iznenadjena ovim tvojim vidjenjem osobina shkorpije i blizanca... pritom mislim na zivotno iskustvo koje imam, a ne na poznavanje astrologije... poshto poznajem nekolike mushke shkorpije i par zenskih mogu da kazem da su te shkorpije koje poznajem (izuzev jedne zenske koja je moja majka) prilichno lazljive,kakve su vec u vezi, to ne znam... ovako im je svima zajednichka jedna osobina, strashna posesivnost... e sad, i blizanci koje poznajem su bash lazljivi, a o sebi naravno nemam takvo mishljenje...:mrgreen: o sebi mogu josh da kazem da chesto menjam raspolozenja a ne stav, i to teshko pada mom okruzenju bez obzira na horoskopski znak, a iskreno ni meni ne prija...:confused: al yb-ga takva sam, umem u sekundi da eksplodiram, ali i da brzo dodjem sebi... no, sve to vishe i nije toliko vazno, naljutila sam se na tu shkorpiju, zamisli, zato shto me neshto slagao, pa vishe nije ni bitno kako bi se slagali da smo...;):D

hm... malo sam iznenadjena ovim tvojim vidjenjem osobina shkorpije i blizanca... pritom mislim na zivotno iskustvo koje imam, a ne na poznavanje astrologije... poshto poznajem nekolike mushke shkorpije i par zenskih mogu da kazem da su te shkorpije koje poznajem (izuzev jedne zenske koja je moja majka) prilichno lazljive,kakve su vec u vezi, to ne znam... ovako im je svima zajednichka jedna osobina, strashna posesivnost... e sad, i blizanci koje poznajem su bash lazljivi, a o sebi naravno nemam takvo mishljenje...:mrgreen: o sebi mogu josh da kazem da chesto menjam raspolozenja a ne stav, i to teshko pada mom okruzenju bez obzira na horoskopski znak, a iskreno ni meni ne prija...:confused: al yb-ga takva sam, umem u sekundi da eksplodiram, ali i da brzo dodjem sebi... no, sve to vishe i nije toliko vazno, naljutila sam se na tu shkorpiju, zamisli, zato shto me neshto slagao, pa vishe nije ni bitno kako bi se slagali da smo...;):D

:lol: Moja mama je dupli Blizanac, a ja sam Škorpija! :lol: U svakom znaku ima "viših" i "nižih" tipova (da se tako izrazim), pa niži tipovi Blizanaca stvarno lažu čim zinu, makar samo iz zabave, ako nemaju neku korist, a niži tipovi Škorpije, ako lažu, onda to čine da bi manipulisali nekim. Meni je svejedno zašto me neko laže, čim "namirišem" laž, dam do znanja da to kod mene neće proći, a odnos ili prekidam ili ga svodim na "dobar dan", i ništa više., bez obzira da li je veza u pitanju, ili neki drugi odnos ili komunikacija.
Viši tipovi Škorpiona su prijatelji do groba (a da su posesivni, to jesu!), a viši tipovi Blizanaca imaju mnoštvo prijateljskih kontakata i poznanstava - i ne lažu ni jedni ni drugi.:lol:

Kad naglo menjaš raspoloženja, to vodene znakove jako pogađa, pošto su emotivno ekstremno osetljivi, pa im treba suviše mnogo vremena da se "oporave", a ti si već nekoliko raspoloženja promenila za to vreme, i ne pada ti na pamet da oni još "pate" zbog onog prvog...:lol: :bye:

Poslednja izmena:
Poznavala sam, tako, jednog "nižeg" Blizanca, i on je nešto poslovno bio vezan sa jednim mojim poslovnim partnerom, i naravno, jedno 2-3 puta se nije pojavio gde je trebalo, pošto je pre toga ispričao mogućem klijentu bajke... I, tako sedimo mi i pričamo o njemu (koji, kao, treba svakog časa da naiđe, i naravno nije došao tada, već kroz 3 dana), kako se ne može čovek osloniti na njega, nas četvoro: Bik. Lav, Ovan i ja, Škorpija (možete misliti društvo!), kad onaj Ovan, koji ga je najduže poznavao, i na naše čuđenje uspevao da i sarađuje sa njim, kaže, na naše otrovne komentare: " On mora da slaže. Kad ne slaže nekoliko dana, postane nervozan!" Razumeo ga čovek.:lol:

Nemoj da bi mi se koji Blizanac uvredio! Prosto sam morala ovo da ispričam, šteta je da propadne.:lol:
(šta ću, prva kuća mi zahvata ceo znak Strelca, pa se teško zaustavljam:mrgreen:)

Pa i jeste katastrofa. Meni je tata skorpijon a mama blizanac i totalno su dve razlicite osobe, ne kapiraju se ni pod tackom razno :) jedino sto imaju zajednicko to je mesec u ribama i nase vecite poplave po stanovima gde zivimo,osim toga.... katastrofa :)

Pa i jeste katastrofa. Meni je tata skorpijon a mama blizanac i totalno su dve razlicite osobe, ne kapiraju se ni pod tackom razno :) jedino sto imaju zajednicko to je mesec u ribama i nase vecite poplave po stanovima gde zivimo,osim toga.... katastrofa :)

Stvarno je katastrofa, meni je mama dupli Blizanac, a tata Riba, pa sam ja to smatrala katastrofom, ali da je bio Škorpija...:think:

Back