Rujevit
Domaćin
- Poruka
- 3.445
Само немој оволико као ја...ово је баш претерано...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li to moze bilo koja zena?,ne znam.jovcke:Pozdrav svim skorpijama.
Zanima me sta vi mislite dali mogu zene skorpije da budu verne i odane samo jednom muskarcu?
p.s. ja sam isto skorpija
Da li to moze bilo koja osoba na ovoj planeti? Hmnikolasander:da li to moze bilo koja zena?,ne znam.![]()

Mogu JA!trinny:Da li to moze bilo koja osoba na ovoj planeti? Hm
Naravno!HEMI 426:sto je nama skorpijama svojstveno i postavlja nas jos jedan korak blize savrsenstvu, od kog i ovako, nismo daleko.... 8) 8) 8)

Mira RBD:Kazu da su skorpije veoma lukave pa su ovako sa nekim u lice-cile-mile- a posle iza ledja ogovaraju...a ja bash mislim da je suprotno.
Ne znam za druge,ali za sebe mislim da sam naivan i da previse trpim od drugih ljudi,gutam njihova s...a,ali kad bas preteraju...!?Mislim da to zavisi od samog coveka,vaspitanja i mentaliteta,znam i skorpije koje su lukave,ali jos ni jednu nisam cuo da ogovara. 8-)Mira RBD:Kazu da su skorpije veoma lukave pa su ovako sa nekim u lice-cile-mile- a posle iza ledja ogovaraju...a ja bash mislim da je suprotno.
Ne verujem ti!nikolasander:Mogu JA!
STO?? :shock:trinny:Ne verujem ti!![]()
Nema sa škorpijama cile-mile... samo trte-mrteMira RBD:Kazu da su skorpije veoma lukave pa su ovako sa nekim u lice-cile-mile- a posle iza ledja ogovaraju...a ja bash mislim da je suprotno.
Nema ni trte-mrte,samo trte!T i h i:Nema sa škorpijama cile-mile... samo trte-mrte![]()
A kakve su... pa u svakom pogledu ekstremne:
ekstremno najbolje, ekstremno najgore, ekstremno prosečne
nema kod njih sredine, mada uživaju u njoj![]()
Jednostavno, škorpije su početak i kraj.
Pa skorpija siiiiii!!!nikolasander:STO?? :shock:

A to nuzni znaci da moras da varas?trinny:Pa skorpija siiiiii!!!![]()
Jel ti se svidja moj nivi aftar;kita ubica?trinny:Pa skorpija siiiiii!!!![]()
Da li i ti mislis,PAWLLE,da su sve skorpije neverne, to jest,da ne mogu ostati verne svom partneru? :?PAWLLE:Definitivno najbolji znak :wink: