Skorpion fun club

Pa ako znash u koliko sati si rodjen,poshalji mi...i datum i mesto rodjenja su,takodje,potrebni....Ako znash sve to mogu odmah da ti izrachunam....Mozda si dupla shkorpija kad si toliko ljubomoran...ne valja ti to,znash...

Zana:
I, sta nam je Rujevit u podznaku? Nije valjda dupli skorpion (moja slabost) ;)
И ја сам мислио да сам дупли али јокац...

''U podznaku si strelac,shto je definitivno,mesec ti je u shkorpiji,shto je prilichno bitno,jer ti i mesec odredjuje neke osobine,venera ti je takodje u shkorpiji,shto znachi da se u ljubavi ponashash kao shkorpija...ali u horoskopu si vaga-ziveo si u zabludi :? ''
by marjaki 8-)

:roll: :roll: ко би рекао..........ма ок се све то, битно ми је да сам у љубави шкорпија 8-)

Zana:
I ovako posle 30-te preovlada podznak... Znaci, vaga si do 30-te ;)
Mesec ti je u skorpiji, imas osobine skorpiona ;)
I u ljubavi si kao skorpion... tako da... ;)

Рођени ловац који када улови тешко пушта а када пусти, не пусти до краја :lol:
У љубави сам шкорпион, тако да...баш тако :wink:
8-)

nikolasander:
reci mi,ako znas,zasto su zene skorpije takve,prvo te polude ,a onda se povlace inemozes ih vise uhvatiti za Boga miloga
To se desava samo ako si ti odn. muskarac, u necemu pogresio ili se ponasao nezainteresovano. Mi mozemo da jurimo za nekim odredjeno vreme, ali kad uvidimo da se taj neko ili igra, ili pokusava da tvrdi pazar, ali pritom u to ne spada tajanstvenost, jerse mi lozimo na to, onda se sklanjamo i zavrsavamo tu "pricu". Znam par skorpijica, koje isto tako razmisljaju.
Sa nama muskarac treba da zna kako da postupa, da bi nas zadrzao.
Poljubac

Back