Mira RBD
Aktivan član
- Poruka
- 1.535
Zamishljamnikolasander:Miro rodjena si istog datuma kao ja.Zamisli?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamishljamnikolasander:Miro rodjena si istog datuma kao ja.Zamisli?![]()
I kako ti se cini zamisao?Sta si u podznaku?Mira RBD:Zamishljam
ja sam isto skorpija i PONOSNA sam zbog toga
)) rodjena sam 4.11
mi smo opasni nema sto
Lepo sto si se javila,dobro dosla.jelenica-cg:evo i ja da se javimja sam isto skorpija i PONOSNA sam zbog toga
)) rodjena sam 4.11
mi smo opasni nema sto
![]()
Vaistinu,amin!Dobro dosla !wuda_mawa:skcorpio rules....ja sam dupla![]()
Sta jos zamisljas?Mira RBD:Zamishljam
Jelenice,zlato malo,jesi bila skoro na Zanjice,ja sam prosto zaljubljen u to mesto.Trebalo je ove godine da dodjem,ali su me stopala odvela na drugu stranu.Znas onu Hobitsku:"Ako ne vodis racuna o svojim stopalima,ko zna gde te mogu odvesti."jelenica-cg:evo i ja da se javimja sam isto skorpija i PONOSNA sam zbog toga
)) rodjena sam 4.11
mi smo opasni nema sto
![]()

Nestasica skorpiona!W.A.S.P.:јујују, 2 дана нико није писо у теми, сачувај боже ...

Pa sta?W.A.S.P.:јујују, 2 дана нико није писо у теми, сачувај боже ...
Ti si izgleda ustao na levu nogu, jel?nikolasander:Pa sta?
Dva dana niko nije pisao na temi.iW.A.S.P.:јујују, 2 дана нико није писо у теми, сачувај боже ...
4 dana niko nije pisao na temi. Uf, pa to dodje nestašica na kvadrat.trinny:Nestasica skorpiona!![]()

O.K.Samo ih gledam i mislim se dokle ce! 8-)W.A.S.P.:конструктивно ... хм ... да правимо заседу заједно ?
Nismo ni bili,samo smo se tripovali da smo nekom...,u stvari smo sami sebi...trinny:Nismo vise nikom zanimljivi!
Pa sta ces, muka ziva!nikolasander:Nismo ni bili,samo smo se tripovali da smo nekom...,u stvari smo sami sebi...![]()