trinny
Zainteresovan član
- Poruka
- 260
Uvek duplo, a? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar?nikolasander:dobro uvek vracam visestruko :shock:

Nikako!nikolasander:sumnjas u mene?![]()

Ma nije ,ok si ti.Nisam znao da te zanima magija,ja skocio tamo da vidim o cemu je rec kad tamo ti,!za malo da se iznenadim.mene jako zanima ta tema,kao i tajna drustva i templari,masoni,sionski priorat isl.trinny:Izvinjavam se ako je zvucalo uvredljivo!
Da postoje ne mterijalni svetovi ,uci svaka religija,cak ima i mnogo dokaza uvezi nekih magijskih disciplina.Ako verujes u astrologiju,onda verujes i u magiju,jer astrologija je neizostavi deo hermetizma,kao i alhemija,bioenergetika,homeopatija aromoterapija....Nema coveka koji nije imao neko onostrano iskustvo,bilo da su to prekognitivni snovi ili neki predosecaj i sl.ali mnogi to svrstavaju u slucajnosti.Ja verujem da slucajnosti ne postoje.trinny:Ma, pravo da ti kazem, citala sam neke postove na toj temi, i Stevi me bas rastuzio. I mene zanimaju te teme, ali nesto i ne verujem potpuno u to. Za sad!
Svuda te ima covece,ako ti smeta brisi na drugu temu!W.A.S.P.:оћете ли се вас двоје већ једном истамбурати или макар преселити овај сајбер петинг на п.п.
хахахахаха, ма не смета ми него постаје мало монотоно, само се вас двоје ... кхм ... куцкатеSvuda te ima covece,ako ti smeta brisi na drugu temu!
Pa ti da razbijes monotoniju.Pa dobro ovo je ipak fun klub,a mi ga utupismo sa ozbiljnim temama?!W.A.S.P.:хахахахаха, ма не смета ми него постаје мало монотоно, само се вас двоје ... кхм ... куцкате
nikolasander:Jel citao neko onu temu"HOROSKOPI",onaj jevrejski je mnogo dobar.U tri recenice sve pogodi.Po jevrejskom mi smo AKRAV! :shock:
pogledaj:Lepljiva:HOROSKOPI od psihologyqeRujevit:Шта ''АКРАВ''? Тако се каже шкорпија? Шта још пишу ти Јевреји?
Ovde ima ljubomornih!W.A.S.P.:оћете ли се вас двоје већ једном истамбурати или макар преселити овај сајбер петинг на п.п.
trinny:Ovde ima ljubomornih!![]()
Pa mozes i ti da se ukljucis... u temu!![]()
Nikad se ne zna, nikad! Kakve smo, kod nas nista nije iskljuceno!Rujevit:Ма шта ти пада на памет...где шкорпије да буду љубоморне..![]()
![]()

Ja se trudim!Rujevit:Ја знам себе, тако да...љубоморан к'о пас![]()