Skorpion fun club

Dobro pitanje!

Zato sto bih imao memory error da moram da smisljam jos jedan username...
Imam 3 yahho, 1 gmail, user za sbb, user za dialup sezam, clan sam 3 foruma... (a ima jos samo ne mogu da se setim sada)...
Pa jel znas koja je to kolicina usera i sifri? Pa ne postizem... :oops:

I odlucio sam da mi ime za forume bude svuda Platin :)

p.s. i nesto mi nije jasno... zasto ne mogu da upotrebim smajli koji se stidi? uvek ga poklopi onaj iznenadjeni :confused:

Platin:
Dobro pitanje!

Zato sto bih imao memory error da moram da smisljam jos jedan username...
Imam 3 yahho, 1 gmail, user za sbb, user za dialup sezam, clan sam 3 foruma... (a ima jos samo ne mogu da se setim sada)...
Pa jel znas koja je to kolicina usera i sifri? Pa ne postizem... :oops:

I odlucio sam da mi ime za forume bude svuda Platin :)

p.s. i nesto mi nije jasno... zasto ne mogu da upotrebim smajli koji se stidi? uvek ga poklopi onaj iznenadjeni :confused:
:oops:

Platin:
Ja pokusavam da budem pametan, pa ne zapisujem nigde... Jel to odlika mog znaka blizanca ili podznaka skorpije... pianje je sad? :lol:

eh da... lepa maca na slici :D
E, al znas kako se kaze: pametan pise, a glup ...! ;)
Mislim da je ste odlika tvog znaka, jer blizanac zeli u svemu da bude neprevazidjen... i zavisi koliko godina imas, jer podznak pocinje da deluje tek kasnije,a moze imati uticaja! ;)
Hvala, to je moja omiljena zivotinja!

"To je znak veoma jakih seksualnih potencijala.
Rodjeni u znaku Shkorpije mogu veoma dugo da istrajavaju u neumerenostima,
shto bi brzo slomilo vetjinu ostalih znakova. Kao shto se mozhe ochekivati,
njegova pojava je seksualno magnetichna, mada to nije uvk pravilo.
Sposobnost uzdrzhavanja i samokontrole je isto tako velika kao i zhelja za uzhivanjem.."

"Ljubav, seks, astrologija"
Vivijen Robson,
strana 32.

Volela bih da znam zasto isti znak samo priznaje svoj, a drugi mu deluju kao vanzemaljci koje ne treba uklapati u njihovu pricu? Npr: ma drzimo se mi naseg znaka, jer niko drugi ne moze da nas razume! Sta mislite o tome?

Iste stvari mogu da naprave svasta. Na primer... Dvoje veslih koji isto vole da putuju - super, fenomenalno. Ali ako neko voli da putuje, a drugo voli da kod svoje kuce pravi zurke... joj !!! A oboje su veseli, drustveni, nasmejani celo vreme (ima milion primera)
A opet i dvoje mirnih mogu da se razumeju savrseno.
Mozda je stvar u tome da je najlakse razumeti sebe, ako se neko uopste bavi tim poslom. A posto je par isti, lakse je malo se povuci - danas ja, sutra ti... i balans je tu.
A moze da nastane totalni cirkus ako su interesovanja totalno drugacija... Mozda bi pomoglo ako bi se napravio otvoren razgovor pre trajnog spajanja... mozda je samo spoljna privlacnost ta koja sada vlada - ali mozda je zanemarivanje velikih stvari danas... samo guranje pod tepih... ono sto moze da postane povod za 'rat' kasnije...

Platin:
Iste stvari mogu da naprave svasta. Na primer... Dvoje veslih koji isto vole da putuju - super, fenomenalno. Ali ako neko voli da putuje, a drugo voli da kod svoje kuce pravi zurke... joj !!! A oboje su veseli, drustveni, nasmejani celo vreme (ima milion primera)
A opet i dvoje mirnih mogu da se razumeju savrseno.
Mozda je stvar u tome da je najlakse razumeti sebe, ako se neko uopste bavi tim poslom. A posto je par isti, lakse je malo se povuci - danas ja, sutra ti... i balans je tu.
A moze da nastane totalni cirkus ako su interesovanja totalno drugacija... Mozda bi pomoglo ako bi se napravio otvoren razgovor pre trajnog spajanja... mozda je samo spoljna privlacnost ta koja sada vlada - ali mozda je zanemarivanje velikih stvari danas... samo guranje pod tepih... ono sto moze da postane povod za 'rat' kasnije...
Pa postoji i kod razlicitih osoba nesto dobro, a to je npr medjusobno nadopunjavanje. I sve se da zavoleti i promeniti ako medju njima postoji tolerancija, kompromis i najpre ljubav.

Platin:
Razumevanje i postovanje jesu veoma bitni... ali kao da su namerno zaboravljeni :confused:
A stvari funkcionisu na principu "zajedno smo jaci"... pa cak i Skorpije :)
Mislim da si u pravu za to zaboravljeno razumevanje i postovanje, kao da nikada nisu ni postojali!
Mislim da ne bi bilo toliko namrgodjenih "baba" po autobusima ili na kasama u marketima, da postoji vise tolerancije.

Hvala kolega,jednostavno preko nekih stvari se ne moze tek tako preci.A ove tzv demokrate u stvari nemaju pojma o demokratiji.Kava je to, bre, demokratija kad bi oni one koji ne misle kao oni(ako upste misle)ucutkali ili vec sta?Ja nisam politicki orjentisan,niti volim da o tome pricam,sebe dozivljavam kao patriotu i nacionalistu,i ne vidim sta je lose biti nacionalista.Takodje postujem i osobe drugih nacionalnosti,naravno ako su normalni,glupo je generalizovati,u svakom zitu ima kukolja.Ja volim svoju zemlju ipostujem svaciju ljubav prema domovini i nevidim tu razlog za mrznju i konflikt.A onaj a.g. mi inace ide na zivce konstantno, morao sam,brate,da dam sebi oduska i da ga posaljem u p.l.m.
Tebi pohvale,teme su ti veoma interesantne.
ZA KRST CASNI...

Back