trinny
Zainteresovan član
- Poruka
- 260
Platine, sto tvoj nick nije NEO?Platin:Pa ako su skorpije pre bile vredne.. mozda nije ostao niko da komentarise?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Platine, sto tvoj nick nije NEO?Platin:Pa ako su skorpije pre bile vredne.. mozda nije ostao niko da komentarise?![]()
ops:
Platin:Dobro pitanje!
Zato sto bih imao memory error da moram da smisljam jos jedan username...
Imam 3 yahho, 1 gmail, user za sbb, user za dialup sezam, clan sam 3 foruma... (a ima jos samo ne mogu da se setim sada)...
Pa jel znas koja je to kolicina usera i sifri? Pa ne postizem...ops:
I odlucio sam da mi ime za forume bude svuda Platin
p.s. i nesto mi nije jasno... zasto ne mogu da upotrebim smajli koji se stidi? uvek ga poklopi onaj iznenadjeni![]()
ops:
E, al znas kako se kaze: pametan pise, a glup ...!Platin:Ja pokusavam da budem pametan, pa ne zapisujem nigde... Jel to odlika mog znaka blizanca ili podznaka skorpije... pianje je sad?
eh da... lepa maca na slici![]()

Najbrza kopnena zivotinja
Ih, ili ili!Platin:"Sposobnost uzdrzhavanja i samokontrole je isto tako velika kao i zhelja za uzhivanjem"
hehehehehe.... samo da se oba primene u isto vreme...![]()
Pa postoji i kod razlicitih osoba nesto dobro, a to je npr medjusobno nadopunjavanje. I sve se da zavoleti i promeniti ako medju njima postoji tolerancija, kompromis i najpre ljubav.Platin:Iste stvari mogu da naprave svasta. Na primer... Dvoje veslih koji isto vole da putuju - super, fenomenalno. Ali ako neko voli da putuje, a drugo voli da kod svoje kuce pravi zurke... joj !!! A oboje su veseli, drustveni, nasmejani celo vreme (ima milion primera)
A opet i dvoje mirnih mogu da se razumeju savrseno.
Mozda je stvar u tome da je najlakse razumeti sebe, ako se neko uopste bavi tim poslom. A posto je par isti, lakse je malo se povuci - danas ja, sutra ti... i balans je tu.
A moze da nastane totalni cirkus ako su interesovanja totalno drugacija... Mozda bi pomoglo ako bi se napravio otvoren razgovor pre trajnog spajanja... mozda je samo spoljna privlacnost ta koja sada vlada - ali mozda je zanemarivanje velikih stvari danas... samo guranje pod tepih... ono sto moze da postane povod za 'rat' kasnije...

Mislim da si u pravu za to zaboravljeno razumevanje i postovanje, kao da nikada nisu ni postojali!Platin:Razumevanje i postovanje jesu veoma bitni... ali kao da su namerno zaboravljeni![]()
A stvari funkcionisu na principu "zajedno smo jaci"... pa cak i Skorpije![]()
наравно, ево не могу да не похвалим николасандера који ми се придружио у борби против сајбер издајника, лупежи и егоистаA stvari funkcionisu na principu "zajedno smo jaci"... pa cak i Skorpije

svaka cast!ddrraaggaannaa:ne udalajvajte se mnogo od teme
pozdrav...
dopla skorpija sa venerom u skorpiji![]()
Eh, samo kad bi znali da vide i osete na sta su naisli... samo to!ddrraaggaannaa:moze li jednom muskarcu da se desi nesto lepse u zivotu od duple skorpije...
prosto im zavidim.... sto ja to ne mogu da dozivim kao muskarac
vrlo NE egoisticno
sta kazete?
Dace Bog! 8-)ddrraaggaannaa:moze li jednom muskarcu da se desi nesto lepse u zivotu od duple skorpije...
prosto im zavidim.... sto ja to ne mogu da dozivim kao muskarac
vrlo NE egoisticno
sta kazete?
'De si bre trinny,dugo se nismo kuckali!Cujem u bg.'ladno i odma' svi potonuli.Ja volim kisu,ovde cesto pada i sve je sveze i zeleno,a i nema vrucine.trinny:Eh, samo kad bi znali da vide i osete na sta su naisli... samo to!