Skorpion fun club

Ima li lijeka tome?Osjecam se kao bice sa neke druge planete,mada sam na zalost sa ove.Nedostaje mi sirina i mogucnost da ovo sto nosim na pravi nacin upotrijebim.
Stran mi jezik navike,
nevidljiv stisak blata,
sve sto imah,
bejahu nesavrsene lomace.

Da nikad ne izgorim do kraja.
Pogledajte prilog 27571
Ti si jedna mnogo razocarana skorpija.Otresi,bre,prasinu sa stopala i napred,ne osvrci se.To je lek.Okruzi se kvalitetnim i pozitivnim ludima,radi na sebi i za sebe.Stvarnost je surava,ali je surova sa svima,to sto smo mi emotivci pa sve dozivljavamo kao smak sveta ne zanci da i drugima nije lose.Nema kukanja,samo napred.

Зашто је мој брат напаћени НиколаСандер банован?
Е сад ћу стварно да ј*бем матер некоме

durisa.gif

Hajde da vise ne kukamo za nasim Nikolom!
Sta god da se desilo nema vise popravke.Nastavimo gdje smo i stali.
A Nikola se sigurno dobro snasao,jer je on jedna zila
2.gif
va Skorpija.

Prilozi

• k050.gif
    k050.gif
    432 bajtova · Pregleda: 57
Evo i ja se prikljucujem ovom klubu skorpija. Ja sam skorpija/rak i ovaj rak me izludjuje. Volim sve osobine koje jedna skorpija ima ali ovaj rak mi malo smeta. Ako danas donesem neku odluku, sutra me taj rak proganja sa nekim glupim pitanjima, tipa : Da li je to ispravno, zasto ne razmislis jos malo o tome.... Uh, samo mi smeta. Pozdrav skorpijama.;)

Evo i ja se prikljucujem ovom klubu skorpija. Ja sam skorpija/rak i ovaj rak me izludjuje. Volim sve osobine koje jedna skorpija ima ali ovaj rak mi malo smeta. Ako danas donesem neku odluku, sutra me taj rak proganja sa nekim glupim pitanjima, tipa : Da li je to ispravno, zasto ne razmislis jos malo o tome.... Uh, samo mi smeta. Pozdrav skorpijama.;)

Dobrodosla Skorpijice!
Nemoj puno da kritikujes naseg umiljatog Raka,jer vise prija nego sto skodi.
Tri puta mjeri,jednom sjeci,tu je Rak odlican.A Skorpija bi da je uvijek u pravu ,da rizikuje i srlja.

Back