Gost 431595
Stara legenda
- Poruka
- 87.331
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si lepo dosla medju svoje, da se malo zgrazavas nad Skopljem, kada ono ispade da neko medju nama nije nas.Izvini,ali ti si prva pocela da mijesas babe i zabe i da me optuzujes za nesto sto nisam rekla.
Ja nigdje nisam rekla da je to sve od Skoplja,ja sam komentarisala samo ono sto sam vidjela.
A u svakom gradu je obicno centar najreprezentativniji.
Ti ne shvatas da je meni zao sto nasi gradovi nisu uredjeni kao neki evropski.A imaju potencijal.I zao mi je sto su ti graditelji novog trga imali toliki novac i umjesto da to sve obnove po uzoru na neke lijepe gradove,oni su napravili luna park sa drvenim brodovima i kipovima.
Ako ne znas sam,vidi kako rade oni koji znaju.
Novca,ocigledno nije falilo.Samo stila i ukusa.
Mogu li ja da budem izuzeta od ovog na dusi? ✌ok ljudi dosta je bilo
šta god napisali Vama na duši![]()
Mogu li ja da budem izuzeta od ovog na dusi? ✌
čedo Božije , svima je oprošteno 
Ti zaista mene apsolutno ne razumijes...ne znam sta vise reci.Ti si lepo dosla medju svoje, da se malo zgrazavas nad Skopljem, kada ono ispade da neko medju nama nije nas.
Skoplje nije zasluzilo toliko zgrazavanja zbog nekoliko zgrada, kipova i kandelabra.
Ima u njemu mnogo istorije, mnogo mesane kulture, tradicije, lepe okoline i prirode.
I da li ti ozbiljno mislis da ljudi u Skoplju bacaju djubre gde stignu? Kao bolujemo od masovne depresije ili tako nesto?
Videla si neko razbacano djubre i nije ti palo na pamet da se mozda nesto desilo tamo? Mozda je neko trazio nesto u kontejneru, razbacivao, pa su psi poceli da raznose ili nesto slicno?
Zbog jednog ko zna zasto razbacanog djubreta da proglasis ceo grad da je najprljaviji?
Nije li to malo preterivanje?
A i uvreda?
Ne razumes ni ti moju ironiju, eto i ja sam ostala bez reci.Ti zaista mene apsolutno ne razumijes...ne znam sta vise reci.
Vidjela sam djubre po travi,plocnicima,izmedju zgrada...svuda.Prodji potezom od trznog centra do centra grada.
Nisam vidjela prosuto djubre,nego otpatke,papiri,plastika i slicno.Ulicno smece koje nije pometeno od ko zna kad.
I sta tebi smeta gdje sam ja dosla?
Ja ovde dolazim dvadeset godina,pa zasto ne bih i sad?Zasto opet insinuiras da ja imam nesto protiv Skoplja ili bilo koga?
Grad je po meni,prljav,zapusten i kicast.Moj utisak koji nikog ne obavezuje da ima isti.
Jednostavno,nije mi se dopao.
Zao mi je.Mozda ce mi se sledeci put,ako budem dosla biti bolji utisci,ali sad nisu.
I nemoj od mene praviti azdaju zbog toga.
Mislim da sam korektno sve objasnila.
Molim da smanji sa slikama, vidis koliko nam je zapusteno i prljavo, da se ne brukamo
Gdje sam ja rekla da je setaliste prljavo?Ne razumes ni ti moju ironiju, eto i ja sam ostala bez reci.
Vidi se po slici koju si postavila sa setalista koliko je grad prljav, a po celom tvom opisu grada vidi se da niti si ista stvarno videla, niti da bilo sta znas o Skoplju.
Mene bi na tvom mestu bilo stid da pisem ovakve stvari, ali ti slobodno, kako ti je volja.
Ovo sa slika ja nisam vidjela.Gdje je ovo?Molim da smanji sa slikama, vidis koliko nam je zapusteno i prljavo, da se ne brukamo
Otvori temu o Las Vegasu i postedi nas tih duhovitosti!I Las Vegas ima replike svega i svačega, ali nema đubre, pa nije zanimljivo.![]()
Mog ponasanja? Sto sam uvredjena tvojim vredjanjem mog rodnog grada?Gdje sam ja rekla da je setaliste prljavo?
Prljavo je na potezu kud prolazi bus do centra,lijepo sam objasnila.Nisam rekla da je strogi centar prljav,nego siri centar.
A pod zapustenoscu smatram nepokosenu travu izmedju zgrada i uopste neuredjenost.
Mene bi bilo stid tvog ponasanja.
Sasvim pristojno sam objasnila svoje misljenje i obrazlozila zasto.
Ne znam sta hoces od mene? Da kazem da mi se nesto svidja,a da to ne mislim radi politicke korektnosti?
Ja se ne bih vrijedjala bilo cijim vidjenjem mog grada.Svako ima svoje misljenje.Ja ne mislim da je moj grad najljepsi i vidim sve njegove mane.Mog ponasanja? Sto sam uvredjena tvojim vredjanjem mog rodnog grada?
Jesi li sigurna da bi se stidela takvog ponasanja da ja pisem to o tvom gradu, prosavsi jedva neki deo?
Umorila si me.Ja se ne bih vrijedjala bilo cijim vidjenjem mog grada.Svako ima svoje misljenje.Ja ne mislim da je moj grad najljepsi i vidim sve njegove mane.
Zasto bi me vrijedjalo,ako to i drugi vide?
Ja ne znam zasto se ti zapravo vrijedjas? Zato sto je moj pojam ljepote nesto drugo?
Smece je samo jedan dio slagalice,obrazlozila sam sta se meni ne dopada.
I da zivim u Skoplju,isto mi se to ne bi dopadalo.
O mom gradu bih tek mogla da ispisem detaljnu kritiku.Ne mozemo generalno reci za nase gradove da su uredni,i uredjeni,ako samo uporedis sa nekim njemackim na primjer.
Ti se ponasas kao da sam tebe optuzila za smece i ostalo.
Ti ne razlikujes kritiku od uvrede.
Ja sam sigurno izmislila to smece,da bih uvrijedila tebe i tvoj grad?
Da li je to zrelo razmisljanje,zapitaj se.
Kad budem isao otvoricu.Otvori temu o Las Vegasu i postedi nas tih duhovitosti!
Treba znati pre svega istoriju Makedonije... A n etreba znati slusati.Nista nisam rekla uvredljivo i sto nije istina.
Nevjerovatno je kako neki ljudi ne trpe ni malo kritike.Kritika nije uvreda.Iz nje se moze svasta nauciti i popraviti.Ali treba znati slusati.