Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja nisam...pivo i ja nismo u ljubaviSlažem se, ja sam uvek pre za pivo!
Ja nisam nigdje rekla da sve znam.Naprotiv,rekla sam da je to moj utisak iz kratkotrajnog turistickog obilaska.Ljudi citate li vi uopste?Sam tvoj uvodni post je ponizavajuci...
Bila si par sati u Skoplu obisla si centar i Kale i sad sve znas o Skoplju.
Prosjaka ima i to su cigani kao sto ih ima u Beogradu i u svakom gradu na Balkanu, ulicnih prodavaca koji te jure da kupis original naocare za sunce, lso te jure i u knez Mihajlovoj da kupis neke razglednice, trava i djubre izmedju zgrada ima svuda, to su krive komunalne sluzbe i predsednici opština. Spomenula si Bit Pazar retko ko tu uvece zalazi... Osim zalutalih turista...
uvece makedonci imaju svoje kafane Albanci svoje...itd
Sto se tice kica, kic je napravljen da bi makedonci pokazali kako su stari narod koji se spominje u bibliji... I da privuku turiste, cudo da nisi spomenula fontanu na Plostadu...
Skoplje 80 tih i pocetak 90 tih je ono pravo.. Ovo sad je ruglo.. I sami makedonci zale za onim lepim vremenima....
Gde nadjes zelenu povrsinu ti podigni zgradu tako je to na brdovitim balkanu...
Tebi se nije svideo, smeta ti to.. I to je ok.. Kao sto napisah svako ima svoje vidjenje. Ja znam Skoplje pre i posle![]()
Ima li nesto da ti se dopaloJa nisam nigdje rekla da sve znam.Naprotiv,rekla sam da je to moj utisak iz kratkotrajnog turistickog obilaska.Ljudi citate li vi uopste?
I sta je tu ponizavajuce?To sto mi se nije dopalo?
Napisala sam i sta mi se svidja.Da si pazljivo citao,umjesto sto si me napao,vidio bi.Ima li nesto da ti se dopalo
Napisala sve sto ti se ne svidja![]()
Pogresno sam se izrazio... Nisam mogao da ispravim... Proslo 15 min.
Ja spominjem uvodni post, ili sam slep ali nigde nevidoh pohvaleNapisala sam i sta mi se svidja.Da si pazljivo citao,umjesto sto si me napao,vidio bi.
Pa citaj i dalje.Ja spominjem uvodni post, ili sam slep ali nigde nevidoh pohvale![]()
Ok.. Izvinjavam se..Pa citaj i dalje.
Rekla sam da mi se svidja zgrada hotela Meriot,setaliste i Dusanov most ili kako ga vec zovu.
Ok to je tvoj utisak, da si bila duze videla bi da nije sve tako crno.I rekla sam da cak lijepo izgleda na slikama.
Ukupan utisak nabacanosti spomenika i zgrada bez smisla i povezanosti mi se ne dopada.
Sve to sam i rekla.Ok to je tvoj utisak, da si bila duze videla bi da nije sve tako crno.
Ne navijam,ne pratim sport...ali volim makedonsku muziku.Sad još reci da navijaš za Vardar i sve ti je oprošteno!![]()
Da,Tose je bio nekako izuzetan.I ja se sjecam da nisam mogla da vjerujem kad sam cula tu vijest.I ja volim... Sećam se kada je Toše poginuo, plakao sam ko da mi je rođeni brat nastradao! I danas kad čujem neku njegovu pesmu krenu mi suze na oči..![]()
Pa da te ne bi pojeo mrak, i da organi ne zavrse u zutoj kuci. Salim se malo... Mozda se sad promenilo...@Karpoš11 pomenuo si taj Bit pazar i da rijetko ko uvece u njega zalazi.Zasto?
Mi smo prosetali normalno.Moja koleginica je cak kupila neku koznu jaknu.
Ne, pa i oponenti ti priznaju da je promenjena, tj. došla nova neka gradonačelnica, a da je nakon toga komunalna imala i ima običaj da ne radi svoj posao.Ja nisam nigdje rekla da sve znam.Naprotiv,rekla sam da je to moj utisak iz kratkotrajnog turistickog obilaska.Ljudi citate li vi uopste?
I sta je tu ponizavajuce?To sto mi se nije dopalo?
Napisala sam o onom sto sam vidjela,a ne sto nisam.I mene sad neki ubjedjuju da nisam vidjela to smece...a i ako jesam,svugdje ga ima,zasto uopste pominjem.
Ja sam baš cunjao po Bit Pazaru, osim onih što su krenuli na Vladu, oni to često rade, divljački svako malo, al kratkotrajno, vole da prave haos, nije bilo nikakvih problema. Ta čaršija je autentična, sa sve minaretima, gazdama sa prekrštenim rukama ispred dućana, postoji tamo, kao i u svakoj čaršiji čuvena pekara...štandovi sa recimo nemačkom šlemom iz nekog rata, starim knjigama i ko hoće da lovi, može da kupi vrv nešto po sitnoj ceni.Pa da te ne bi pojeo mrak, i da organi ne zavrse u zutoj kuci. Salim se malo... Mozda se sad promenilo...
Zbog albansko makedonskog sukoba svako ima svoja mesta gde izlaze.
Zlaten Dab.