- Poruka
- 2.477
Zbog zabrinjavajuce velikog broja nepismenih na forumu krstarica otvaramo ovu temu gde ce isti moci da se posavetuju oko pravopisa pre nego sto otvore temu.
![8eh16xu.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fi12.tinypic.com%2F8eh16xu.jpg&hash=45c3ddc673712d7b8bc5ffc49311e47a)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja apsolutno ne obraćam pažnju na to kako ko piše.Zbog zabrinjavajuce velikog broja nepismenih na forumu krstarica otvaramo ovu temu gde ce isti moci da se posavetuju oko pravopisa pre nego sto otvore temu.
![]()
Jel ispravno podkradaju ili potkradaju?![]()
Evo, odmah da postavim jedno pitanje: jednačenje po mestu zvučnosti d--->t
Neko da mi ispiše gramatičko pravilo?
Jel ispravno podkradaju ili potkradaju?![]()
nije ni jedno ni drugo ispravno8-)
šta jel moraju krast![]()
eli znaš. eli ne znaš da objasniš?nije ni jedno ni drugo ispravno8-)
šta jel moraju krast![]()
zašto?to je ispravno
juce sam bre torente bijo u fakultet pa necu ondak spocetka i ovdi....
zašto?
molim objašnjenje? gramatičko pravilo?![]()
A tako me mrzi da uzmem gramatiku u ruke koja je na samo pola metra od mene!Nemamo vremena da se udubljujemo u objasnjenja vec samo dajemo tacne odgovore na pitanja.
Ti to mene muFaš?Ako bas zelis objasnjenje moraces na privatne casove da mi se javis![]()
Zbog zabrinjavajuce velikog broja nepismenih na forumu krstarica otvaramo ovu temu gde ce isti moci da se posavetuju oko pravopisa pre nego sto otvore temu.
[/IMG]
A tako me mrzi da uzmem gramatiku u ruke koja je na samo pola metra od mene!![]()
e, znaš šta ima novo?bolan seviljo, od njeg mosh naucit' bona samo nesh u varijanti de mujo pita fatu ocemo l' ko obichno il' u *****
torrente brate... kako da napisem ovu rec sa zvezdicama pravilno?![]()
Da te naučim nešto, jes' da nema veze sa gramatikom, ali služiće ti za životKoju "kosu "![]()