Bitka za Kijev

, pa valjda rusi znaju kako stoji avtovaz, kome je sta duzan
Pa fora je u tome sto FSB nema pojma o zivotu i ekonomiji.

Zato ce i da upropaste Rusiju na duze staze.

Osecam da ce da svi ruski poverioci tih dugova da dobiju posetu od FSB-a, i da im objasne neke stvari. :cepanje:

Tako to funkcionise u tim sistemima.

Nije kao da mi u Srbiji to ne znamo, imamo te fore ovde decenijama.

Pa sigurno je duzna raznim poveriocima, koji su mnogi i ruski poverioci. Ako su neki od njih ruske Banke, to je moj americki Druze, klasican nacin kako diktatorska vlast unistava domace banke. Je li duguju nekoj ruskoj banci, cekaj da pogadjam?
jeste, rusi su vucic, dodje fijat, pa on njima jos placa 2 milijrde kao srecan sto su dosli uopste
trazili su 2,2 milijarde, a dobili su djoku, RENOU JE ZAPLENJENO SVE U RUSIJI, MOSKOVIJA GA OJADILA. KMEKME
https://en.wikipedia.org/wiki/Renault_Russia
The company has gone defunct in May 2022 as its assets were acquired by the Moscow city government.
DRUGE FIRME su isplatili, ali pola cene samo, plus 10%, znaci dobili su samo 40% vrednosti, a renou djoka NULA, SVE SU MU UZELI, jer vole francuze :mrgreen:

Prema Reutersu, izlazak iz Rusije koštao je strane kompanije preko 107 milijardi dolara, što je povećanje od 30% u odnosu na prethodni broj vijesti u avgustu. U izvještaju se navodi da povećanje gubitaka uglavnom proizilazi iz strogih zahtjeva Moskve prema firmama koje žele da se oslobode, koji uključuju popust od 50% na njihovu imovinu i obaveznu naknadu ruskom budžetu od najmanje 10% cijene.
https://www.logicno.com/novac-posao...zapadne-firme-preko-100-milijardi-dolara.html

Poslednja izmena:
jeste, rusi su vucic, dodje fijat, pa on njima jos placa 2 milijrde kao srecan sto su dosli uopste
trazili su 2,2 milijarde, a dobili su djoku

The company has gone defunct in May 2022 as its assets were acquired by the Moscow city government.
Ja ne pricam o imovini, znam da se komunjare loze na imovinu firme, a ne na vrednost firme.

Naravno da misle da su u plusu jer ko zna koliko ta fizicka imovina vredi.

I naravno da ce da postoji imperativna naredba FSB-a da ruski poverioci oproste dugove firmi.

Realnost ekonomije kao apstraktne nauke ih tek lupi kasnije.

Ocigledno im je Brat Si obecao neko trziste, videcemo kako ce to da ide, ja tipujem da ce da puknu sa tim dilom na duze staze, i da ce brat Si da ih odhebe,, jer su klasicni FSB idioti. Cak i za samu tu firmu, a da ne idemo sad u sirinu da cak i ako su u plusu sa tom firmom, oni za sobom uniste barem 50 firmi i banaka, da bi njoj dali da uspesno posluje.

Kao sto ti kazem, mi smo se svih tih fora nagledali u Srbiji. Decenijama.

covece sankcije, mnoge firme su prosto otisle, uzmi pa procitaj
Pa oni imaju sankcije, a misle da ce bolje da vode takvu firmu koja zavisi od trziste spolja, nego sto je to radio neko ko ima iskustva u tome, i to bez sankcija? (Hint: oni to zaista misle da rade tako sto ce da objasne neke stvari ruskim poveriocima te firme, ne samo za sadasnje dugove, nego i za ubuduce).

Brat Si im je nesto obecao za to trziste, samo sto oni verovatno i ne razumeju Brata Si-ja, i misle da je to neko obecanje za sledecih 150 godina, bez obzira na bilo sta drugo.

KGB/FSB likovi su izrazito nepismeni za vodjenje Drzave. Imas toga i kod nas, BIA kod nas misli da to sto nameste jedan dil, to znaci da su oni mnogo pametni.

Pa oni imaju sankcije, a misle da ce bolje da vode takvu firmu koja zavisi od trziste spolja,
opet omanjujes: rusija je za reno bila drugo najvece trziste, ti renoi su bili namenjeni i sada se proizvode garantovano, za rusko trziste, samo su skinuli renoov znak, i ako se nesto uvozilo zamenili

Automobilski gigant napustio je Rusiju u maju 2022. i prijavio otpis od preko 2 milijarde dolara kao rezultat povlačenja sa svog drugog najvećeg tržišta.

in 2010 its capacity was doubled to 160,000 cars per year.[4]
In 2013, the company produced 195,112 vehicles, which were Duster, Mégane, Fluence, Logan and Sandero.[18]
malo li je?

opet omanjujes: rusija je za reno bila drugo najvece trziste, ti renoi su bili namenjeni i sada se proizvode garantovano, za rusko trziste, samo su skinuli renoov znak, i ako se nesto uvozilo zamenili

Automobilski gigant napustio je Rusiju u maju 2022. i prijavio otpis od preko 2 milijarde dolara kao rezultat povlačenja sa svog drugog najvećeg tržišta.

in 2010 its capacity was doubled to 160,000 cars per year.[4]
In 2013, the company produced 195,112 vehicles, which were Duster, Mégane, Fluence, Logan and Sandero.[18]
malo li je?
Ma nije malo, taman posla, samo ti kazem, ili ce oni tu firmu da uniste, i/ili ce ta firma sa sobom da unisti neku banku i jos nekoliko desetina drugih firmi.

Ma nije malo, taman posla, samo ti kazem, ili ce oni tu firmu da uniste, i/ili ce ta firma sa sobom da unisti neku banku i jos nekoliko desetina drugih firmi.
izlaz iz rusije od renoa pravi gubitasa
Renault Boosts Profitability But Russia Exit Pushes It Into Loss

ja mislim da ce da udju kinezi ili indijci umesto francuza, kada bude morao da se izbaci novi model
u stvari, to vec pise, evo
Chinese firms fill vacuum left by western companies in Russia's automobile sector
https://www.aa.com.tr/en/asia-pacif...ompanies-in-russias-automobile-sector/2985125
za sada ruska insajt investment grupa se pojavljuje posle renoa u rusiji, ne vidim %, jer rojters gura reklame, pnda dzon dira je kupila 100%, amere nisu ojadili kao francuze, i ne vidim jos koga sve, tako da ce od nje da se kupuje, garant drzavna firma

Postovani vi bas niste najostriji noz u fioci, jedini generator Evrope moze biti Nemacka svidalo se to vama, ili ne.
Nemcima i Rusima je potrebna saradnja koju sputavaju spomenuti sa moje strane, GB i USA prvenstveno.
Ako niste znali sami Rusi su vezaniji za Nemce nego za Srbe i proevropski su orjentisani sto je i logicno posto su komsije koje su se vekovima povezivale mesovitim brakovima ruska kultura je sastavni deo Evrope tj. evropska itd.
Sam Bizmark je izjavio da se Nemacka treba povezati sa Rusijom preko Ukrajine, od te izjave je stvorena dokazana laz da je izjavio kako Rusiju treba unistiti preko Ukrajine, kaja se na zalost jos uvek primenjuje namenjena odredenom delu populacije.
Savez Nemacka Rusija bi stvorila svetski hegemon, posto se nadopunjuju, koji smeta spomenutima na ciju zalost ce se ostvariti.
Znam da vas nedovoljno obrazovanje i odredene osobine sputavaju da to shvatite, ali bih vas zamolio da ulozite malo napora u tom smeru.
Jeste, ali malo morgen. :mrgreen: Najistocnije zemlje evropske civilizacije su Finska, balticke drzave, Poljska i Ukrajina. Ovo ostalo (RuZija, Balkan, Belorusija...) je Azija, Orijent. I to ne ona fensi Azija, vec razni srednjoazijski hadzi-tadzi-stanovi.

Back