SKIATHOS ali stvarno!

MOBILNI SRECAN RODJENDAN !
n035.gif
n015.gif

o, pa fala... :)
meni samo nek' da sobu s pogledom na more, meni vise nista ne treba... mom sinu ce biti dovoljno sto je ona lepa ;)

jaooooooooo, kad skuvam jutarnju kafuuuuuuu, pa sednem na terasuuuuuuu, a ono puca pogleeeeeeeed :)

Poslednja izmena:
zaboravi jerotije....osoba je ok i nije prevarant ili olos.verovatno mu se "omaklo" ono za agencije i prijatelja ali treba i da se izvini.....ovako samo nesvesno pravi stetu Jorgu -vlasniku koji je zaista ok lik, dobar covek i saradnik.cak i zaposljava srbe.......samo ***.hotel ima "engleske" cene i nema cetvorokrevetnih a za dve godine imao sam samo nase bosance iz beca prosle godine...sta mi vredi 15% popusta,kada na 100 m od caravosa,nasa agencija prodakje drugi hotel u pola cene....

To ja i kazem. Prvo nabiju astronomske cene pa posle daju popust 15 %. To isto je skoro uradio FORD u Beogradu. Prvo digao cene kola u nebo a posle koobejagi dao popust 20 % i primili se ljudi ko majmuni na banane :super: Kakav trik za budale :klap: Takav je sigurno i taj caravos hotel :rolleyes:

i jos nesto sto upravo komentarisah sa nasim turistima na skiathosu...VODA ZA PICE:kupili su juce na kukunariesu paket-9 lit za 3 evro.ja sam sebi zadnje pakete kupio po 1.05 (DIA-market) ali i tu treba povesti racuna.tu cenu imaju vode "mitsikeli,loutraki".ostale su "firme" pa su i skuplje.naravno da mozete tociti vodu za pice na cesmama,koje postoje na 8-10 mesta po gradu.ali je voda tipicno gradska....zamirisace ponekad na hlor i topla je,... jer cevi idu skoro po povrsini.zato mora odmah u frizider.....

Skiathos je fantastican !!!!!!!!!!!!!!! Ovde sam i juce sam upoznala ''mobilnog'' . Sta reci !? Nisam dosla preko njegove agencije ali kako je u tom trenutku imao vremena nije ga mrzelo da dodje i da mi objasnjenja koja od mog vodica nisam dobila . Gospodin koji se zaista trudi da sve sto obeca i odradi sto zaista nije lako jer nasi ljudi imaju razne zahteve.
Sve u svemu , jako pozitivan utisak, tako da Jerotije nema potrebe da brines jer sve ima svoju cenu pa ko voli nek izvoli , a green tours ima srecu sto saradjuje sa njim jer boljeg coveka ovde nisu mogli naci.
Kompletan izvestaj sledi kad se vratim .....Pozdrav svima .....a ja odo na nocno kupanje .....

Slazem se u potpunosti sa komentarom. Upravo sam stigao sa Skiathosa pre nekih sat vremena i zelim da pozdravim "mobilnog" puno jer je ostavio vrlo lep utisak na nas. Dragoslav

To ja i kazem. Prvo nabiju astronomske cene pa posle daju popust 15 %. To isto je skoro uradio FORD u Beogradu. Prvo digao cene kola u nebo a posle koobejagi dao popust 20 % i primili se ljudi ko majmuni na banane :super: Kakav trik za budale :klap: Takav je sigurno i taj caravos hotel :rolleyes:
da iskoristim ovu repliku i pojasnim....najvise zbog i u ime agencije greentours.pomalo mi je pun .... podmetanja i prljavih igara.objasnjenje se odnosi na "caravos hotel" i "christakis studio". http://www.greentours.biz/ponude/caravos.html --ovo su ZVANICNE cene hotela.za engleze,nemce,srbe,pakistance...koliko procenata od ove cene imaju agencije je poslovna tajna.ALI....niko na ovom forumu nije nepismen i ti procenti se vise-manje znaju(15-20%). za agenciju koja ima,recimo 3 zaposlena,placa porez,kiriju,takse,vadi vam vize i sl i bez obzira da li je velika ili mala IMA TROSKOVE. Sada se taj hotel oglasava i nudi vama taj procenat-popust na sta naravno ima pravo.i prave mene i agenciju budalama.ima pravo i to.ali NEMA PRAVO da trazi da se mi tako osecamo,pisuci da je TURISTA....ispadose greentours i mobilni "vacarosi"...."christakis studio"..mladi vlasnik Hristo je divan momak,ali nakon sto je nama dao cene za upit,dao je i za celu sezonu (po mnogo boljoj ceni) grckoj agenciji.nije mogao da pretpostavi da ce ta agencija da to preproda srpskoj agenciji(srpsko-grcka posla).otuda i razlike u cenam na sajtu greentoursa i nekih drugih agencija.deviza mi je da je i najgora istina bolja od najbolje lazi....iz tog razloga cu i reci da agencija www.greentours.biz ali ni ja nismo iz tog razloga rezervisalo nikome ove smestaje.NE ZELIM da se ljudi osecaju neprijatno.i ne bih zeleo da se nastavbi komentar na ovu temu...jer svi imamo glave da bi pre svega razmisljali.....frizura je nus-produkt

Posto mi najverovatnije na Skijatos stizemo u ponedeljak...da li je preporucljivo da onako beli i nepripremljeni idemo odmah u utorak na izlet....Ako ne odemo u taj utorak onda nam ostaje sledeci...ali ako njega propustimo onda vise nema izbora....

Nije preporucljivo nikako-vuci ce vas da sedita na otvorenom,vetric pirka,milina...ali sunce radi svoje
p020.gif
Dok vi stignete bice taj izlet 2 x nedeljno(bar tako je bilo krajem juna prosle godine)

Back