SKIATHOS ali stvarno!

e ako pošandrcamo od frke (što je malo verovatno za tebe :)), možemo se naći tamo na kafici... kol'ko vidim i ti si u isto vreme na skijatosu :)

ja ću nositi crveni karanfil zadenut za kupaći.. da se lakše prepoznaamo :lol:

Ma vidim ja da cemo biti okupljeni oko Mobilnog ko pilici ..... a Skijatos pun srecnih Srba
d035.gif

p.s. Inace ovo mi se trenutno cini kao najveca mana Skijatosa, puno nasih. To znaci da cu morati da pazim sta sve pricam jer ne znam ko me slusa okolo :sad2: Zato mi je Lefkada bila favorit, ipak nema toliko nasih i mogucnost da naletis na kolegu ili sefa je ipak mnooogo manja....

kol'ko trčkam po temama, slikama, pričama, ja već umorna od jurcanja po plažama :mrgreen:

stvarno, kol'ko ima preporuka, i da pola uvažiš prosto je nemoguće obići za tih desetak dana. mora se napraviti neka lista prioriteta... što mi, moram priznati, jako teško uspeva. ne bih baš volela da trčim da obidjem pet plaža dnevno da bih sve videla.
tol'ko sam iščitala da sam se skroz pogubila. moracu primeniti recept koji si pomenula prosle godine, da poslednjih dana ništa ne gledam...

mogu da zamislim kako će se mobilni oduševiti kad ga uz svu frku oko trajekta, rezervacija, smeštaja, njegovih turista, izleta i štasvejošne, dodjem ja i pitam "a di je taj..?" :D
Nista od toga mi nece biti tesko jer ste gosti(nije bitno ciji) na ostrvu gde ja zivim.srecom pricam brzo,a imam i "windows" u glavi....samo MOLIM da mi ne saljete e-mail sa glupim pitanjima.molim vas.ispadnem nekulturan ako ne odgovorim.. a zaista ne znam kakvo moze biti vreme 12 septembra u 16.45 ili da li ce delfini da se igraju sa vama 31 .08 ...ako vam trebaju usluge,to je ok ali na licu mesta.za informacije,odvojite vreme i pocnite da citate od pocetka.ima i tema na "putovanja",koju su ljudi obradiuli iz drugog ugla-letuju vise puta ovde i po nekim pitanjima su informisaniji od mene ("dragan").ja nikad nisam bio na skiathosu kao turista....efharisto poly

Pozdrav svima ! Mozda je korisna informacija.Jucer sam bio u ambasadi i pored garantnog pisma koje je stiglo faksom traze i kopiju licne koju mi je Grk poslao odmah po mom pozivu.Nije tesko biti fin!
Trajekt za Skiathos sam rezervisao preko neta na sajtu firme koja je vlasnik trajekta i oni su super jer moze rezervacija karte preko 6 ljudi (ako idete vise porodica).platio sam karticom i stigla mi je potvrda za isti.

ma, znam ja to... zato sam se i nasalila :)
i iz dosadašnjih postova (a i kad uzmem u obzir pp-e gde sam te svasta pitala i nikad nisam ostala bez odgovora) moze se videti da vodiš računa o svemu i svakome ko te nešto zamoli, iako tudji gosti nisu tvoj 'posao' :)...

ja ne mogu da zapamtim šta sve oću da vidim, a ne još da očekujem da neko to pamti umesto mene... zato bih volela da se informišem koliko mogu, i tako svedem broj glupih pitanja (bar mojih) na što manju meru, da ne bi bežao od nas kad nas vidiš na obali :lol:.
jer, ko zna, možda ćemo 'teti da se vratimo i sledeće godine... ako ne zajedno, ono bar podmladak ;)

Skiathos je prelepo ostrvo na kome smo se moj decko i ja predivno proveli proslog leta.. Bila sam svuda, ali plaze na Skiathosu su zaista neopisivo lepe.. Cimali smo se par dana sa smestajem ali ja sam onda kontaktirala Mobilnog i on nam je nasao predivan apartman ,koji je bukvalno iznad plaze i u njemu je letovao i Miki Manojlovic i sve to povoljno. Preporucujem svima koji idu u sopstvenom aranzmanu da se njemu jave! I ovim putem koristim priliku i da ga pozdravim. MOBILNI puno pozdrava od Sonje i Ivana iz Beograda!!!

Jel si ti bila gost u tom hotelu ili ti izdajes smestaj ? U cemu je fora ?

ma kakvo izdavanje..tamo letujem vec nekoliko god..
a pravo da ti kazem mislim da je mnogo jeftinije a i sigurnije ici preko hotela direktno nego preko novih agencija/za koju nikad ne znas kada ce je zatvoriti/kao na primer rabbit tours-poznatu agenciju koja je radila skiathos ili preko "prijatelja"koji ti uzimaju lovu..tako da samo zelim da kazem da su za mene bar bitne cene a kvalitetan smestaj se podrazumeva..a ja to kod njih imam zato ih ni ne menjam..OK?

http://www.skiathosinfo.com/accomm/caravos.htm

vesnaturista, najbolje, najjeftinije, najpouzdanije je 100 % ici sa nekom poznatom agencijom iz Srbije i nikako drugacije. Ti samo idi u taj tvoj hotel-motel i prestani da se guzeljas s njim. Kad bih ja slao reklamu gde sam se sve lepo provodio ugusio bih forum. Ima te na svuda sa reklamiranjem pa cak i broj telefona 011-3056-8xx. mobilni, jel ovo tvoja skola ?

vec sam odreagovao kao sto vidis....ne smeta mi sto me kopira ali da ne dira druge!!!..stavljati onakav kompleks(bez obzira da li je skup ili ne) u oglase sa vojvodjanskim salasima:worth: i jos se "kaci" nekih agencija..i "prijatelja"...

ako
vam smetam..odoh ja..
hvala na gostprimstvu....
pozdrav forumasima..vise se necu javljati
nikome ti ne smetas i nemas razloga da ides!!! ali ovde postoje pravila.procitaj ih i ponasaj se po njima.takodje,procitaj sa mog profila moje postove(koji su pozamasni) i nadji mi jednu agenciju ili jedno ime da sam pomenuo u negativnom kontekstu.kada je i bilo razloga za to stavljao sam tackice ili se pravio da ne znam kako se zovu....i tvoj polozaj treba da iskoristis pa ces tako nesto i uraditi po pitanju rezervacija za caravos.na kraju krajeva,to jorgo(vlasnik) i zasluzuje...

zaboravi jerotije....osoba je ok i nije prevarant ili olos.verovatno mu se "omaklo" ono za agencije i prijatelja ali treba i da se izvini.....ovako samo nesvesno pravi stetu Jorgu -vlasniku koji je zaista ok lik, dobar covek i saradnik.cak i zaposljava srbe.......samo ***.hotel ima "engleske" cene i nema cetvorokrevetnih a za dve godine imao sam samo nase bosance iz beca prosle godine...sta mi vredi 15% popusta,kada na 100 m od caravosa,nasa agencija prodakje drugi hotel u pola cene....

Back