Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Cek' do veceras....uplatila sam loto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na skiathosu ne znaju cene iz volosa za skopelos.u volosu je do 18.06 pravi haos.telefon je zauzet non-stop zbog guzvi za praznik.ako saznam u medjuvremenu,stavicu ovde.mada lako je zakljuciti gore-dole na osnovu cena za skiathos.prelistaj malo i nadji scenirani cenovnik na ovoj temiMobilni,
Vidim da si se malo preselio na ovaj forum, pa cu ovde da ti postavim pitanje.
Mozes li da se raspitas za cenu karte za trajekt od Skijatosa do Skopelosa tj. Glose? Interesuje me cena i za kola.
Hvala unapred.
ja ne idem sa vama....ali cu vas sacekati u luci skiathos.na 30-40 metara od luke na terasi restorana "el greko" uz kaficu ili sokice,cika-mobilni ce vam pruziti sve informacije vezane za skiathos i vas boravak na njemu.treba da napomenem,da bi valjalo po nesto da se i zapise jer ce biti rec o "moru" informacija.brifing nece biti "sablonski" i gubljenja vremena pricom o grckoj istoriji i mitologiji(kako rade neke strane agencije).podrazumeva se da ste u skolu isli a mnogi znaju o grckoj vise od vodica.tako da ce biti akcenat na vasem boravku,plazama,izletima,smestaju,popustima,ishrani i svemu onome sto ce vam biti potrebno u toku boravka.delfini i foke se okupljaju oko izletnickog broda,kada ugasi motore.medjutim,izlet je veoma atraktivan i ide mnogo ljudi,pa shodno tomer i brod je veliki i komforan.tako da je pomalo i nemoguce sici sa njega a i popeti se.delfini nisu dresirani da bi se igrali sa ljudima,jer je ipak rec o poludivljim zxivotinjama ali vole drustvo ljudi i ako bi neko sisao da se kupa sa njima pretpostavljam da bi se malo udaljili -uplasili.cena bus-a u lokalnom prevozu zavisi od stanica-plaza-perioda(0.90,1.00,1.20,1.50,2.00...) a ovde je raspored: http://www.skiathos.gr/html/metakinisi/gr/bus.htmlJa idem na Skiathos 30. juna,bash preko green-toursa.. Je l ide josh neko?
Zanima me par stvari,ako neko zna,bilo bi od koristi..
Prvo, koliko koshtaju ti autobusi koji idu po tim plazhama i da li ih ima redovno?
Drugo, ti delfini i foke, o kojima se toliko pricha, da li sa njima mozhe da se kupa ili ih bukvalno samo vidite?)
pozz
ja ne idem sa vama....ali cu vas sacekati u luci skiathos.na 30-40 metara od luke na terasi restorana "el greko" uz kaficu ili sokice,cika-mobilni ce vam pruziti sve informacije vezane za skiathos i vas boravak na njemu.treba da napomenem,da bi valjalo po nesto da se i zapise jer ce biti rec o "moru" informacija.brifing nece biti "sablonski" i gubljenja vremena pricom o grckoj istoriji i mitologiji(kako rade neke strane agencije).podrazumeva se da ste u skolu isli a mnogi znaju o grckoj vise od vodica.tako da ce biti akcenat na vasem boravku,plazama,izletima,smestaju,popustima,ishrani i svemu onome sto ce vam biti potrebno u toku boravka.delfini i foke se okupljaju oko izletnickog broda,kada ugasi motore.medjutim,izlet je veoma atraktivan i ide mnogo ljudi,pa shodno tomer i brod je veliki i komforan.tako da je pomalo i nemoguce sici sa njega a i popeti se.delfini nisu dresirani da bi se igrali sa ljudima,jer je ipak rec o poludivljim zxivotinjama ali vole drustvo ljudi i ako bi neko sisao da se kupa sa njima pretpostavljam da bi se malo udaljili -uplasili.cena bus-a u lokalnom prevozu zavisi od stanica-plaza-perioda(0.90,1.00,1.20,1.50,2.00...) a ovde je raspored: http://www.skiathos.gr/html/metakinisi/gr/bus.html
idealan termin!!! vikend oko 12-13 septembra je veliko bezanje grka i ne moze se verovati da je recimo 12.09 u subotu isto to ostrvo i u ponedeljak.tu cu vas razocarati,jer odmah potom najveci i najbolji klubovi zatvaraju.ali cene,samo pice na dole-svega i svacega.more je kao chaj,grci odradili sezonu-zadovoljni,nasmejani,maltene sami odredjujete popust.....za vremenske prilike....sve je moguce,pa i da zahladni dan-dva oko 20-og...Hvala Mobilni.Da li neko ide na Skiatos 14 septembra? Kakvo nas vreme ocekuje u septembru?
do sada je sve kao prosle godine.medjutim,ovih dana krecu malo cene:gyros 2-2.30,pivo 2-3,50,espreso 1.5-4.00,pizza 6-12 dok su mega-marketi po tvrdjenju svih gostiju ovih dana-jeftiniji u mnogo stvari od nasih u srbiji.ovako je otprilike u gradu....naravno da je na plazi i u blizini skuplje....i odgovor koji dugujem "Angi7": cena auta za skopelos je oko 85 evra a po putniku 24 evra....Dragi Skajtoscani,
nase malo drustvance ide na Ostrvo krajem meseca, pa me zanima da li su cene opste potrosnje na plazama, u barovima i radnjama, koje ste navodili za proslu godinu, porasle ove godine zbog skoka cena nafte, zemljotresa, drugih elementarnih nepogoda? Ili su ostale iste? Zanima me koliko da ponesem za ugodan boravak. Hvala.