mobilni
Aktivan član
- Poruka
- 1.295
opet ja....
surfujuci po pitanju cena za mog gosta Alex-a nadjoh i ovo: www.carrefour.gr/gr/CH_07-04-08_GROCERY_gr.htm na kraju stranice kliknuti na tekst "epistrofi.." pa izabrati cene voca,mesa,pica...market DIA je za nijansu jeftiniji (ne uvek) znbog onih kartica za popust.mozda ovo nekome posluzi,da smanji teret u kolima,ali uglavnom stavih da ne padne tema..

surfujuci po pitanju cena za mog gosta Alex-a nadjoh i ovo: www.carrefour.gr/gr/CH_07-04-08_GROCERY_gr.htm na kraju stranice kliknuti na tekst "epistrofi.." pa izabrati cene voca,mesa,pica...market DIA je za nijansu jeftiniji (ne uvek) znbog onih kartica za popust.mozda ovo nekome posluzi,da smanji teret u kolima,ali uglavnom stavih da ne padne tema..

ricam sa grcima isti jezik....a oni ako se plase necega to je eforia(finansijska pol) i zene.....mogu da ga "cimnem" telefonom pa ima da se izvinjava samo tako....bio je u obavezi ODMAH da ti posalje racun o uplati.za trotera: mogu samo iz licnog iskustva da izdvojim:taverna "alexandros"(gazdarica sprema-gazda svira buzuki) u centru,blizu crkve,taverna na kraju stare luke(gosp.tanasis),taverna "karnagio"(kod gimnazije i bus station,gosp. janis)),i pored nje taverna "limanaki"(gosp tanasis) i kod nacinalne banke taverna "dionisos"(vlasnik licno sprema).u ovim tavernama,ako se pozovete na nas (miler-=radica) imacete bar slatkis ili voce free..... 
osim osoba kojima sam obecao,)ove sezone necu moci da cinim usluge(izleti i popusti) bilo kome kad mi se obrati.jer agencija greentours je prihvatila moje uslove saradnje i za to sam adekvatno placen.neka tako urade i ostale agencije pa ce i njihovi predstavnici svojim gostima obezbediti i "pticje mleko" ako treba....Ne bi bilo profesionalno a ni fer prema agenciji,da me oni placaju a u uslugama koje nudim da uzivaju putnici druge agencije.mada,treba da napomenem i pozdravim agenciju greentours...jer mi to nisu trazili.ostavili su meni da odlucim.i odlucio sam (gore navedeno).VASSO: