SKIATHOS ali stvarno!

.....mozda negde i pise , ali ovako je lakse ......
Mobilni , kako autobuski prevoz funkcionise ( koliko cesto ) krajem maja , po ostrvu ?
Bicu u blizini Agia Paraskevi plaze (bar tako kaze agencija ) , pa bas ne bi da pesacim do grada . Dali
taxi dolazi na poziv ????ili da ponesem ja lepo moje rolere ,obnovim znanje , dobijem par modrica i izgubim par kilograma (sto i nije tako lose )???
Dali ti je poznata vila Anastasia Paraskevi (meni vise lice na studia u nizu , bungalovskog tipa ) ?
Pozdrav....i nemoj bas puuuuuno da me razocaras , jer je vec sve placeno....

...sve menjam ali nick...no,no http://forum.krstarica.com/search.php?searchid=3078001&pp=25&page=4 ali zato ti otvaras teme samo tako.....pa posto te vecina stavila na "ignore" isto kao i 2006 god tako i ja od danas.ajde baj,baj...naravoucenije:"ako je neko .... ne budi mu drug". sory,moraces sam sa sobom.....
Ja vidim da si TI skoro uvek sam sa sobom u prepisci. Sam sebe pitas, sam sebi odgovaras. Zanima me kako spavas nocu - jel ti tema Skijatos i u snovima ?

za vesnu:pricam sa grcima isti jezik....a oni ako se plase necega to je eforia(finansijska pol) i zene.....mogu da ga "cimnem" telefonom pa ima da se izvinjava samo tako....bio je u obavezi ODMAH da ti posalje racun o uplati.za trotera: mogu samo iz licnog iskustva da izdvojim:taverna "alexandros"(gazdarica sprema-gazda svira buzuki) u centru,blizu crkve,taverna na kraju stare luke(gosp.tanasis),taverna "karnagio"(kod gimnazije i bus station,gosp. janis)),i pored nje taverna "limanaki"(gosp tanasis) i kod nacinalne banke taverna "dionisos"(vlasnik licno sprema).u ovim tavernama,ako se pozovete na nas (miler-=radica) imacete bar slatkis ili voce free..... www.greentours.biz

za vesnu:pricam sa grcima isti jezik....a oni ako se plase necega to je eforia(finansijska pol) i zene.....mogu da ga "cimnem" telefonom pa ima da se izvinjava samo tako....bio je u obavezi ODMAH da ti posalje racun o uplati.za trotera: mogu samo iz licnog iskustva da izdvojim:taverna "alexandros"(gazdarica sprema-gazda svira buzuki) u centru,blizu crkve,taverna na kraju stare luke(gosp.tanasis),taverna "karnagio"(kod gimnazije i bus station,gosp. janis)),i pored nje taverna "limanaki"(gosp tanasis) i kod nacinalne banke taverna "dionisos"(vlasnik licno sprema).u ovim tavernama,ako se pozovete na nas (miler-=radica) imacete bar slatkis ili voce free..... www.greentours.biz

hvala mnogo. držaću se tvojih uputstava. jedva čekam...prvo cipura, pa kolios (jedem skušu i kući, al' nije to to kad je smrznuto), a ako ne bude jaka cena, i barbuniju. a gavros za grickanje :lol:

grčka je čudo!

pozdrav

za vesnu:pricam sa grcima isti jezik....a oni ako se plase necega to je eforia(finansijska pol) i zene.....mogu da ga "cimnem" telefonom pa ima da se izvinjava samo tako....bio je u obavezi ODMAH da ti posalje racun o uplati.

Ma, dacu mu foru jos koji dan...a onda cemo videti...

vesna, javila mi se porodica (A.M.) da su dobili vizu sa fotokopijama koje sam im poslao na e-mail.zovnem "onu" osobu i pitam "originali ili fax-mail"? kaze mi...***,kad vidimo pasos pun gr viza.......ali ako neki sluzbenik ambasdade zatrazi original,moras ga doneti(bez zakazivanja).tako,da ako imas od grka kopiju prolazis,a mozda ga i oni provere.ove godine bas zivkaju grke,koji su poslali gar.pisma.(jeste li vi taj i taj i jeste li poslali bla,bla...)mene su zvali za roditelje a u gar.pismu sam stavio sta pise na njihovim pasosima./....mislim,stvarno su bzvz.valjda nece te vize doveka....a i da budu:lol::lol..."neko" iduce godine u septembru pocinje da radi u ambasadi grcke:heart::heart:

Prvo, Skiathos je ispunio sva nasa ocekivanja, i vise od toga. Ljudi, tamo stvarno imate sve: i predivne plaze i mogucnosti za super provod, i gradsku vrevu i opustajucu tisinu, i fensi radnje i hipermarkete, a cene pristojne i to u sred jula.
O prirodi da i ne govorim, bila je darezljiva prema Skiatosu.;)

Drugo, hvala mobilnom na svim proslogodisnjim sugestijama i informacijama o samom ostrvu, otisli smo dobro pripremljeni. U svakom slucaju, letovanje za pamcenje.:heart:

Skiatos je opcija i ovog leta. Mobilni, da li u Angeli II, u dvokrevetnoj sobi, ima mesta za smenu od 11. jula? Jako bi nam znacila ta informacija koliko jos veceras.

I jos nesto. Da li vam je poznata vila Vasso u oblasti Aghia Paraskevi? Vlasnik je izvesni Gregori. 8) Zanima nas udaljenost vile od ring rouda.

Hvala. :razz:

Ajde da razbijem monotoniju na relaciji Jerotije-Mobilni. Da bude interesantnija tema...:lol:
Mobilni jos nisu stigli papiri...valjda zbog ovih praznika....ja cekam...valjda ce stici do 12 maja kad imam zakazano :roll:
Verovatno ti i ne trebaju originali....ali stici ce sutra-prekosutra.papire za onu drugu porodicu mozete slobodno baciti,dobili vizu sa onim sto sam poslao na e-mail...pozz

Prvo, Skiathos je ispunio sva nasa ocekivanja, i vise od toga. Ljudi, tamo stvarno imate sve: i predivne plaze i mogucnosti za super provod, i gradsku vrevu i opustajucu tisinu, i fensi radnje i hipermarkete, a cene pristojne i to u sred jula.
O prirodi da i ne govorim, bila je darezljiva prema Skiatosu.;)

Drugo, hvala mobilnom na svim proslogodisnjim sugestijama i informacijama o samom ostrvu, otisli smo dobro pripremljeni. U svakom slucaju, letovanje za pamcenje.:heart:

Skiatos je opcija i ovog leta. Mobilni, da li u Angeli II, u dvokrevetnoj sobi, ima mesta za smenu od 11. jula? Jako bi nam znacila ta informacija koliko jos veceras.

I jos nesto. Da li vam je poznata vila Vasso u oblasti Aghia Paraskevi? Vlasnik je izvesni Gregori. 8) Zanima nas udaljenost vile od ring rouda.

Hvala. :razz:
Za Angela 2.... imate pp sa brojem mob. telefona od vlasnika.Sa agencijom www.greentours.biz imam preciziranu saradnju,tako da u raspored,termine i prevoz ne mogu i ne zelim da se mesam.Ali zato od luke skiathos sva odgovornost,sve dobro i lose ide preko mene.znaci,transfer,miting(brifing),smestaj,boravak,izleti,popusti,sitnice i sve sto se tice realnih zelja i potreba dobice od mene gosti-putnici agencije grentours.ovde treba da napomenem nesto sto mi nije bas prijatno,ali normalni ljudi ce to razumeti:(osim osoba kojima sam obecao,)ove sezone necu moci da cinim usluge(izleti i popusti) bilo kome kad mi se obrati.jer agencija greentours je prihvatila moje uslove saradnje i za to sam adekvatno placen.neka tako urade i ostale agencije pa ce i njihovi predstavnici svojim gostima obezbediti i "pticje mleko" ako treba....Ne bi bilo profesionalno a ni fer prema agenciji,da me oni placaju a u uslugama koje nudim da uzivaju putnici druge agencije.mada,treba da napomenem i pozdravim agenciju greentours...jer mi to nisu trazili.ostavili su meni da odlucim.i odlucio sam (gore navedeno).VASSO: http://www.sporades.com.gr/directory/vasso_house/view se nalazi oko 700-800m od magistrale+oko 200-250m jos do plaze ag.paraskevi.prilicno,su duboko u jednom useku(preko puta hotela "princess".upravo sam se cuo sa vlasnikom,i rece mi da je izdao gospodinu xxxxxxx iz beograda(agencija xxxxx)smestaj sam po sebi nije los,samo ta udaljenost za pesacenje svaki dan x 2 je diskutabilna.....pozz

Poslednja izmena:
vesna, javila mi se porodica (A.M.) da su dobili vizu sa fotokopijama koje sam im poslao na e-mail.zovnem "onu" osobu i pitam "originali ili fax-mail"? kaze mi...***,kad vidimo pasos pun gr viza.......ali ako neki sluzbenik ambasdade zatrazi original,moras ga doneti(bez zakazivanja).tako,da ako imas od grka kopiju prolazis,a mozda ga i oni provere.ove godine bas zivkaju grke,koji su poslali gar.pisma.(jeste li vi taj i taj i jeste li poslali bla,bla...)mene su zvali za roditelje a u gar.pismu sam stavio sta pise na njihovim pasosima./....mislim,stvarno su bzvz.valjda nece te vize doveka....a i da budu:lol::lol..."neko" iduce godine u septembru pocinje da radi u ambasadi grcke:heart::heart:

Ma nemam nista..od kad sam mu poslala podatke,nije me jos udostoio odgovora.Podsetila sam ga jos jednom na sve(uvek mu posaljem celu nasu prepisku)ali za sada ga nema.Ja u principu imam vremena jer sam u konzulatu zakazala 30.maja,ali nije mu fazon da sad tako kulira..mada,pomislim,mozda je covek bolestan,ili negde na putu itd...videcemo!

Ne bi bilo profesionalno a ni fer prema agenciji,da me oni placaju a u uslugama koje nudim da uzivaju putnici druge agencije.
Ne placaju oni tebe nego se ti guzeljas da uzmes neki euro. Sta ces, muka te naterala. Tesko se zivi u Grckoj, puno se radi-znam. I NIJE najpovoljnija ta tvoja agencija koju sam i ja par puta objavio. Ima i dosta jeftinije. Pogledaj http://www.nusbg.com/arnzmani_skiath_ps_sz.html http://www.vivustravel.com/skijatos.htm http://www.videooglasi.net/Fantasticne-plaze-Skijatosa-6-537-listing.htm http://putovanjenadlanu.com/content/view/287/29/ Nego, nema na Bogdana Telenora i ostalih.......hoce li naprasno da se pojave ?

Poslednja izmena:
www.greentours.biz/linkovi.html jedina agencija koja nema "dinarski deo",jedina agencija koja ne zaradjuje na prevozu,pored kon-tiki jedina agencija sa mitingom dobrodoslice,jedina agencija koja svako drugi dan ima brifing sa svojim gostima,jedina agencija koja ima "lekara na poziv",jedina agencija koja za manju decu(12) ima besplatan izlet,jedina agencija ciji ce gosti imati izlet na lalariju do 10 evra(mozda i manje)jedina agencija ciji gosti imaju cl.karte za popuste(mega market),jedina agencija koja gostima obezbedjuje "poseban tretman" u tavernama i kaficima,jedina agencija cije ce goste u sobama sacekati voce,sok..,jedina agencija koja to moze i hoce je GREEN TOURS.....usput,oni koji budu na skiathosu neka obrate paznju gde ce se nositi majice sa znakom greentours-beograd.a oni sto ostaju na adi ciganliji,mogu to videti na "youtube"..:mrgreen:

Back