mobilni
Aktivan član
- Poruka
- 1.295
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad rece peticija......peticiju "ignore za decka jerotija" znas gde mozes videti,kao i ono sto si trazio i nudio.sad ti ne treba jer si verovatno nasao.....a veliki broj clanova tada nije ni bio na forumu,pa mislis da mozes da "menjas dlaku" kako ti odgovara.na zalost,ja malo vise tipkam,pa nadjem svasta....mislio si da si izbrisao.jesi ono sto si mogao.memoriju i arhivu brises samo ako odes u kanadu i maznes hard-disk "krstaricarima"....
zatvaranje teme MENI ODGOVARA,zato i repliciram a ne vredjam da bi me banovali...a imam i nick "mobilni123" u rezervi.nego....udju ti malo na opciju "pretrazi forume",pa izaberi teme(sex,on trazi nju,poznanstva,zenski kutak.....) pa se podseti svojih budalastina koje "ne trazis".ako lazes sebe i ljude oko sebe postedi nas na forumu,jer ovde je tema SKIATHOS a ne ja ili ti.ps.mogu da ti zamislim facu kad budes citao ono sto mislis da si izbrisao zauvek(a bio si tako siguran).ZA ONE KOJI JOS NISU UPLATILI SKIATHOS
OGLEDAJTE NA SAJTU www.greentours.biz
Definitivno si odlepio :shock: i neznas kako da me oteras sa teme pa se sluzis svacim. Oprosticu ti. Hriscanski je prastati.Ima el. sporet U JEEEEE i "moderna" kupatilaDE LUX PONUDU NA SAMOJ PLAZI(50M).VILA JE KAO IZ SNOVA.TERASE 30 KVADRATA,MODERNA KUPATILA,EL. SPORETI U KUH,DN. BORAVAK,ODVOJENE SP.SOBEKakva su to kupatila -pojasni malo ?
kupatila su sa kadama i staklenim tus-kabinama...a posto je "jedna slika-hiljadu reci" sve to a i ostalo se moze videti na sajtu www.greentours.biz ali ne pre cetvrtka posto veceras krecu sa ostrva........
"samo" 78 eura.....i to za dve osobe.....i to u jednom pravcu :shock: [preuzeto sa http://putovanjenadlanu.com/content/view/287/29/]Trajekti ka Skijatosu kreću iz grada Volos, a prevoz za dve osobe i automobil košta oko 78 evra.
"samo" 78 eura.....i to za dve osobe.....i to u jednom pravcu :shock: [preuzeto sa http://putovanjenadlanu.com/content/view/287/29/]
Veco,kada budem zakazivala za vizu gledacu u ove slike!