SKIATHOS ali stvarno!

:lol::lol::lol: kad rece peticija......peticiju "ignore za decka jerotija" znas gde mozes videti,kao i ono sto si trazio i nudio.sad ti ne treba jer si verovatno nasao.....a veliki broj clanova tada nije ni bio na forumu,pa mislis da mozes da "menjas dlaku" kako ti odgovara.na zalost,ja malo vise tipkam,pa nadjem svasta....mislio si da si izbrisao.jesi ono sto si mogao.memoriju i arhivu brises samo ako odes u kanadu i maznes hard-disk "krstaricarima"....:lol::lol::lol: zatvaranje teme MENI ODGOVARA,zato i repliciram a ne vredjam da bi me banovali...a imam i nick "mobilni123" u rezervi.nego....udju ti malo na opciju "pretrazi forume",pa izaberi teme(sex,on trazi nju,poznanstva,zenski kutak.....) pa se podseti svojih budalastina koje "ne trazis".ako lazes sebe i ljude oko sebe postedi nas na forumu,jer ovde je tema SKIATHOS a ne ja ili ti.ps.mogu da ti zamislim facu kad budes citao ono sto mislis da si izbrisao zauvek(a bio si tako siguran).ZA ONE KOJI JOS NISU UPLATILI SKIATHOS:POGLEDAJTE NA SAJTU www.greentours.biz
Definitivno si odlepio :shock: i neznas kako da me oteras sa teme pa se sluzis svacim. Oprosticu ti. Hriscanski je prastati.
DE LUX PONUDU NA SAMOJ PLAZI(50M).VILA JE KAO IZ SNOVA.TERASE 30 KVADRATA,MODERNA KUPATILA,EL. SPORETI U KUH,DN. BORAVAK,ODVOJENE SP.SOBE
Ima el. sporet U JEEEEE i "moderna" kupatila :confused: Kakva su to kupatila -pojasni malo ?

http://84.205.233.40/view/index.shtml na ovoj adresi zainteresovani mogu pratiti svakodnevna zbivanja u luci skiathos,setalistu i staroj luci(okrecuci kameru).POSEBNO treba pogledati kako se docekuje najveci pravoslavni praznik Uskrs i preuzimanje αγιο φοσ(sveta svetlost).u ponoc treba okrenuti kameru(pomocu misha) u pravcu stare luke i posmatrati iznosenje svetlosti iz crkve a nakon toga vatromet.......

URL=http://imageshack.us]
picture171hv1.jpg
[/URL] Kastro

Sad gledam trajekte za Skijatos i blagosiljam Lefkadu. Kako je lepo kad ne zavisis od trajekta. Ovi em deru sa cenom em imaju jedan ili nijedan polazak dnevno za moj termin :mad:. I kako ja da se teleportujem na Skijatos, petkom jedan rezim, subotom drugi, nedeljom treci.... Iz obe luke...Idu samo ovi za putnike, a mi sa kolima moracemo da unajmimo onaj specijalni brod James Bonda.....samo sto mi sad nije do smeha....:mad:.

Putnice,(a i ostali)....nemojte se upravljati prema sadasnjim brodskim linijama.to je jos uvek zimski red voznje.sredinom-krajem maja ce poceti 3 broda i 5-6 dolphins dnevno iz volosa i nesto manje iz ag.konstantiniosa+ iz soluna....

Back