Zanimljivo je kako tako brzo verujes ljudima

ops:
Ove postade tema mobilni umesto Skiathos.:x
Postace mobilni i Jerotije na kraju najbolji pajtosi.:rolleyes:
Poslednjih xx godina idem na letovanja (GR) zimovanja (BG) i banje (HU) iskljucivo u svojoj reziji uz pomoc interneta.
Nikad ne idem u isto mesto, ostrvo i svake godine obidjem dva razlicita mesta koja su relativno blizu.
Iskustva su sledeca:
Ono sto je na sajtu i sto mi ljudi ispricaju preko telefona to je uglavnon to to.
Ako je jeftino obicno ima neku manu (skromiji smestaj, daleko plaza, ...) ali to nikad nije pokvarilo letovanja cak se nekad mana pretvori u vrlinu.
Nadam se da ce tako biti i ove godine na Skiathos-u.
Recimo najbolji smestaj sam imao na Krfu - Barbati za male pare. Nas dve porodice celu kucu koja je bila konfornija od mog stana duplo i imala prelep pogled. Plaza je bila malo dalje i nizbrdo ali moglo se peske na jutarnje kupanje. Ali zato gazda koji nas je sacekao sa lubenicom, flasom fina, 5l vode, sokom i pivom u frizideru. Na kraju nas je u ponudio da ostanemo za Dz jos koji dan. Ostali smo jedan dan i napravili rostilj za sve a on je opet dosao sa puno poklona.

Jedino sam prosle godine imao mali peh kad sam vec uplatio gazdarica mi je poslala pismo da se zabunila i da moji apartmani nemaju obecanu klimu, trazio sam da mi vrati pare sto je i uradila ali je sve troskove slanja prebacila na moj racun.:mad:
Takodje ne znam nikoga od mojih prijatelja koji letuju na isti nacin da su imali problema.
S druge strane imao sam par puta neprijatnosti sa agencijama, a znam ljude koji su ih takodje imali u Grckoj i Turskoj.
Dakle moje iskustvo i zakljucak je da ljudima treba verovati.