SKIATHOS ali stvarno!

nisi me razumeo.imam puno obaveza,informacija,poslova....mislio sam da me podsetis za neki dan,(da ti odgovorim)jer cu sutra pitati kojim karticama moze da se placa,popusti za grupe(bus) i sl.datu\m nije bitan.ili moze ili ne....

Da jos nesto da te pitam. Da li mozemo preko tebe da se organizujemo za neke od izleta i kako da te kontaktiramo?
sorry,ne odgovorih....vi mozete da se oragzanizujete ali ja nista ne organizujem po pitanju izleta,osim cene sa popustom.kontakt je na 6944112465,dobijete moju karticu i pokazete je kapetanu.imate najjeftiniji izlet.prema meni nemate nikakvu obavezu.karticu,posle mozete dati nekom drugom ili je zadrzati......

Hvala! U svakom slucaju.:) znam kako da te kontaktiram. :cool:
...da me neko pogresno ne shvati: ne obecavam,zato sto mozda necu moci da ispunim.napravio sam deal sa kapetanom(brod "hristoforos") i cimam ga za jos bolju cenu da najjeftiniji izlet imaju turisti koji pokazu moju karticu.kao ni turisti-ni on prema meni nema nikakvu obavezu.samo prema vama.nekome je mozda cudno,ali.....znam sta radim.

OK podseticu te. A bilo mi je malo cudno kakve veze ima datum sa karticama:think:
evo me u nish....brodske karte za skiathos se ne mogu platiti nikakvom karticom.samo cash.inace ima i popusta za vise od 25 osoba u grupi.pa,ako nekome nesto znaci.....voditi racuna za 11,12,13 jun,kada je veliki nac. praznik-nema mesta za scooter ako ne rezervisete.to je taj monopol,koji zagorcava zivot i turistima i mestanima.prekjuce, upitah gradonacelnika za novosti u vezi kupovine broda....nasmejao se i samo rece.... "videces".daj boze.......obzirom da nisam dosao autom(a vraticu se ) tek onda cu moci da pogledam cene auto-gasa i gde ga ima....

informativno... na www.youtube.com se vodi zestok elektronski rat izmedju grka sa jedne strane i albanaca i skopjanaca sa druge.dovoljno je upisati ime novoimenovane drzave-Monkeydonia inace sve je pocelo na granici sa maltretiranjem i pregledanjem grckih putnika do gole koze,oduzimanjem novca (preko 2000),kaznama za gluposti......

Jashta.....
pvkd0.jpg

[QUOTE=jerotije;6327449 a verujem da imas da se vidis sa dosta ljudi koje ces pokusati da "obrlatis" kao sto si mene pokusao a nisi uspeo. Ima naivnih koji ce da "padnu" na tvoju pricu

Najzad sam sve procitala i zakljucujem da je Skiatos za svaku preporuku.Ostaje nejasan ovaj Jerotije-mnogi(Vesna Ks,Beograd 1983,Maja Ns...)kazu da je mobilni lik od poverenja.jerotije ne samo da se buni protiv reklamiranja vec tvrdi da je izbegao prevaru od strane istog? Pa jerotije-ako smatras da ljudima treba na nesto ukazati-iznesi to !.Ja ove godine necu ici nigde,ali sam sestru i njenu porodicu popalila za Skijatos,pa razmatramo sve mogucnosti,pa i agenciju od Mobilnog.Jerotije-budi otvoren-sta to nije u redu?

napokon sutra slobodan dan u beogradu.... i to po kisi.zadnji sastanci veceras sa gostima koji letuju kod mene a ako neko zeli neku informaciju ili nesto na raspolaganju sam od i samo sutra...0631969089 .za dezurnu.....prenosim desetine pozdrava od mojih gostiju,a najvise od jedne beogradske gimnazije:shock:

Back