SKIATHOS ali stvarno!

jerotije;6327449 a verujem da imas da se vidis sa dosta ljudi koje ces pokusati da "obrlatis" kao sto si mene pokusao a nisi uspeo. Ima naivnih koji ce da "padnu" na tvoju pricu Najzad sam sve procitala i zakljucujem da je Skiatos za svaku preporuku.Ostaje nejasan ovaj Jerotije-mnogi(Vesna Ks:
Agencija je ok, ali samo agencija [kao i svaka druga] :)

Samo da se pohvalim ....i ja danas uplatila Skijatos , mada ne preko Green-a (sorry) jer nisu imali termin koji je meni odgovarao, zbog odmora . Ni sva danasnja beogradska kisa mi nije mogla pokvariti plan da danas to zavrsim. Pocinje odbrojavanje......
Za mobilnog -
posto uzimam individualnu vizu , koje osiguranje se najbolje prihvata od strane lekara na Skijatosu ?
Za nedaj boze !

Samo da se pohvalim ....i ja danas uplatila Skijatos , mada ne preko Green-a (sorry) jer nisu imali termin koji je meni odgovarao, zbog odmora . Ni sva danasnja beogradska kisa mi nije mogla pokvariti plan da danas to zavrsim. Pocinje odbrojavanje......
Za mobilnog -
posto uzimam individualnu vizu , koje osiguranje se najbolje prihvata od strane lekara na Skijatosu ?
Za nedaj boze !
u bolnici na skiathosu ne treba ti nista jer si iz srbije. samo bi platili lekove u privatnoj apoteci,pa naplatiti u beogradu.mada,onima koji letuju kod mene ne treba ni to.imamo 4 zdrav. knjizice,pa znate one fore.....drzava placa.a najverovatnije ce vas pregledati doctor koji govori srpski jezik.ima ih vise.....Za ne daj boze,nesto u volosu ili atini zaista ne znam...

jerotije;6327449 a verujem da imas da se vidis sa dosta ljudi koje ces pokusati da "obrlatis" kao sto si mene pokusao a nisi uspeo. Ima naivnih koji ce da "padnu" na tvoju pricu Najzad sam sve procitala i zakljucujem da je Skiatos za svaku preporuku.Ostaje nejasan ovaj Jerotije-mnogi(Vesna Ks:
za pranagon...posto stvarno nemam mesta u nekim periodima,mozes se obratiti na www.greentours.biz a ako i oni nemaju onda su PO MENI eta turs i sabra najbolje resenje za skiathos.sto se tice mene.......kada nekad dodjes na skiathos,potrudi se da upoznas moju porodicu i mene.ne kosta te nista.svake godine postoji...........dogodine.ja nigde ne zurim........a imam i dva naslednika(jedan ce uskoro biti beogradjanin)

za pranagon...posto stvarno nemam mesta u nekim periodima,mozes se obratiti na www.greentours.biz a ako i oni nemaju onda su PO MENI eta turs i sabra najbolje resenje za skiathos.sto se tice mene.......kada nekad dodjes na skiathos,potrudi se da upoznas moju porodicu i mene.ne kosta te nista.svake godine postoji...........dogodine.ja nigde ne zurim........a imam i dva naslednika(jedan ce uskoro biti beogradjanin)

Moji imaju bebu i planiraju letovanje tek oko 5.septembra,pa mislim da ce biti mesta.saznala sam i sve pogodnosti letovanja u septembru na Skijatosu,a takodje i da ste ti i tvoja porodica skroz o.k.( kontaktirala sam neke dobronamerne face odavde kojima se moze verovati;))

Meni sada laknulo . Uplatila sam preko Sabre od 27. maja, a potrudicu se i da upoznam mobilnog i njegovu porodicu , tako da ce ''neverni Toma '' imati jedan nepristasan komentar o Skijatosu .
Meni su bile dovoljne i slike a po svemu sudeci nije zanemarljiva ni pomoc mobilnog nasim ljudima na tom prelepom ostrvu...

Zanimljivo je kako tako brzo verujes ljudima :oops:

Ove postade tema mobilni umesto Skiathos.:x
Postace mobilni i Jerotije na kraju najbolji pajtosi.:rolleyes:
Poslednjih xx godina idem na letovanja (GR) zimovanja (BG) i banje (HU) iskljucivo u svojoj reziji uz pomoc interneta.
Nikad ne idem u isto mesto, ostrvo i svake godine obidjem dva razlicita mesta koja su relativno blizu.
Iskustva su sledeca:
Ono sto je na sajtu i sto mi ljudi ispricaju preko telefona to je uglavnon to to.
Ako je jeftino obicno ima neku manu (skromiji smestaj, daleko plaza, ...) ali to nikad nije pokvarilo letovanja cak se nekad mana pretvori u vrlinu.
Nadam se da ce tako biti i ove godine na Skiathos-u.
Recimo najbolji smestaj sam imao na Krfu - Barbati za male pare. Nas dve porodice celu kucu koja je bila konfornija od mog stana duplo i imala prelep pogled. Plaza je bila malo dalje i nizbrdo ali moglo se peske na jutarnje kupanje. Ali zato gazda koji nas je sacekao sa lubenicom, flasom fina, 5l vode, sokom i pivom u frizideru. Na kraju nas je u ponudio da ostanemo za Dz jos koji dan. Ostali smo jedan dan i napravili rostilj za sve a on je opet dosao sa puno poklona.:p
Jedino sam prosle godine imao mali peh kad sam vec uplatio gazdarica mi je poslala pismo da se zabunila i da moji apartmani nemaju obecanu klimu, trazio sam da mi vrati pare sto je i uradila ali je sve troskove slanja prebacila na moj racun.:mad:
Takodje ne znam nikoga od mojih prijatelja koji letuju na isti nacin da su imali problema.
S druge strane imao sam par puta neprijatnosti sa agencijama, a znam ljude koji su ih takodje imali u Grckoj i Turskoj.
Dakle moje iskustvo i zakljucak je da ljudima treba verovati.:D

Moji imaju bebu i planiraju letovanje tek oko 5.septembra,pa mislim da ce biti mesta.saznala sam i sve pogodnosti letovanja u septembru na Skijatosu,a takodje i da ste ti i tvoja porodica skroz o.k.( kontaktirala sam neke dobronamerne face odavde kojima se moze verovati;))
..ako je moguce ikako pomeriti dolazak za vikend oko 12-13 sept.tada je masovno bezanje grka(zbog skola) i cene su stvarno:D:D:D

moji prvi gosti dobili danas vize! ali kao sto sam napomenuo sve papire traze u originalu.. i da imaju pecat hotela,apartmana.....ako rezervisete kucu ili vilu koja nije registrovana kao biznis onda treba i lic. karta vlasnika.mada,ova porodica sto je dobila vizu to nije imala kod sebe.......ali sam bio u beogradu,pa eto......kakvi su grci.i pored direktive iz brisela oni teraju po svome(ako imate original uplatu rezervacije i jos gar pismo poziv vlasnika uz to i zaposleni.....)

Meni lici na jednu od Mandraki plaza (ima ih dve)

Inace, takodje smatram da ova tema nije zamisljena kao oglasni prostor...
ako je ovo asocijacija na mene....onda da te informisem da se "oglasavam" tamo gde hocu i gde mi dozvole.ok? tebe i tebi slicne necu pitati,vec odgovorne na ovom forumu.ako ti smeta.....jednostavno nemoj citati. a kako je tema "zamisljena",nije tvoje da komentarises jer je ti nisi ni otvorio.ili si mozda pitao "postavljaca" kako je zamislio?komentar ti je bas bzvz i verovatno sa ciljem.mislio sam da te ignorisem, ali mi smeta sto nisi komentarisao
"brdo" informacija koje su i tebi znacile a smeta ti "oglasni prostor".verovatno ce ti smetati i ova replika,ali .....tvoj problem(u tvojoj glavi). ps.za tebe i tebi slicne::heart::heart::heart:....

Meni lici na jednu od Mandraki plaza (ima ih dve)

Moguce ...imam sliku u glavi,ali nazive sam pobrkala,a mrzi me sad da trazim onu kartu...
n025.gif

...nije ni tvoj.....ali ja bar oglasavam najnormalnije stvari, a ne trazim "voajerke da me gledaju i dame koje bih sponzorisao".dovoljna mi je moja supruga.sto se tice teme.....bas bi mogli da je zatvorimo da bi smo poceli iz pocetka:idea::idea::idea:
Ne trebaju ni meni voajeri ni voajerke ni dame ni gospoda. Odlepio si totalno. Ovo za zatvaranje teme ti je dobra ideja. Gde nerece ranije pa da pisemo peticiju za LOCK

Ne trebaju ni meni voajeri ni voajerke ni dame ni gospoda. Odlepio si totalno. Ovo za zatvaranje teme ti je dobra ideja. Gde nerece ranije pa da pisemo peticiju za LOCK
:lol::lol::lol: kad rece peticija......peticiju "ignore za decka jerotija" znas gde mozes videti,kao i ono sto si trazio i nudio.sad ti ne treba jer si verovatno nasao.....a veliki broj clanova tada nije ni bio na forumu,pa mislis da mozes da "menjas dlaku" kako ti odgovara.na zalost,ja malo vise tipkam,pa nadjem svasta....mislio si da si izbrisao.jesi ono sto si mogao.memoriju i arhivu brises samo ako odes u kanadu i maznes hard-disk "krstaricarima"....:lol::lol::lol: zatvaranje teme MENI ODGOVARA,zato i repliciram a ne vredjam da bi me banovali...a imam i nick "mobilni123" u rezervi.nego....udju ti malo na opciju "pretrazi forume",pa izaberi teme(sex,on trazi nju,poznanstva,zenski kutak.....) pa se podseti svojih budalastina koje "ne trazis".ako lazes sebe i ljude oko sebe postedi nas na forumu,jer ovde je tema SKIATHOS a ne ja ili ti.ps.mogu da ti zamislim facu kad budes citao ono sto mislis da si izbrisao zauvek(a bio si tako siguran).ZA ONE KOJI JOS NISU UPLATILI SKIATHOS:POGLEDAJTE NA SAJTU www.greentours.biz DE LUX PONUDU NA SAMOJ PLAZI(50M).VILA JE KAO IZ SNOVA.TERASE 30 KVADRATA,MODERNA KUPATILA,EL. SPORETI U KUH,DN. BORAVAK,ODVOJENE SP.SOBE.............

www.skiathosinfo.com/accomm/pension-antzela.htm od cetvrtka na sajtu agencije green tours.inace, vlasnik je odusevljen sto ce imati srbe i narucio sam mu srpsko-grcki recnik.za svaku smenu ce organizovati serbian party,a interesuje nas misljenje(dobronamernih!) sta bi bilo prakticno i sta bi voleli gosti da ih saceka u sobi kao dobrodoslica(voce,hladna voda,vocni sok,kolaci,suvo voce,sladoled ili .....) svaki savet dobrodosao.zlonamerni ignore! ευχαριστο.......

Back