SKIATHOS ali stvarno!

Ne, to onda ne dolazi u obzir jer mi idemo kolima.Ja ne znam da li stvarno postoji redovna linija,samo kada se pogleda turisticka auto karta, nacrtan je brod identican onom koji ide iz Volosa.Cisto me je interesovalo da sagledamo sve mogucnosti. Poslacu vam ovih dana podatke o nasim vozilima.

Gledala sam danas neki katalog i dopale su mi se dve vile- jedna se nalazi u oblasti Ahladias, a druga u oblasti Kukunaries. Sta mislite koja je bolja opcija?
Znam da je ostrvo malo, da ima buseva, a i mi cemo iznajmiti kola, ali cisto me zanima gde bi bilo bolje biti smesten za neki obilazak plaza i posete gradu Skiatosu.

veliku razliku ne vidim.ali bih bio oprezan kada je u pitanju ahladies,jer samo manji deo je uz plazu i magistralu.a veci je u padini-polubrdu-brdu.dok kukunaries,moze da se predje uzduz i popreko setajuci se.i kukunaries je (mozda) po mnogima "elit","glamour" i pomalo zastitni znak skiathosa.licno mislim i da su najlepse plaze u tom delu ostrva(kukunaries,banana.ag.eleni,maratha...)

Hvala ti, eto to su te stvari koje nikad ne pisu u katalogu. Za ovu u oblasti Ahladies kazu da je na malom uzvisenju, kao panoramski pogled i sl., sto zvuci lepo, ali pre ce biti da je to u brdu. Znaci, bolja je oblast Kukunaries.
Inace, mobilni, zivim u blizini te tvoje agencije koju spominjes, jel to kod hotela Srbija? Tamo su malo haoticni brojevi.Isla bih po neki katalog, ako ima.

Nije mi jasno, sto napadati coveka koji pomaze ljudima. Mislim da nije bilo ni jednog pitanja na temi a da Mobilni nije odrovotio. Pa covek je izgubio ko zna koliko vremena da bi snimao grad,plaze, smestaj (ne samo onaj u njegovoj ponudi) i sve to okacio na youtube da bi pomogao nasim ljudima. Da li ce on od toga imati koristi, da li mu je to reklama, nije ni vazno, uostalom i zasluzio je tu reklamu... Uostalom niko ne mora da ide preko njega, ako coveku ne verujete imate agencije pa izvolite.

Veco, slike su fantasticne, vec vidim sebe! Kazi mi u koliko si sati ti uhvatila brod!

Ne secam se tacno-mislim u 8.00.Znam da nam je mobilni rezervisao za 12h,ali mi smo bili nestrpljivi,pa posli rano i jako brzo stigli tako da smo bili srecni kad smo upali u ovaj raniji brod.Naravno-javili smo mobilnom da otkaze one predhodne rezervacije.Vi sad morate imati aktuelni red voznje,a videla sam da kako sezona odmice i broj brodova raste(vec pocetkom jula bili su frapantni istovari vecernjih brodova-to traje i traje,napravi se guzva u luci,jer tako mnogo vozila i ljude stane u te brodove...)-izbegavajte vikend !

Mi ne idemo vikendom, stizemo u sredu, od tada nam tece odmor, pa sad vec razmisljam u koje vreme da stignemo u Volos,posto ce mo verovatno prenociti u Solunu, razmisljam koliko nam treba vremenski od Soluna do Volosa i koji trajekt da rezervisemo. Vecernji ne dolazi u obzir,to definitivno!

Kukunaries je lepsa oblast,ali po meni je velika prednost biti uvece blizu grada,a danju i onako skitas tamo-amo.Sam smestaj,tj.njegova lokacija mi se ne cini bitnom stvari,jer tamo se mnogo skita,cesto seda u auto pa kad sednes da li ces preci 2 ili 10km..malo je bitno...
Jao ljudi,tek kad odete tamo shvaticete koliko je bez veze bilo ovo traumiranje oko smestaja,gde je i bal,bla...Ja sad to znam,zato sam na Lefkadi "mrtva 'ladna"rezervisala krov nad glavom gledajuci da mi cena odgovara i da mi je civilizacija(za uvece)relativno blizu...Jer sve te destinacije gde se ima mnogo toga obici anuliraju svaku vaznost lokacije smestaja(jaka stvar gde je to mesto gde su se istusirati i prespavati...)To je bitno samo ako ste staticni turisti-soba,plaza,soba,plaza,soba,grad-a ovde to niko nije.Uplati ono sto ti se vise dopada i pocni da brojis dane !

Mi ne idemo vikendom, stizemo u sredu, od tada nam tece odmor, pa sad vec razmisljam u koje vreme da stignemo u Volos,posto ce mo verovatno prenociti u Solunu, razmisljam koliko nam treba vremenski od Soluna do Volosa i koji trajekt da rezervisemo. Vecernji ne dolazi u obzir,to definitivno!

Pa rezervisite jutarnji i podnevni,pa ako stignete ujutru,vi drugu rezervaciju otkazite.Ako idete pocetkom jula verovatno cete imati mesta i bez rezervacije!

Original postavio jerotije Pogledaj poruku
Beogradjani su namazani svim bojama i tesko nekoga mozes da "radis" a ove iz Pozege, Stalaca..... samo napred

:roll: Po ko zna koji put odgovaram na ovo : Po osobi 14,5E (deca do 12god 50%),a za kola srednje velicine 56 E.Sve je ovo-u jednom pravcu-proslogodisnje cene !

E,ovo sam zaboravila-ovo su bile povlascene cene za one iz Pozege,Stalaca i ostale naivne seljobere,a za Beogradjane(posebno namazane)cujem da je bilo skuplje:-|

Back