SKIATHOS ali stvarno!

Hvala puno Mobilni na korisnim informacijama.Zelim ti puno gostiju a zasto da ne, da i mi sledece godine idemo preko tebe.To sto zaradjujes od rezervacije apart. uopste mi ne smeta,naprotiv, kad neko ima toliko strpljenja sa ljudima i treba da zaradjuje,zasluzio si.

Telefon sam ti trazila jer kao sto rekoh putujemo sa gomilom male dece pa mi to da tamo posoji neko kome mogu da se obratim uliva sigurnost.Sigurno to necu zloupotrebiti.

A ovaj Jerotije mogao bi malo da promeni temu,uopste nije zanimljiv.

Pozdrav svim dobronamernim ljudima!

Za one koji nameravaju na Skijatos ove godine a imaju vizu ili im ne treba viza mozda bi bilo najbolje da smestaj potraze na licu mesta. Kako sidjete sa trajekta tako vas obasipaju vizit kartama sa konkretnim ponudama smestaja. Prosle godine za period kraj juna i pocetak jula trazili su od 30e za losiji, pa do 40e za bolji apartman.

Tako je i u ostalim mestima,

Za one koji nameravaju na Skijatos ove godine a imaju vizu ili im ne treba viza mozda bi bilo najbolje da smestaj potraze na licu mesta. Kako sidjete sa trajekta tako vas obasipaju vizit kartama sa konkretnim ponudama smestaja. Prosle godine za period kraj juna i pocetak jula trazili su od 30e za losiji, pa do 40e za bolji apartman.
da pojasnim malo...tacno je da svaki brod doceka po 30-40 uglavnom zena sa raznim ponudama. i tacno je da je to cena (30-40) evra u tom periodu za dvokrevetni.gde je problem?po mojoj gruboj proceni,od kada sam ja na ostrvu nisam cuo ili video da je neki srbin uzeo sobu na taj nacin.zasto?ZATO STO NE DOLAZI SCOTEROM ILI PESKE. u luci NEMA zadrzavanja sa autom. to ce potvrditi svi koji su bili na skiathosu.opsti haos kad se iskrcava brod.ti ljudi cekaju grke iz volosa,larise,severne grcke i vode ih peske kroz grad do apartmana,a kroz otvoren prozor ubacuju reklame u auto.prosecan srpski turista dolazi ili sa agencijom ili kolima ali u luci ne moze da se stane da udju saputnici u auto od guzve i zvizduka pistaljki lucke policije a kamoli da trazis-uzmes apartman. ja cekam goste sa scoterom a auto parkiram ispred super-marketa.posto ovo citaju oni koji ce biti na skiathosu ove godine,nek pokusa neko da stane da pita za sobu.....da ne naglasavam da su te sobe u sokacima,uz 150 stepenica,pa dok izaberes dve-tri ponude-zazalis sto si dosao.i moji kumovi cekaju......ali za sobe sa zajednickim kupatilom na kraju hodnika....uostalom,sve srpske agencije(pa i ja) imamo takve cene i bar se vidi gde je,sta je.dobronameran savet: ne izmisljati vrucu vodu-postoji bojler.ja ovo dobronamerno a sad.....περι ορεξεοσ κολοκιτθπιτα........

Blago kome ?Mislis-ovima sto im ne treba viza ?Eh...:(

Da pitam i ovde-kako Grci da nam salju originalne papire-klasicno postom ili...?
Vesna,rece mi Konstantinos sinoc da dodjem u anbasadu isti dan cim dodjem u beograd.verovatno ce mi napraviti poseban deal za vize posto imam ugovor sa vlasnicima o saradnji.ali mi napomenu,da ce biti za vize "poli halaro" (dosta labavo) ove godine.tako da zaklucujem da traze samo originale za posete(nisam siguran,ali necu da verujem da ce traziti hiljade originala da putuju postom).najkasnije do 10.04 znam pravo stanje.za sada ne cimaj ovoga na lefkadi.....

da pojasnim malo...tacno je da svaki brod doceka po 30-40 uglavnom zena sa raznim ponudama. i tacno je da je to cena (30-40) evra u tom periodu za dvokrevetni.gde je problem?po mojoj gruboj proceni,od kada sam ja na ostrvu nisam cuo ili video da je neki srbin uzeo sobu na taj nacin.zasto?ZATO STO NE DOLAZI SCOTEROM ILI PESKE. u luci NEMA zadrzavanja sa autom. to ce potvrditi svi koji su bili na skiathosu.opsti haos kad se iskrcava brod.ti ljudi cekaju grke iz volosa,larise,severne grcke i vode ih peske kroz grad do apartmana,a kroz otvoren prozor ubacuju reklame u auto.prosecan srpski turista dolazi ili sa agencijom ili kolima ali u luci ne moze da se stane da udju saputnici u auto od guzve i zvizduka pistaljki lucke policije a kamoli da trazis-uzmes apartman. ja cekam goste sa scoterom a auto parkiram ispred super-marketa.posto ovo citaju oni koji ce biti na skiathosu ove godine,nek pokusa neko da stane da pita za sobu.....da ne naglasavam da su te sobe u sokacima,uz 150 stepenica,pa dok izaberes dve-tri ponude-zazalis sto si dosao.i moji kumovi cekaju......ali za sobe sa zajednickim kupatilom na kraju hodnika....uostalom,sve srpske agencije(pa i ja) imamo takve cene i bar se vidi gde je,sta je.dobronameran savet: ne izmisljati vrucu vodu-postoji bojler.ja ovo dobronamerno a sad.....περι ορεξεοσ κολοκιτθπιτα........

Svako na svoju vodenicu......:D interesi su u pitanju.....:D

Interesuje me kakva je situacija na Skijatosu sa internetom ima li wairles-a u gradu , ne znam da li da nosim laptop ?
...internet cafe u centru grada:enter,i-net,perifanos,zaharias,lefteris......s tim sto ovaj zadnji je uglavnom pun decurlije.cena internet-sata je od 1e(lefteris) do 4e (zaharias).zivim na sto metara od objekta sa koga koristim internet(lap top) a izmedju ostalih su pizzeria "en plo", "perifanos", "princes".....Inace,jedan od razloga sto su se neki moji gosti odlucili za www.skiathos.gr/html/advert/kypros/index.html je i udaljenost od 80 m od "perifanos" pa koristeci lap top surfuju 24 sata free....:ok:.sitnice....koje zivot cine zanimljivim....:D:whistling:

Drugarice i drugovi,
ja sam prosle godine samo razmenio par pisanija sa g-dinom Mobilnim, a pomogao mi je oko nekih stvari kao da mi je rod (mapa sa detaljnim opisima, niza cena karte za Lalariju za moje prijatelje, devojku i mene(malo li je), objasnjenja kako, gde, sta, kome, kada, gde se zadnji dan smestiti, okupati, spremiti za povratak...). Svaki sledeci odlazak na Skiathos bice sigurno u njegovoj reziji. Mobilni = Dr. Turizam

SKIATHOS,SKIJATOS,SKIATOS,SKIATO,SKJATOS,SKJATO.... www.skiathos.gr/html/advert/kypros/index.html veceras je bila "rasprodaja"...:lol::lol: pa je ostalo samo od 01.07 do 12.07 jedan cetvorokrvetni i ceo jun-dvok,trok,cetvorokrevetni.....13 evro po osobi(dvokrevetni +krevet)....12 evro po osobi(trokr+krevet)....12 evro po osobi(cetvorokrevetni-2 sp.sobe)......10 evra po osobi(sesto krevetni-3 sp sobe+krevet) ...."+krevet" je u odvojenom delu-dn.boravak i sve to u novom objektu,sa novim posudjem,novim namestajem(nema plasticnih stolica na terasi),klimom(daljinski u ruci),veliki tv,terase,parking,svakodnevno odrzavanje,sredstva za higijenu....:heart:: www.skiathos.gr/html/advert/kypros/index.html vredi pogledati???

Drugarice i drugovi,
ja sam prosle godine samo razmenio par pisanija sa g-dinom Mobilnim, a pomogao mi je oko nekih stvari kao da mi je rod (mapa sa detaljnim opisima, niza cena karte za Lalariju za moje prijatelje, devojku i mene(malo li je), objasnjenja kako, gde, sta, kome, kada, gde se zadnji dan smestiti, okupati, spremiti za povratak...). Svaki sledeci odlazak na Skiathos bice sigurno u njegovoj reziji. Mobilni = Dr. Turizam
Prijatelju,to je mene kostalo isto koliko i tebe ovo sto si napisao.Ali kao sto rekoh pre neki dan..."kad sam zadovoljan necim,kazem svima...kad nisam-cutim(bice bolje).tako ja mislim da treba da funkcionise i razmislja normalan covek.nema veze sto neko nije letovao preko mene...moja porodica i ja imamo moralnu obavezu prema ljudima iz srbije po pitanju informacija na ostyrvu,saveta,posredovanja oko dobre cene i sl.to nas ne kosta nista osim malo bla,bla sa poznanicima grcima....na zalost,neki to nece da razumeju.njihov problem.ako se ne varam "beograd 1983" je meni u znak paznje doneo sitnicu -suvenir sa znakom svoje firme...sto opet nesto govori....u svakom slucaju bitno je biti pozitivan......

OKTOPOD!?!?!?!?
Daj Jerotije ne zajebavaj narod!!!

Vidim da ste se svi zahuhtali oko nadmetanja ko, kad, gde, skim ..... Ja sam mislila da ovo dopisivanje sluzi da saznamo neke informacije, da se mozda upoznamo kad ono ovde dolazi i do reci koje ne bi trebale da budu prisutne. Opustite se malo i cekajte letovanje sa osmehom. Mobilni u svakom slucaju pomaze svima nama da saznamo mnogo toga o Skiatosu (pogotovo mi koji nismo bili). Jerotije spusti loptu i uzivaj!:cool::P:cool::P:heart:

]OKTOPOD!?!?!?!?
Sta fali Oktopodu?

Stvari ne treba generalizovati. Neko je bio zadovoljan uslugom koju je dobio od mobilnog a neko nije. Neko je poverenje poverio agenciji a neko mobilnom. U svakom slucaju svako ima pravo da iznese svoje misljenje (bez vredjanja), a isto tako niko (valjda) nema pravo da uzurpira ovaj forum za promovisanje svog biznisa.

Tako je :) a mi se ovde bacili na reklame .Mobilni sa vise nickova osvezava ovu temu cim malo padne sa nekim "novim" informacijama ali ajde.....biznis je biznis :-)
A ti kao nisi u biznisu-poslu? zahvaljujuci ucescu na forumu....ljudi koji dolaze u beograd,sta mislis ciji ce taxi da koriste?????a za nickove...posto sam u beogradu oko 8-10 aprila,dacu ti ih privatno da ne nagadjas koji su:lol:..usput,dolazim na sedam dana (bez auta) i treba da se vidim sa desetinama ljudi u bg,n.sadu,pozegi.... a ti se i dalje glupiraj, ali ja cu iz INATA da pozivam TVOJ taxi.ruku na srce....lepu reklamu si mi pravio,pa bih malkice da ti vratim...jedino ako ti se ne radi tih dana.... onaj kolega sto ima sajt o svom taxi je na usluzi 24 sata,365 dana u godini.meni je svejedno placati....8)

Da li neko moze da mi kaze (a znam ko moze) da li u svim prodavnicama ima svezeg mesa ili samo u pojedinim, i gde se one nalaze i ima li ih u blizini vile AMY posto cemo biti tamo smesteni?
Van grada u marketima nisam video.A u gradu imaju marketi "dia" i "marinopulos".mesare se podrazumevaju,(opet u gradu) i kod njih i kupujte,jer je u vecini slucajeva domace.mislio sam na meso a ne mesne preradjevine(salame,konzerve)....

....u 17.20 sam imao tel poziv i ZVANICNU informaciju iz gr ambasade u bg,koju mozete proveriti u beogradu i nishu.TURISTI koji letuju u grckoj INDIVIDUALNO ne treba da imaju original verziju racuna,gar pisma,vaucera,potvrde......vec moze poslato fax-om,e-mail i sl.naglasava se samo da to bude zvanican dokument i da bude navedena uplata rezervacije kao i iznos, a ne rukom pisane potvrde.naglasio sam turisti,jer za posete mi rekose "od slucaja do slucaja".....znaci original za svaki slucaj....

Hvala Mobilni! Samo za sad jos jedno pitanjce. Autobusi koji saobracaju do grada od koliko sati idu i da li ih ima redovno, to te pitam zbog ribe jer si mi vec rekao da ribari to rasprodaju do 8 sati. I koliko nam treba vremena (minuta) od vile AMY do centra busum?

Hvala Mobilni! Samo za sad jos jedno pitanjce. Autobusi koji saobracaju do grada od koliko sati idu i da li ih ima redovno, to te pitam zbog ribe jer si mi vec rekao da ribari to rasprodaju do 8 sati. I koliko nam treba vremena (minuta) od vile AMY do centra busum?
za ribu imas i rez varijantu...neki ribari donose ribu popodne..... ali obzirom da im restorani skoro sve otkupe treba doci u jutro.prvi bus....ne bih garantovao,ali oko 07.00 ima i treba mu 7-8 min do grada jer nije guzva tako rano. ohtopode nemojte kupovati jer ga je lako uhvatiti....treba ti maska i 5-6 evro za alat....i eto ga u tiganju.

Vidim da ste se svi zahuhtali oko nadmetanja ko, kad, gde, skim ..... Ja sam mislila da ovo dopisivanje sluzi da saznamo neke informacije, da se mozda upoznamo kad ono ovde dolazi i do reci koje ne bi trebale da budu prisutne. Opustite se malo i cekajte letovanje sa osmehom. Mobilni u svakom slucaju pomaze svima nama da saznamo mnogo toga o Skiatosu (pogotovo mi koji nismo bili). Jerotije spusti loptu i uzivaj!:cool::P:cool::P:heart:
Nisam ja odreagovao zbog Jerotija ili ... Odreagovao sam zato sto ne zelim da se neko opece kao sto sam se ja opekao prosle godine.
Pozz

Back