SKIATHOS ali stvarno!

Izbacili nas iz busa na ulicu dvesta metara od vile. I kazu:"Vasi iz agencije oktopod su neozbiljni i necu da saradjujem sa njima vise. A vi se snadjite, vila vam je tamo, levo, desno, desno, levo!" Sinee, pa to je sramota! To je znacilo da smo deset dana osudjeni sami na sebe! Prvi dan ti presedne letovanje! Da Skiathos nije takav kakav jeste i da nije bilo mobilnog, utisci sa letovanja bi mi bili uzas!

Poruka mi je ostala neprimecena na 42. strani,pa pitam Mobilnog da li misli da je neophodno da se trajekt rezervise unapred. Termin je 16.6. Polazimo iz Nisa.Planiramo da budemo ujutru rano u Volosu?Da i jos nesto,moj muz pita moze li da se leti paraglajderom na Skiatosu.
Hvala jos jednom na odgovoru u vezi apartmana.:D:

Poruka mi je ostala neprimecena na 42. strani,pa pitam Mobilnog da li misli da je neophodno da se trajekt rezervise unapred. Termin je 16.6. Polazimo iz Nisa.Planiramo da budemo ujutru rano u Volosu?Da i jos nesto,moj muz pita moze li da se leti paraglajderom na Skiatosu.
Hvala jos jednom na odgovoru u vezi apartmana.:D:
za taj period nema potrebe da se rezervise.guzve pocinju oko 10 jula.medjutim,ako se pogodi vikend,ili grcke radnicke ekskurzije,ili vise slepera nego obicno....ondas cu ja biti kriv.zato uvek i savetujem rezervisite-to se ne naplacuje.imam rezervacija u junu a krajem maja ih rezervisem.ne kosta nista ni vas a ni mene da ubacim i vas.dostavite mi samo podatke o vozilu i ime vozaca.karte placate i podizete u office "sporades travel"........

A ti kao nisi u biznisu-poslu? zahvaljujuci ucescu na forumu....ljudi koji dolaze u beograd,sta mislis ciji ce taxi da koriste?????a za nickove...posto sam u beogradu oko 8-10 aprila,dacu ti ih privatno da ne nagadjas koji su:lol:..usput,dolazim na sedam dana (bez auta) i treba da se vidim sa desetinama ljudi u bg,n.sadu,pozegi.... a ti se i dalje glupiraj, ali ja cu iz INATA da pozivam TVOJ taxi.ruku na srce....lepu reklamu si mi pravio,pa bih malkice da ti vratim...jedino ako ti se ne radi tih dana.... onaj kolega sto ima sajt o svom taxi je na usluzi 24 sata,365 dana u godini.meni je svejedno placati....8)

Ma da nema tebe stvarno ne znam koga bih vozio :D a verujem da imas da se vidis sa dosta ljudi koje ces pokusati da "obrlatis" kao sto si mene pokusao a nisi uspeo. Ima naivnih koji ce da "padnu" na tvoju pricu ali ima i onih koji ce da te provale i oticice u tur agenciju ako budu hteli letovanje na Skijatosu. Beogradjani su namazani svim bojama i tesko nekoga mozes da "radis" a ove iz Pozege, Stalaca.....:lol: samo napred :arrow:

trazio si posao (ideju) a ne letovanje(pokretne perionice i sl).ti i turizam....:roll: tebe ne bi mogao ni Hudini da "obrlati" a kamoli ja. pored toliko rent-a car agencija u beogradu stvarno si mislio da sam "spao" na tebe???????? imas ti sa oglasa ""musterije""
...:lol: jel se javljaju bar? ps. opasna ova arhiva krstarice...nadje covek sto mu treba i ne treba(voajerke,sponzore,razmenu video snimaka....). pa da...."namazani svim bojama".. u pravu je covek.

Hvala, jos jednom, Mobilni na pomoci koju nudite u vezi rezervacije za trajekt.Kazite mi samo sta vam tacno od podataka u vezi vozila treba i na koji nacin da vam to javim.Ovde na forumu ili kako?Moj muz je inace uzicanin(zivimo u Nisu),a koliko sam shvatila i vi ste.Jos jednom se zahvaljujem na svemu.Krajem juna stizemo mi a i uzicka rakija sa nama!:whistling:

trazio si posao (ideju) a ne letovanje(pokretne perionice i sl).ti i turizam....:roll: tebe ne bi mogao ni Hudini da "obrlati" a kamoli ja. pored toliko rent-a car agencija u beogradu stvarno si mislio da sam "spao" na tebe???????? imas ti sa oglasa ""musterije""
...:lol: jel se javljaju bar? ps. opasna ova arhiva krstarice...nadje covek sto mu treba i ne treba(voajerke,sponzore,razmenu video snimaka....). pa da...."namazani svim bojama".. u pravu je covek.

Pokretne perionice, posao, biznis......za sve imas ideje :smile: pa sto ih nisi sam sproveo u delo nego ih nudis drugima :confused: a ovaj forum NISU oglasi. Ima i toga http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php?f=12 pa se tamo oglasavaj. Ovde samo komentari :wink: o destinacijama

Hvala, jos jednom, Mobilni na pomoci koju nudite u vezi rezervacije za trajekt.Kazite mi samo sta vam tacno od podataka u vezi vozila treba i na koji nacin da vam to javim.Ovde na forumu ili kako?Moj muz je inace uzicanin(zivimo u Nisu),a koliko sam shvatila i vi ste.Jos jednom se zahvaljujem na svemu.Krajem juna stizemo mi a i uzicka rakija sa nama!:whistling:
posaljite mi na pp marku auta.table, ime vozaca i kada zelite brod(08.00-12.00).inace i ja sam polu-nislija(po zeni) a "vatrene vode" imam na zalihama od prosle godine a inace sam veliki anti-alkoholicar.kompenzirace te mi uslugu ako svratite na pice(kafu) u kafic MIRROR u nishu.vlasnik mi je najbolji prijatelj a ziveo je na skiathosu.....

Pokretne perionice, posao, biznis......za sve imas ideje :smile: pa sto ih nisi sam sproveo u delo nego ih nudis drugima :confused: a ovaj forum NISU oglasi. Ima i toga http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php?f=12 pa se tamo oglasavaj. Ovde samo komentari :wink: o destinacijama
...NEMOJ SAMO TI O OGLASIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a posto se dobro razumemo....sad shvatas koliki sam ja GOSPODIN(:evil:za sada:evil:) za razliku od tebe.citajuci moj jucerasnji odgovor,"procitao si izmedju redova" i uradio to sto treba da uradis.ako bi zamenili mesta,da li bi ti tako uradio?ALI.......zbog posla (i svaki slucaj) imam i Lexmark 1200SeriesAll-In-One Center (tri mashine u jednoj)........a ti "guraj" po tvome.bolje ti je da ides na teme o automobilima a temu skiathos ostavi turistima.meni u ovom trenutku ne treba kao proslogodisnji sneg......

Ja danas rezervisala letovanje na Skiatosu,prosle godine bila na jedan dan i raspametila sam se.Za relativno male pare extra provod,a tek plazee...joj kad ce juli?

Vidim da nas ima jos koji iscekujemo juli. Ti rezervisala danas a ja u januaru!!!! Pa zamisli kakvo je moje iscekivanje tek. Jedino mi zao sto najstarije dete nece ici sa nama (kaze da je dovoljno odrasla da ide sama) zato ce mi ovo dvoje malih biti na glavi. Ali neka leto je to.:lol: Nikad docekati!:lol:8):lol:

Beogradjani su namazani svim bojama i tesko nekoga mozes da "radis" a ove iz Pozege, Stalaca.....:lol: samo napred :arrow:

Zanimljivo razmisljanje....

A ako vas slucajno Mobilni prevari(jer ste iz Pozege,Stalaca...)bicete strasno hendikepirani..jer MORACETE da idete na Skiathos,pa ovde,umesto da,kao pravi namazani Beogradjanin, pisete sta je rekao neki kolega ili komsija itd...mozete da iznesete SVOJE utiske,pa okacite SVOJE fotografije...jer ih imate...

http://forum.krstarica.com/threads/148363&page=9
http://forum.krstarica.com/threads/148363&page=10.

...NEMOJ SAMO TI O OGLASIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a posto se dobro razumemo....sad shvatas koliki sam ja GOSPODIN(:evil:za sada:evil:) za razliku od tebe.citajuci moj jucerasnji odgovor,"procitao si izmedju redova" i uradio to sto treba da uradis.ako bi zamenili mesta,da li bi ti tako uradio?ALI.......zbog posla (i svaki slucaj) imam i Lexmark 1200SeriesAll-In-One Center (tri mashine u jednoj)........a ti "guraj" po tvome.bolje ti je da ides na teme o automobilima a temu skiathos ostavi turistima.meni u ovom trenutku ne treba kao proslogodisnji sneg......

Temu da ali ne i oglase. Ti si ovde samo da bi se reklamirao i to cenama vecim nego po agencijama :evil:. I budi GOSPODIN :) al ostavi nas tvojih reklama za smestaj

Selo Platania je najblize Skiathosu.Registrovanu luku nema a koristi se postojeca za manje brodove(izletnicke)a camcima i gliserima se prevoze putnici u slucaju potrebe a da je zabranjena plovidba na redovnim linijama zbog vetra.Isao sam 2005 godine sa prijateljem da prebacimo njegovu cerku jer zbog zabrane plovidbe nije stizala na fakultet(ispit).selo ima nekoliko prodavnica i taverni.turizam nema.trajekti i veliki brodovi ne mogu da pridju jer je plitko.neke agencije koriste ovu liniju za prebacivanje turista (naravno bez automobila).verovatno se agenciji isplati jer cena karte iz volosa je 16.5 evra.ako pazljivo procitate temu "skiathos"....neko je komentarisao taj prevoz i takav je kako je opisao.nemojte ocekivati klimu,salon,pusaci-nepusaci,bar,udobne fotelje i ostalo sto ima iz volosa ili konstantinosa ali je vreme puta krace a cena ....ne znam.

Jos jedno pitanje:Zasto niko ne pominje mesto "Platania" za prevoz do Skiatosa? Na karti postoji ucrtana redovna linija i 5 puta je kraca,a verovatno samim tim jeftinija.Idu li trajekti iz tog mesta ili se mora ici na Volos:?:
da odgovorim i neposredno.....ovom vrstom prevoza moji gosti nisu i nece putovati.za 5 evro razlike ne zelim nesporazume a i "redovna linija" je diskutabilna.ako je redovna,,,,ima red voznje???

da odgovorim i neposredno.....ovom vrstom prevoza moji gosti nisu i nece putovati.za 5 evro razlike ne zelim nesporazume a i "redovna linija" je diskutabilna.ako je redovna,,,,ima red voznje???
Blago tebi sa tvojim gostima :) odrace ih za trajekt. Ne pises posto je taj vid prevoza do Skijatosa. Moze jos 2-3 dana da se odsedne ako ides na neku drugu destinaciju:-( agencije su taj prevoz vec uracunale u cenu

Selo Platania je najblize Skiathosu.Registrovanu luku nema a koristi se postojeca za manje brodove(izletnicke)a camcima i gliserima se prevoze putnici u slucaju potrebe a da je zabranjena plovidba na redovnim linijama zbog vetra.Isao sam 2005 godine sa prijateljem da prebacimo njegovu cerku jer zbog zabrane plovidbe nije stizala na fakultet(ispit).selo ima nekoliko prodavnica i taverni.turizam nema.trajekti i veliki brodovi ne mogu da pridju jer je plitko.neke agencije koriste ovu liniju za prebacivanje turista (naravno bez automobila).verovatno se agenciji isplati jer cena karte iz volosa je 16.5 evra.ako pazljivo procitate temu "skiathos"....neko je komentarisao taj prevoz i takav je kako je opisao.nemojte ocekivati klimu,salon,pusaci-nepusaci,bar,udobne fotelje i ostalo sto ima iz volosa ili konstantinosa ali je vreme puta krace a cena ....ne znam.
da se "ogradim" i dodam: mislio sam na gr agencije a ne na engleske,skandinavske,nemacke,srpske,rumunske... iz nekih zemalja ove godine avioni ce sletati na aerodrom u Nea Anghelo(zbog prebukirnosti na skiathosu) a zatim "delfinima" ili brodovima na skiathos......

Back