SKIATHOS ali stvarno!

mozda bi trebalo....ali samo u slucaju ako ides na plaze aselinos,xanemos......i to kad su odredjene struje u pitanju.pored koliosa,trulosa.banane.kukunariesa...........nemas potrebe da istrazujes.od 10-15 maja sva deca se kupaju...neki dan voda je toplija neki svezija.vec polovinom juna je sasvim ok,i za bebe.osim.....ako nemamo neki talas (par dana) hladnog vazduha.....

hvala. to bi onda bilo to....da se i ja upišem u klub "sporadi"
želim ti uspešnu sezonu.

pozdrav

Mobilni kazi mi da li ima ribarnica ili tako nesto na ostrvu? Bicemo u vili AMY pa me normalno zanima nesto u njenoj blizini, a ako nema u blizini onda mi je sve jedno gde na ostrvu posto nemam nameru da sa svojom porodicom budem samo na jednom mestu.:roll::heart:
Pored magistrale koju prelazite iduci iz vile ima marketa(2),prodavnica sa pecivima-slatkisima i taverne.riblja pijaca ima u staroj luci ali treba poraniti(08.00) jer se brzo ulov rasproda.inace,veceras je hteo da pozdravi forumase krstarice i Kostas na grckom(www.tsakmpam....) ali nas prekidose sa strujom.naime ,veliki su strajkovi pa je stala proizvodnja struje.onima kojima je interesantno.....kod Koste koji je prosle godine otvorio gyros,imate veliki monitor na zidu,pa dok grickate gyros mozete se posluziti net-om.naravno na kratko i free......

da ,vesna bas to.kad ste vi bili kosta je tek otvorio.sad ...zahvaljujuci i tome sto je finansijski dobrostojeci,zaista nije zalio(kao ni danas) u kvalitetu i kolicini bilo da je palacinka ili gyros.njega i "corner"(preko puta) zaista mogu da preporucim za brzu hranu.naravno i italijane ("la pasta").imao sam dve porodice zagrepcana koji su deset dana jeli samo kod njih....pizzu kao njihovu obozavam.Inace,kod njih je shef Ivan iz Cuprije i uvek ce nasim gostima ponuditi nesto vise nego ostalima........

Jerotije, film se jos uvek snima i zove se Mama mia,sniman na Skiatosu.

Ok. Mislio sam da se na Skijatosu jos voze Lajke
85031023sx1.jpg

Karnagio(carnagio),to je onaj prvi sa dve zastave(grcka i gr crkve) na ulazu, a 50m dalje je i "limanaki" u istom stilu.zanimljivo je da su oba vlasnika iz Trikale(u prevodu 3 dobra) i ne zna se koji je bolji kao covek i ugostitelj......ps.nisam sreo loseg coveka iz Trikale-zato se valjda grad i zove tako...:D

Incident,pre pola sata u staroj luci-skiathos....povod da ovo napisem,je da bi neki "turkofili",shvatili odnos grka prema srbima.dakle,otisao sam kolima u staru luku(tamo gde su oni kafici sa jastucicima) da uzmem jedan papir od poznanika.obzirom da je praznik-katara deftera(cisti ponedeljak) kafeterije su krcate a setaliste puno dece."provucem" se izmedju decice i u povratku...ne mogu da se mimoidjem sa jednim mercedes-coupe(atinske table).u tom trenutku izadjose iz kafica neki lokalni :rolleyes:i napadose ovog atinjanina..kao gde je posao,vidi li decu,sta misli ako vozi mercedes...ispade malo frka,i na njegovu viku zasto mene nisu zaustavili...skocise svi u glas:"znas li ti ko je on"..."on je nas brat srbin"...."on moze da prodje,ali ti ces da se vratis"... i vratise ga rikvercom do Bourtzi.Naterase me da ostavim auto na sred ulice-setalista i da udjem u kafeteriju na pice uz objasnjenje da su upravo u tom trenutku vodili razgovor o srbiji i kosovu....

Back