Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
HVALAAAA !!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda bi trebalo....ali samo u slucaju ako ides na plaze aselinos,xanemos......i to kad su odredjene struje u pitanju.pored koliosa,trulosa.banane.kukunariesa...........nemas potrebe da istrazujes.od 10-15 maja sva deca se kupaju...neki dan voda je toplija neki svezija.vec polovinom juna je sasvim ok,i za bebe.osim.....ako nemamo neki talas (par dana) hladnog vazduha.....
a mi sedimo malo kod Kostisa.....svratili na giros koji nje ponajboolji na ostrvu..www.tsakmpam24.gr msn:tsakmpam24@hotmail.com
beograd1983, da ovo slucajno nisu slike iz Ukrajine ? Jel Grci voze "Ziguli-Lada"![]()
Pored magistrale koju prelazite iduci iz vile ima marketa(2),prodavnica sa pecivima-slatkisima i taverne.riblja pijaca ima u staroj luci ali treba poraniti(08.00) jer se brzo ulov rasproda.inace,veceras je hteo da pozdravi forumase krstarice i Kostas na grckom(www.tsakmpam....) ali nas prekidose sa strujom.naime ,veliki su strajkovi pa je stala proizvodnja struje.onima kojima je interesantno.....kod Koste koji je prosle godine otvorio gyros,imate veliki monitor na zidu,pa dok grickate gyros mozete se posluziti net-om.naravno na kratko i free......Mobilni kazi mi da li ima ribarnica ili tako nesto na ostrvu? Bicemo u vili AMY pa me normalno zanima nesto u njenoj blizini, a ako nema u blizini onda mi je sve jedno gde na ostrvu posto nemam nameru da sa svojom porodicom budem samo na jednom mestu.![]()
Jerotije, film se jos uvek snima i zove se Mama mia,sniman na Skiatosu.
Jerotije, film se jos uvek snima i zove se Mama mia,sniman na Skiatosu.
beograd1983, da ovo slucajno nisu slike iz Ukrajine ? Jel Grci voze "Ziguli-Lada"![]()
Mozda ove godine dodje i do Lefkade![]()
E,pa Popito-cik sad nadji za sta ces da brines !!:shock: Covek ti sve sazvakao ! ja bih na tvom mestu vec obukla kupaci kostim![]()