Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.531
reklamom za skiathos
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
......hvala,hvala,hvala...Evo nekih aranzmana a bice jos...... http://www.nusbg.com/arnzmani_skiath_ps_sz.html http://www.adriatic.co.yu/grcka2006/lskijatosleto2006.htm
Plaža Esperides je udaljena 5 minuta laganog hoda od apartmana AMY.Do grada Skiatosa na jednu stranu ili do plaže Kukunaries na drugu stranu postoji autobuska veza svakih 15-tak minuta. Sve stanice su obeležene brojevima zbog lakšeg sporazumevanja sa kondukterom. Do plaže Lalariia se može doći jedino brodom. Postoje izleti oko ostrva sa zadržavanjem na plaži Lalarija (1,30 h ) ili odlazak samo do plaže Lalaria sa naravno dužim zadržavanjem. Na samoj plaži ne postoje nikakvi objekti i sadržaji ( taverna, ležaljke, suncobrani i sl.). Preporučujem da izlete ne uplaćujete preko vodiča ili u agencijama već direktno u luci ispred usidrenih brodića (platićete manje za istu uslugu).
Pročitajte temu od početka i verovatno će Vam sve biti jasno.
....Voleo bih da ti odgovore momci koji su prosle godine doneli pune torbe piva iz srbije......i razocarali se kad su videli u mega-marketu ovdasnje cene.jedina uteha im je sto ovde nema lav -pivo.marketi van grada su skuplji nego "marinopulos" i "dia" ali generalno ne isplati se nositi hranu iz srbije.ali cigarete-da.Posto si rekao da si letovao u vili AMY kazi mi da li valja. Kakvi su ti marketi u blizini i da li ima i neka pekara ili tako nesto. Da li se vise isplati nositi hrana (konzerve itd) ili je isplativije kupovati hranu tamo ili cak jesti po njihovim restoranima? Kakve su cene na plazama i da li na njima ima zivota? Mozda pitam vise nego sto bih trebala ali sve me to zanima.Sto se tice fotografija i snimaka sa ostrva sve sam vec to gledala i to je sve extra, mada svi ti foto sopovi mogu da ti naprave i od nicega nesto. Zato toliko i gnjavim.![]()
Posto si rekao da si letovao u vili AMY kazi mi da li valja. Kakvi su ti marketi u blizini i da li ima i neka pekara ili tako nesto. Da li se vise isplati nositi hrana (konzerve itd) ili je isplativije kupovati hranu tamo ili cak jesti po njihovim restoranima? Kakve su cene na plazama i da li na njima ima zivota? Mozda pitam vise nego sto bih trebala ali sve me to zanima.Sto se tice fotografija i snimaka sa ostrva sve sam vec to gledala i to je sve extra, mada svi ti foto sopovi mogu da ti naprave i od nicega nesto. Zato toliko i gnjavim.![]()
Studio Rania sve sa parkingom
Sto se tice Grka, poslace ti,ali njima se ne zuri ko nama(xa,xa).Cekati nesto uvek dugacko traje
A imas i studio?A ja mislila dosta je parking
Ajd'nabaci neki sajt da ti vidim tu Raniu-da vidim dal' mi je poznata..
..Ali bas je krenuloPa kako je krenulo
Pogledaj slike na onom "nasem" druzenjukoliko sam shvatila da se nalazi prema putu za aerodrom nekih 300m od nove luke.To mom muzu isto znaci (pilot) tako da mozemo gledati i avione
.a i sletati,poletati
![]()
popito,imas li sajt "rania"?ima dobru foto-galeriju......
za pogled....sta reci.jedna slika hiljadu reci... i mene vidis u dvoristu kad pijem jutarnju kafu.pogled je stvarno extra.....parking ispred ne moze da primi sva vozila.prvi komsija-direktor skole sa porodicom- dva auta,sledeci-svestenik-dva auta...a parking je za max 10-tak .....